Lifestyle

Jeg fik lavet nye negle hos Signe Heindorf klinik, som også er der jeg bliver spraytannet. Jeg er ikke god til at have falske negle/gel eller lignende på så jeg holder mig til klassisk gellack. Denne gang valgte jeg en smuk rød farve, og det er jeg helt vild med!

Jeg har flauntet mine nye Louis boots!

Morgenmad på Hafnia med min veninde Silje.

Hundedate med @kaiserinthecity og @keepingupwithmilla - mine to veninder Christina & Tereses hunde.

.. og det nye buffet tilbud på Rossopomodoro! 1 drink + buffet for 100 kr.

Fik endelig min anden fødselsdags gave fra Mor & Far - YSL kortholderen!

Hej sweeties! Lige et par blandede billeder fra min uge. Jeg har haft en lidt kedelig start på ugen, da jeg lå syg faktisk stort set til Torsdag. Jeg begik dog den fejl både Mandag & Tirsdag at jeg forsøgte at gå ud og go about my day, men måtte give op begge gange. Jeg skulle nok bare være blevet i sengen! Jeg nåede dog en del Torsdag & Fredag og har blandt andet filmet en vlog, der kommer op imorgen så husk at subscribe til min Youtube. I dag har vi sovet længe, og så skal vi til mine forældre her senere da der er fødselsdagshygge i morgen (min mor, far og jeg har fødselsdag inden for 3 uger så vi har slået den sammen). Nyd jeres lørdag! Kys for nu

​​​​Hi loves! A little mixed photos from my week. I've had kind of a boring start to the week, since I've been sick almost up until thursday. I made the mistake of going about my day both Monday and Tuesday and having to give up and go home. Sucks, I should have stayed in bed. I did however get to be quite productive both Thursday and Friday, and filmed a blog that will go up tomorrow. Today we slept in, and then we are headed to my parents house for the weekend. Enjoy your saturday!

Likes

Comments

INSTAGRAM @SANDRAWILLER
#SANDRAWILLERFORMISSYA