Personal

Hey guys! I dag skal i møde Caroline. Selv mødte jeg Caroline for første gang for lidt over et år siden, da jeg var i Berlin under modeugen. Hun er mega cool, og vi har også mødtes siden da og kommer helt sikkert til det igen. Hun har en kæmpe passion for at rejse og skrive, og så er hun sådan en person man bare kan mærke har drive hvilket jeg godt kan lide. I dag skal i lære hende lidt bedre at kende både karrieremæssigt, MEN også fordi hun bliver en af skribenterne her på siden. Hun kommer til at berøre emner som rejse, karriere, uddannelse og hvad vi ellers finder på. Jeg håber, i vil tage godt imod hende.

Hej alle! Jeg har glædet mig til dette indlæg. Det bliver nemlig det første i en række af indlæg, som jeg skal skrive for Sandra. Som en lille introduktion til hvem jeg er, og hvad jeg kommer til at skrive om på Blog by Sandra, blev Sandra og jeg enige om, at det kunne være meget smart, hvis vi lige introducerede hinanden først. Derfor medvirker jeg i et lille interview neden under. På samme måde kan I læse et interview med Sandra her .

Kort sagt, så hedder jeg Caroline. Jeg er 22 år. Studerer kommunikation og marketing på CBS, bor på Vesterbro, driver min blog www.silverstories.dk og er desuden freelance-skribent og forfatter af guidebogen Then We Take Berlin (www.silverstories.tictail.com) Da jeg blev student tilbage i 2013 flyttede jeg alene til Berlin, hvor jeg arbejdede og boede i tre år. I sommer 2016 flyttede jeg så tilbage til København for at starte på universitetet. Jeg tog min kæreste fra New York med. Det har været lidt af en omvæltning for os begge to, men alt i alt er vi glade.

Hvad er det vildeste valg du har truffet karriere-mæssigt?

Mit første voksen-job fik jeg i Berlin som 19-årig. Det indebar en meget fin titel, en masse ansvar og varierede arbejdsopgaver. Jobbet var i sig selv spændende og gav mig en masse erfaring, men arbejdspladsen var forfærdelig. Jeg var trist hver dag, og i løbet af arbejdsdagen ventede jeg bare på, at jeg fik fri. Jeg blev ved med at fortælle mig selv, at jeg måtte holde ud, og at det jo var et godt job og god erfaring. Det gjorde, at jeg var der i over et halvt år, selvom jeg hadede det. En dag tog jeg endelig den hårde beslutning om at sige op. Jeg har aldrig fortrudt mit valg, for selvom et job måske er godt, så skal det også være et rart sted at være og jobbet skal gøre dig glad. I hvert fald det meste af tiden.

Hvordan håndterer du travle perioder med mange bolde i luften?

Jeg er typen, der keder mig afsindigt, hvis jeg ikke har gang i tusind ting af gangen. Derfor kommer det lidt af sig selv for mig, at jeg altid har mange bolde i luften. Måden jeg (i hvert fald prøver på) at håndtere dem og komme til bunds i de forskellige arbejdsopgaver, skole, artikler der skal skrives, blog, familie og venner samt rengøring og træning er selvdisciplin. Så enkelt. Det handler om, at jeg prøver at være struktureret og få klaret tingene på min to do liste helt og afdeles med det samme, så jeg bruger min tid optimalt og kan gå videre til min næste to-do på listen.

Hvad er du mest stolt af at have opnået i din karriere?

At have skrevet, sammensat og udgivet min helt egen , fysiske bog. En guidebog om Berlin.

Hvilke skønhedsprodukter kan du ikke komme igennem dagen uden?

Mine læbepomader fra EOS. De er virkelig de bedste! Derudover får jeg lavet negle med CND shellac cirka en gang om måneden. Det er en prioritet, for billigt er det jo ikke. Jeg føler mig bare mere tjekket med pæne negle, og shellacen er den eneste måde, jeg kan få lange negle på.

Hvad er dit bedste karrieretip?

Selvdisciplin, struktur og passion. Hvis du blander de tre egenskaber, så kan du ”work smarter, not harder” og på den måde opnå helt vildt meget.

Hvordan ser en normal hverdag ud for dig?

Uhh, det er faktisk et svært spørgsmål, fordi de er så forskellige. Hvis jeg skal “break it down” og beskrive en gennemsnitlig dag i mit liv, vil den nok se nogenlunde sådan her ud: Jeg står op så sent som muligt. Jeg er virkelig et b-menneske og en syv-sover. Det er nok omkring 8-10 tiden, alt efter, hvad tid jeg skal møde. Jeg springer i tøjet, pakker nogle snacks, drikker en kop kaffe. Selvom jeg ville ønske, at jeg var typen, der stod op kl. 6 om morgenen, dyrkede yoga, mediterede og spiste stor morgenmad, må jeg nok erkende, at det ikke lige er min stil. Jeg cykler så af sted til CBS. Her har jeg omkring to timers undervisning. Derefter drikker jeg en kop kaffe med min studiegruppe, hænger ud og kigger på studierelaterede opgaver. Jeg cykler så ind til byen, hvor jeg ofte har en aftale med en veninde. Vi går på café og taler om, hvad der er sket siden sidst. Jeg cykler hjem igen, hvor jeg lige vender, siger hej til min kæreste, og arbejder med min blog. Så trækker jeg i træningstøjet, cykler i fitnesscenteret, hvor jeg bruger en time på et hold såsom stram op, dans, bodycombat eller yoga. Hjemme igen er jeg så heldig, at min kæreste står for aftensmaden. Han laver den enten selv eller bestiller noget udefra. Dealen er så, at jeg vasker op. Jeg går i bad, fjerner make up og finder tøj frem til dagen efter. Aftenen bliver brugt med benene oppe i sofaen, hvor jeg ser en TV-serie, min kæreste har sat på, med det ene øje, og det andet øje har jeg på min computer, hvor jeg skriver mails, blogindlæg eller opgaver på studiet. Inden jeg går i seng, har jeg også til vane, at jeg læser et kapitel i en ikke-studie-eller-arbejds-relateret bog.

Jeg håber, I kunne bruge mine tips og kunne lide at lære mig lidt at kende. I næste uge skal heldige Sandra til Bali. I den anledning vil jeg skrive en rejseguide, der omhandler Bali, der vil blive udgivet på Blog By Sandra. <3

Læs mit interview hos Caroline HER, hvor jeg svarer på alt mellem himmel og jord!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

INSTAGRAM @SANDRAWILLER
#SANDRAWILLERFORMISSYA