Hey People!

Vi har ikke været på bloggen i nogle dage nu, fordi vi simpelthen har så travlt. Vi har læseferie, som vi bruger self mest af alt på at læse op på vores eksaminer, men også bruger lidt tid med vennerne. Vi har 5 mundtlige eksaminer, så der er nok at se til. Vi har nu været oppe i tre: mundtlig matematik, kristendom og fysik/bio/Geo. I morgen skal vi alle op i dansk, så vi er liiidt nervøse, men forhåbentligt skal det nok gå. Vi er alle tilfredse med resultaterne fra de andre prøver, så vi håber det vil blive ved med at gå godt. Den sidste eksamen er engelsk mundtlig, som så er næste mandag. Efter den er vi helt Done med folkeskolen, og så skal vi dimittere om torsdagen! Det er jo helt vildt. Men vi vil prøve så godt vi kan at holde jer opdateret.

Sommerferien nærmere sig jo, hvor vi alle tre skal ud at rejse! Ann skal på sprogrejse den første måned i sommerferien, så vi kommer til at savne hinanden !!!
Håber i har det godt, vi vil prøve at skrive flere indlægs efter alt eksamens pres er over.

Omsorgskram <3
-Sofie, caroline og Ann

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey People!<3

Vi har været til en fest og vi vil dele vores outfit med jer.

Her får i vores OOTD:


Sofies Outfit

Bukser: jeg har nogle sorte bukser på med lynlås som detalje fra ONLY på.

Bluse: Min bluse er fra H.M, og den er super fin med alle den detaljer.

Sko: mine sorte New balance.

Anns Outfit

Bukser: jeg har et par bukser på fra Envii- De er mega fede da de er i et anderledes materiale

Bluse: Jeg har 2 bluser på. Inderst har jeg en netbluse på og yderst en sommertop. Kan dog ikke huske hvor nogle af bluserne er fra.

Sko: Mine sko er fra billi bi.

Carolines Outfit

Bukser: Sorte bukser fra sparkz.

Bluse: Blonde bluse fra Bestseller.

Sko: Sorte new balance sko.

Jakke: Sort jakke fra Only.


Håber i har haft en god tirsdag, og at i kan lide vores "serie om tirsdagen".

Omsorgskram fra os<3

-Sofie, Caroline og Ann

Likes

Comments

Hey People<3

Det her bliver vores outfit på sidste skoledag. Som i måske kan se skal vi alle sammen være Pink Ladies fra Grease. Alle disse dele har vi købt forskellige steder, så vi har selv sammensat det, med tanker om at det ikke skal være for see through osv.

Jakke: Den lyserøde jakke er fra en hjemmeside som er fra en sidste skoledags hjemmeside med kostumer, man kan fine det nærmest overalt

T-shirt: Vi har alle tre forskellige t-shirts på, de er alle sammen fra HM og kostede ingenting.

Nederdel: Vores nederdele er fra nelly

sokker: vores sokker er fra Weekday, de passer godt d de er hvide og lyserøde

Sko: Vi blev alle enige om at vi skulle have nogle nye hvide billige sko til det her, fordi vi ville ikke ofre nogle af vores andre sko haha.. Skoene er fra H&M

Solbriller: De lyserøde solbriller er fra den samme hjemmeside som jakken er.


Håber i synes det var sjovt at se hvad vi var sidste skoledag!

Omsorgskram fra oss

Sofie, Caroline og Ann

Likes

Comments

Hey People<3!

Som i nok ved har vi holdt os fra sukker. Vi har gjort det siden onsdag og nu er det så søndag. Det har været hårdest i weekenden. Ann har været til konfirmation og ja det har jo bare været weekend. Vi var i Aarhus sammen lørdag, selvfølgelig var vi jo i Magasin. Ved kassen stod et helt fad med flødeboller. De var gratis, og det var virkligt fristende at snuppe en, bur we stayed strong....hahah. Nede i stugeetagen bliver der også delt smagsprøver ud både fra Summerbird også og Johan Bülow!

Nu er det onsdag og vi har holdt det i en uge. Vi har valgt at stoppe nu, men vi vil helt klart prøve at holde nogle sukkerfri dage! Vi har lært så meget af dette lille forløb, og måske er den næste ting at blive vegetar for 1-2 uger? Man ved aldrig. 

Håber også i vil prøve at gøre jer nogle mål

Omsorgskram!

- Sofie, Caroline og Ann<3

Likes

Comments

Hey People<3

Vi tænkte vi ville lave en "What we eat in a day" for vi synes selv det er mega inspirerende at se hvad andre spiser. Det skal lige påpeges at vi spiser ret varieret, nu lyder det måske som om at vi undgår det usunde, og at vi blander den der kostpyramide, men vi mener at vi prøver at spise sundt, men til dels spiser vi også usundt, hvilket vi tror de fleste gør, en slags afhængighed..hahaha. Det skal lige siges at vi ikke helt viser jer hvad fx Caroline spiser en hel dag, så i for at se hvad vi spiser, men fordelt.


Morgenmad (Caroline): I dag valgte jeg at bruge lidt mere tid på min morgenmad. Jeg vil kalde det en beautybowl, fordi man kan pynte den med alt muligt. Min bowl består af en smoothie som har ingredienserne: 1 avokado, granatæblekerner, frosne jordbær, hørfrø, A38 og ovenpå har jeg tilføjet mandler, hørfrø og æbler.
Frokost (Caroline): rugbrød med avokado og agurk
Mellemmåltid (Sofie): Det er en frugtskål, som består af blåbær, skåret jordbær og hindbær. Ved siden af har jeg min kop med blandet saftevand og danskvand.
Aftensmad (alle): til aftensmad har vi fået pesto pasta med grønne og sorte oliven plus med avokado. Pastaen består af feta, grøn pesto, skruepasta, tomater og soltørret tomater.

Vi håber i kunne lide det<3

Omsorgskram fra os<3

-Sofie, Caroline og Ann

Likes

Comments

Hey People<3

I dag startede vi på en udfordring vi alle tre har taget op. Fra og med i dag og de næste 2 uger, spiser vi ikke sukker. Vi spiser ikke slik, kage, sodavand, kiks, kakao, Chips osv. Det er ikke fordi vi stopper med at spise kage og sådan..hahah. Men vi har valgt at sætte et mål, og det har vi tænkt os at holde. Der kommer nok nogle udfordringer....men vi støtter hinanden<3

Som alternativ må vi lave smoothies og lave noget andet lækkert. Fx hvis man fryser vindruer ned til de er frosne, kan de godt smage lidt som vingummi.....prøv det, du vil blive overrasket! Frosne bananer er også lækkert!

Håber i kan lide indlægget og vi vil opdatere jer i løbet af disse to uger<3

Omsorgskram!

-Sofie, Caroline og Ann

Likes

Comments

Hey People!<3

I dag vil vi gerne dele vores outfit med jer. Vi ved det ikke er tirsdag, men vi har haft vores sidste skriftlige Cambridge eksamen, så vi er rigtig glade for det.Sofies Outfit

Bukser: Jeg er rigtig glad for de her aber crombie and fitch bukser!

Bluse: min t shirt er en helt basic sort t shirt med v-udskæring fra H.M

Smykker: det er lidt svært at se men jeg har min marguerit ring på, som jeg er utrolig glad for!

Anns Outfit

Bukser: Mine bukser er fra lewis

Bluse: MIn bluse er samsøe og samsøe - elsker farven

Sko: Min sko er de dæadvanlige grå sneakers fra nike

Jakke: Min jakker er en regnjakke far rains


Carolines Outfit

Bukser: Jeg har mine løbebukser på som er fra New Balance.

Bluse: Jeg har min Adidas sweatshirt på som sjovt nok er fra Adidas..

Sko: Jeg har mine Tamaris støvler på, da det var ret koldt og det regnede, så det var ikke lige sneakers vejr.

Jakke: Jeg har min sorte jakke fra Only udover min Adidas.


Håber i har haft en god tirsdag, og at i kan lide vores "serie om tirsdagen".

Omsorgskram fra os<3

-Sofie, Caroline og Ann

Likes

Comments

Hey People<3!

Vi tænkte i ville kunne lide at se nogle sidste skoledags kostumer, både som inspiration men også bare for sjov.

Kostumerne er fra temashop.dk1/ Indianer

2/ Sygeplejeske

3/ Skolepige

4/ Humlebi

Håber i kunne lide det, som sagt var det bare til inspiration, vi kan afsløre at vi har fundet vores sidste skoledags outfit men det er ikke i blandt de 4.

Omsorgskram fra os

-Sofie, Caroline og Ann

Likes

Comments

Hey People<3

Så er endnu en måned forbi, det er ikke til at fatte. For vores vedkomne betyder det at prøverne allerede nærmer sig. Faktisk skal vi have 2 mundtlige eksamener ugen op til påskeferien, fordi vi har noget der hedder Cambridge.

Fashion:

1/ Caroline - Army grønne jakke. Den her jakke er købt i april, og jeg er såå glad for den. det er den perfekte jakke for mig.

2/ Sofie - Forårsjakke fra Only, den er rigtig fin og er en klassisk lang tynd forårsjakke

3/ Ann - Min mønstrede forårsjakke har været en favorit da det nu er blevet varmt.


Beauty:

4/Caroline -. Ingefærs shampoo fra the body shop. Det er en virkelig god shampoo og jeg kan godt lide ingefær såå ja.

5/ Sofie - Sleek i-Divine Palette, A NEW DAY 430, normalt går jeg ikke med øjenskygge, men med den her palette kan man lave et rigtig flot naturligt look, uden det bliver for meget<3

6/ Ann - Jeg har ikke gået med specielt meget make up den eneste måned men en sikker favorit hele måneden har været min Anastasie clear brow gel. Den har reddet mine øjenbryn.Lifestyle:

7/ Caroline - Ingefærsshot. I den her måned har jeg været syg, så derfor har jeg taget et ingefærsshot hver morgen for at blive rask, men nu også for at opbygge mit immunforsvar, for jeg vil helst ikke være syg når eksamenerne går i gang.

8/ Sofie - Paradis (is), jeg elsker simpelthen bare Paradis Lovebox. Dem har vi spist et par stykker af i denne måned. En af vores ynglings is i loveboxen er helt klart chokolade eller kaffe<3

9/ Ann - Jeg har elsket min seng. Især da vi havde påskeferie var det en stor favorit.Håber i har haft en god måned, og hvis i har nogle ønsker eller ideer til indlæg i gerne vil se, så skriv endelig ;-)

Omsorgskram fra oss<3

-Sofie, Caroline og Ann


Likes

Comments

Hey People!<3

Det er blevet tirsdag, så vi har endnu et OOTD til jer! I dag har vi været til eksamen i dansk, dvs. diktat og læseprøve. Vi fik fri kl 10.00 så det jo ret lækkert! I morgen skal vi op i matematik, så det er vi lidt nervøse for, men det skal nok gå.

Nå men her er vores eksamens outfit, hvis man kan sige det...

Anns Outfit

Bukser: Jeg har mine habbitbukser på fra filippa k

Bluse: Jeg har min blå samsøe samsøe bluse på.

Sko: Mine sko er fra nike.

Det skal lige siges at jeg ikke havde dette på til selve eksamen. Jeg har altid en hoodie og et par sorte bukser eller løbebukser på. Jeg skulle til Aarhus senere på dagen, så var lige hjemme og skifte efter eksamen:)

Sofies Outfit

Bukser: Jeg har mine sorte løse bukser på fra Y.A.S. Bukserne har en rigtig fin deltalje på lommerne, men det er lidt svært at se på billedet.

Bluse: Jeg har bare en helt basic t shirt på fra Vero moda. Den er rigtig behagelig og perfekt til når der er kommet så dejligt vejr

Smykker: Normalt har jeg altid smykker på, men da vi skulle til eksamen i dag valgte jeg at være helt clean for smykker....hvis man kan sige det sådan..hahah


Carolines Outfit

Bukser: Jeg har nogle blå bukser på jeg ikke helt kan huske hvor er fra, men de sidder godt.

Bluse: Jeg har en hvid t-shirt på som er fra weekday

Jakke: Jeg har en sort cardigan på som er fra H&M

Smykker: Jeg har min Jane König V-ring på, og min stjernetegns halskæde på og min ring fra Pieces X Julie Sandlau, jeg har en teori om at når jeg har alle dem på går det godt til prøver, indtil videre har det virket, så regner med det haha


Håber i har en god tirsdag, og at i kan lide vores "serie om tirsdagen"

Omsorgskram fra os<3

-Sofie, Caroline og Ann

Likes

Comments

​Hey people!

Håber I nyder søndagen I det flotte solskinsvejr ligesom vi gør. Vi har ventet så længe på det gode vejr! I dag vil vi bare lige dele vores 5 ynglings bog-serier. Vi kan os rigtig godt lide at sidde og læse udenfor<3 Så vi håber I vil tjekke dem ud og måske får noget inspiration<3

Fortsat god søndag!

Omsorgskram herfra!

-Sofie, Caroline og Ann<3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey People!<3

Det er blevet tirsdag, så vi har endnu et OOTD til jer!

Lige til info: I går trak vores klasse hvilke to fag vi også skulle op i. Vi var ret spændte, for vi ville helst undgå mundtlig tysk, som så mange andre også..haha. Vi ville heller ikke op i idræt, da det kræver meget forberedelse.

Nå men vi trak kristendom og mundtlig matematik. Vi er okay tilfredse, men det er lidt øv at det er to ekstra mundtlige prøver, så der ligger en del arbejde og venter.....

Nå men her er vores OOTD

Sofies Outfit

Bukser: Mine sorte bukser fra PIECES

Bluse: Den har i set før, den er fra mango og er rigtig god til når vejret er såååå dårligt, som det var i dag!

Sko: helt normale hvide converse

Jakke: Tynd forårsjakke fra ONLY. Den er rigtig fin!!

Smykker: Man kan ikke rigtig se det, men as usual havde jeg mit Marc Jacobs ur på og to af mine ringe. Den ene fra pilgrim og den anden fra Julie Sanlau

Anns Outfit

Bukser: Mine bukser er fra Levis.

Bluse: Min bluse er fra Acne - fik den i julegave af mine forældre.

Sko: Mine sko er støvler fra billi bi.


Carolines Outfit

Bukser: jeg har nogle sorte bukser på fra Pieces.

Bluse: Den her er en super sød sort bluse med blonder på ryggen, den er fra H&M og jeg tænker den bliver god til sommer.

Smykker: Jeg har som altid min Jane König V-ring i sølv på.


Håber i har haft en god tirsdag, og at i kan lide vores "serie om tirsdagen".

Omsorgskram fra os<3

-Sofie, Caroline og Ann

Likes

Comments

Hey People<3

I den her weekend har vi været til Vidarcup som er et håndboldstævne i Sønderborg. Vi gør det hvert år med vores klub, bortset fra at sidste år var vi i Flensburg, og faktisk er det første gang vi er til Vidarcup. Det var super hyggeligt. Vi er tager af sted med vores klub, så vi sidder i en bus fyldt med alle vores hold. Da vi ankom til skolen som vi skulle sove på (Business college) pakkede vi ud og havde det sjovt. Næste dag (lørdag) startede stævnet, vi skulle spille kamp kl 10.44. Vi tabte.... men selvom vi tabte havde vi det stadig sjovt, og den næste kamp endte uafgjort. Caroline kom desværre til skade i de sidste par minutter i nr.. 2 kamp, fordi hun havde forstuvet knæet for ca. 5 uger siden, og det var vidst ikke helt klart... øv! Om aften sad vi og så en gyser som var "Hush" den var god men også lidt uhyggelig! Søndag skulle der spilles de sidste par kampe, vi tabte desværre semifinalen, men det betød vi kunne komme ud og heppe på et af vores andre hold, da de var gået videre til finalen. De tabte desværre så de fik sølv......

Men det var en super hyggelig weekend, men som altid er vi ret trætte, da vi sov kun lidt senere end vi burde.....haha.

Omsorgskram fra os<3

-Sofie, Caroline og Ann

Likes

Comments

Hey People!<3

Vi ved godt der ikke kom noget op sidste tirsdag, så derfor har vi et outfit til jer, som man bl.a. kan have på til en påskefrokost.

Nå men her kan i se vores Outfits til en Påskefrokost!

Sofies Outfit

Bukser: Jeg har mine sorte bukser på fra PIECES, som er mit ynglings buksemærke!

Bluse: Jeg har en sølv velvet bluse på, som er fra H.M. Den er utrolig rar at have på, og kvaliteten er også ret god, selvom jeg ikke gav særlig meget for den!Caroline Outfit

Bukser: Jeg har nogle sorte bukser på som er fra Pieces.

Bluse: Jeg har min gule bluse på som er fra Gina Tricot.

Jakke: Min jakke er en army grøn jakke, som jeg selv synes har lidt cowboy jakke over sig, selv om den ikke er det haha.

Smykker: Jeg har nogle sølvøreringe på, men kan ikke huske hvorfra.


Anns Outfit

Bukser: Jeg har mine habbitbukser på fra filippa k. Elsker dem da de er super basic og går til alt.

Bluse: Jeg har en t-shirt på fra et mærke der hedder "projekt uknown" som forhandles i message. Det er mega fedt print på t-shirten. 

Sko: Jeg har mine slidte nike sneakers på, som bare er rare at gå i.

Smykker: Jeg ham som sædvanlig mit ur på fra mark jacobs. 


Håber i har en god tirsdag, og at i kan lide vores "serie om tirsdagen"

Omsorgskram fra os<3

-Sofie, Caroline og Ann

Likes

Comments

Hey people<3

En af de ting, som I ikke ved er at vi har alle tre været I USA. Dog ikke samme sted. Sofie og Caroline har været på en slags roadtrip rundt omkring på vestkysten og Ann har været I fantastiske New York. I det her indlæg vil vi dele vores oplevelser med jer omkring USA og de forskellige byer. Vi vil også gerne vise jer en masse billeder!!

Sofie og Carolines roadtrip rundt I USA (vestkysten):

Først var vi et par dage I LA. Her var vi rundt på nogle forskellige strande: Venice beach, Manhatten beach og Santa Monica Beach. Ellers var vi på Walk of fame og henne for at se Hollywood skiltet! LA er en vildt cool by, og vi vil helt sikkert derhen igen!

Efter LA, kørte vi længere ind I landet - ind I ørken. Der blev såååååå varmt, det var ikke til at holde ud! Vores mål var at komme hen til Gran Canyon, men for at knække bil turen over, så overnattede vi på et resort I noget der hedder Lake Havso. Her var super lækkert! Vores hotel lå ud til en sø, og så var der en lækker pool!

Så gik turen videre til Gran Canyon. Det var en fantastisk oplevelse!! Ingen af os har højdeskræk, så vi kunne sagtens nyde udsigten og kigge ned. Vi så også solnedgangen.....det var vildt smukt<3

Efter Gran Canyon, tog vi videre til en anden nationalpark: Zion. Det ligner lidt Gran Canyon med de røde klipper, men her går man need I dem....som gav resultatet: HEDE!!! Der var såååå varmt. Men her så vi smukke vandfald og gik rundt I en flod....det havde vi virkelig brug for efter heden!!!


Efter Zion kørte vi videre til Las Vegas. Det var en oplevelse. Man kører midt ud I ørkenen og lige pludselig kommer der en by hvor der bare er lys overalt!! Her var der ca 40 grader varmt......Men det hjalp da vi nærmest kun var rundt på de forskellige hoteller hvor der var air condition....heldigvis!! Vi boede på et hotel med Paris tema, så forenden af vores pool var der lige et Eiffeltårn....så det var ret sjovt!!


På billederne ser man fantastiske smukke Yosemite Park! Yosemite Park er også kendt for sine store brede træer. Men her var også flotte vandfald!

Så var vi i San Francisco! Den her by er bare en man skal se, den er sååååå smuk. Vi var ude at sejle, hvor vi sejlede forbi Alcatraz og under Golden Gate Bridge! Efter San Francisco kørte vi af High Way One, som er såå smuk! Det noget alle skal opleve...bare generelt USA! Herefter besøgte vi Solvang (dansk inspireret by), og derefter Santa Babara da vi har noget familie der. Ellers sluttede turen der og vi tog i lufthavnen i LA. Det var en af de bedste sommerferie!!

Håber også i har haft nogle gode somre og sommeren 2017 bliver fantastisk. Der kommer også et indlæg op om vores sommer 2017!

Omsorgskram!!!!!!

-Sofie, Caroline og Ann<3

Likes

Comments

Hey People<3

Som i nok ved går vi i 9.klasse hvilket medfører at vi skal til en masse afgangsprøver. Vi er selv ret nervøse, og glæder os lidt til at det er overstået haha. Men altså vi tænkte at lave dette indlæg fordi, man bliver nemt nervøs når man skal præstere, om det er til en nationaltest, køreprøve, fremlæggelse osv. Vi tænkte at det ville være rart at snakke om.

Man skal huske at tænke på at prøverne i skole er det samme som fx en håndboldkamp. Du har træning inden du spiller kamp, det er det samme at når du går i skole hver dag, skal du tænke på at det er træning til eksamener. det vil ikke være sjovt hvis man fx kun var til træning hele tiden. man vi gerne udfordres.


Vi vil gerne give nogle tips til at fjerne nervøsiteten.

/Det hjælper altid at være forberedt. at være forberedt er en vigtig ting, da du vil føle dig mere sikker, fx til en fremlæggelse. du vil have overskud til at kigge op, og snakke langsomt, sådan at din fremlæggelse ikke bliver en speed snak.

/Når man fremlægger eller lige ind, kan man presse sin tommelfinger mod ens pegefinger. Det hjælper med at fokusere på noget andet.

/En anden rigtig god ide er, at hvis du skal fremlægge, så øv din tekst foran fx dine veninder eller forældre. Det er noget andet end at stå foran spejlet og øve, men at du står foran nogle andre, det hjælper med at forestille du står overfor mange mennesker.

/Tit siger folk at man skal forestille sig at "publikum" er nøgne, men jeg synes nu ikke det virker. I stedet for så prøv at kigge på et punkt bagerst i lokalet, ens fremlæggelse bliver 100p bedre når man kigger op, og for at det ikke skal virke "mistænkeligt" kan man skifte punkterne, fx kigge på "et punkt" til højre, dernæst midten og så venstre, selvfølgelig ikke i streg.

/Snak med en person om det, fx en veninde/ven eller familie. Det hjælper at snakke om det, for ofte forestiller man sig en masse der kan gå galt, så man skal bare have ind i hovedet at det ikke er så slemt og det ikke er verdens undergang...


Håber i kan bruge det til noget, og hvis i skal til en eller form for prøve eller har en fremlæggelse, så held og lykke!

Og husk alle kan lave fejl, hvis det ikke lige går som planlagt, så prøv at spil med, for det er kun dig som ved fx teksten.

Omsorgskram fra os<3

-Sofie, Caroline og Ann

Likes

Comments

Hey People<3

Så det endelig blevet Påske så det mener ferie for os. Det har vi hvert fald set frem til, lige en break inden alle eksmaenerne. I vores Påskeferie skal vi bare være hjemme og slappe af, være sammen med folk osv. Det vil sige være sammen med vores venner. Nu r det jo påske, og vi har hver i sær traditioner i vores familie med påskefrokost. Det skal vi self også.

vi håber i nyder jeres ferie, så er der jo heller ikke så lang tid sommerferien, som hvis vi ikke tager helt fejl at de fleste glæder sig til. Vi skal hvert fald nogle anderledes og spændende ting her i sommermånederne, men det vil der komme mere om senere hen, så stay tuned for det.


Det var bare lige et kort indlæg, men vi håber i kan lide at høre sådan nogle små update engang imellem.

Omsorgskram fra os<3

-Sofie, Caroline og Ann

Likes

Comments

Hey people!<3

V tænkte, vi ville lave det her indlæg, da vi tænkte, det kunne være sjovt for at jer, at få noget mere viden om os.

Caroline

1/ Jeg har et ar lige mellem øjenbrynene. historien bag arret er ret kort, da jeg har skulle fortælle den sååå mange gange, at den er blevet forkortet ret så meget. men altså da jeg var 3 år gammel hoppede jeg en dag i sofaen og faldt med hovedet ned i vores sofabordshjørne, som var rimelig skarpt.

2/ Jeg er 166 cm høj

3/ Jeg elsker at spille håndbold, og spiller i klubben EIF.

4/ Jeg elsker også at spille tennis

5/ Jeg kan godt lide at lave mad

6/ Jeg har fødselsdag d. 19/12/01, så det vil sige jeg er 15 år, og har næsten altid været den yngste i min klasse, bortset fra 7,8 og 9. klasse.

7/ jeg har gået i mange forskellige klasser, det vil sige jeg har ikke flyttet skole, klasserne var for det meste slået sammen. jeg har gået i C fra 0-3lasse, Y i 4. klasse, D i 5. klasse, A i 6. klasse, og C i 7-9 klasse.

8/ Lige nu er mit drømmejob at blive advokat.

9/ Min livret er sushi

10/ Mine ynglings serie er Friends, jeg kan bare se den om og om igen.


Sofie

1/ Jeg har en enæggede tviling (som I allerede kender - Caroline)

2/ Jeg er 167 og burger str 39 I sko

3/ Jeg elsker at være kreativ....b.la. at lave mad

4/ Jeg er virkelig virkelig stædig og utålmodig!!

5/ Jeg spiller håndbold, tennis og skal måske spille fodbold igen

6/ Jeg har en dårlig vane med at dreje min ørering rundt (nogle gange falder de ud......ikke så smart)

7/ Jeg kan spille klaver

8/ Jeg elsker serierne Friends, Greys Anatomy og Full House

9/ Lyder lidt underligt...men jeg er ret ligeglad om mine sokker vender rigtigt..hahahha

10/ Jeg har været vegetar I over en uge....men nu prøver jeg at holde kødfrie dage


Ann

1. Som lille blev jeg kaldt skrubbe... ret mærkeligt.

2. Jeg er ekstremt høj! Hele 186 cm.

3. I min fritid arbejder jeg i en blomsterbutik.

4. Jeg har bøjle... rimlig nederen men skal have den af om 1 måned juhuuu!

5. Jeg er en meget højlydt person men som lille var jeg faktisk meget gernert.

6. Jeg har ikke andre søskende end en lillebror der hedder Thor.

7. Jeg har rimlig tit humørsvingninger.....er enten mega glad eller sur.

8. Jeg elsker chokolade og lakrids!!!

9. Jeg er den vildeste serie-nørd. Elsker at se serier!

10. Mim fødselsdag er den 28 august.


Håber i fik noget ud af det. Det var hvert fald mere personligt.

Omsorgskram fra os<3

-Sofie, Caroline og Ann

Likes

Comments

Hey People!<3

Det er blevet tirsdag, så vi har endnu et OOTD til jer! Det har været så godt vejr i dag. Vi har faktisk også været til vores allerførste "eksamen" i dag. Det vil sige det var en eksamen men det er en Cambridge eksamen, og vi var så oppe i mundtlig tysk. Cambridge betyder bare at man har valgt at have udvidet tysk og engelsk. På torsdag skal vi op i Cambridge engelsk, og så har vi eller påskeferie, så det glæder vi os til. Vi synes selv det gik fint, så længe man er forberedt osv. skal det nok gå.

Anns Outfit

Bukser: Jeg har mine stramme blå bukser på fra samsøe samsøe.

Bluse: Jeg har en stram sort langærmet bluse på. Det er min mor så aner ikke hvor den er fra.

Sko: Jeg har mine sorte støvler på. Elsker dem da de et klassiske og gode at gå i.Sofies Outfit

Bukser: Jeg har mine sorte Pieces bukser på

Bluse: Jeg har selvfølgelig en t shirt på, da det er så fantastisk forårsvejr.....endelig!!! Den er købt i USA og er fra Ralph Lauren


Carolines Outfit

Bukser: Jeg har mine sorte bukser på, som er ribbed ved knæene, de er fra Noisey May.

Bluse: Jeg har min Calvin Klein t-shirt på som er sort og hvid. Den er fra Urban Outfitters.

Smykker: Jeg har min v-ring på fra Jane König og min guld fjerring fra Pieces X Julie Sandlau


Håber i har en god tirsdag og nyder solen.

Omsorgskram fra os<3

-Sofie, Caroline og Ann

Likes

Comments

Hey People<3

Så er endnu en måned forbi, det er ikke til at fatte. For vores vedkomne betyder det at prøverne allerede nærmer sig. Faktisk skal vi have 2 mundtlige eksamener ugen op til påskeferien, fordi vi har noget der hedder Cambridge.

Fashion:

1/ Caroline - Farvede strømper fra Weekday har virkelig været en favorit i den her måned. Det er virkelig pænt til et outfit med et par farvede strømper.

2/ Sofie - Selvom det ikke er såå varmt endnu, har jeg alligevel brugt min cowboyjakke. Jeg har købt dne I en genbrugsbutik, og den fejler ingenting! Kan godt ide at den er lidt oversize, det gør den bare mere cool!

3/ Ann - Jeg har ikke haft en bestemt fashion favorit, men jeg ELSKER løse bukser. Går stort set kun i løse bukser da det er er mest behageligt.


Beauty:

4/Caroline - Becca liquid highlighter far Sephora. Normalt er jeg helt vild med pudder highlighter, men jeg synes, det ser virkelig flot og naturligt ud når highlighter er flydende.

5/ Sofie - Selvom jeg ikke går særlig tit med øjenmakeup, så har Too Faced palette Sweet Peach været en favorit. Jeg har været til barnedåb hvor jeg brugte den, men man kan også lave et rigtig flot hverdags look!

6/ Ann - I starten af måneden købte jeg make up forever ultra HD fondation. Den er vold god og ligger flot på huden.Lifestyle:

7/ Caroline - Drop Dead Diva er en serie på Viaplay, den er virkelig god, den handler om at være advokat. Man ser både hovedpersonens privatliv og arbejdsliv som advokat.

8/ Sofie - I den her måned har jeg været helt vild med Clean Rain parfumen. Den dufter fantastisk og er meget frisk.

9/ Ann - SOLEN! Jeg har været rigtig glad for at der ENDELIG er blevet "varmt" i Danmark.


Håber i har haft en god måned, og hvis i har nogle ønsker eller ideer til indlæg i gerne vil se, så skriv endelig ;-)

Omsorgskram fra oss<3

-Sofie, Caroline og Ann


Likes

Comments