PRADA // LOUIS // GUCCI // CHANEL

Hej sweeties. Endnu en taske snak. Først starter jeg lige med at melde, at der nok går lidt tid inden en ny baby lander i min garderobe - nu står den nemlig snart på flytning, og der må jeg nok opføre mig som en ansvarlig voksen og vente lidt med at shoppe., Selvom jeg har prøvet at forklare Frederik, vi ikke kan lave et walk-in closet UDEN at jeg har et par Manolo Blahnik sko at stille i det.. Nå, men det var tasker jeg ville snakke om i dag, bare for hyggens skyld altså.

Min drømmetaske lige PT. er nok Louis Vuitton Petite Malle. Men til den nette sum af omkring de 30 click, og taget i betragtning, at den knap nok kan huse en iPhone plus og en lipgloss, er det nok en lille smule fjollet. Men ej. Den er PÆN og SEJ. Sådan et lækkert statement piece - et kunstværk nærmest! Jeg er ret meget til de strukturerede tasker for tiden, og lidt i samme stil er denne Prada taske, som nok også er lidt mere "realistisk" , og har samme kuffert inspirerede look som Petite Malle.

Jeg synes også at Gucci Sylvie kan noget, selvom den er lidt i skyggen af de hypede Marmont tasker for tiden. Den kommer i et hav af fine farver, og jeg elsker det lady-like look blandet med den store guldkæde. Den lille top handle vil se godt ud på fotos. Endeligt er jeg lidt tosset med Chanel GST (som jeg kigger på 2nd hand), og som desuden er den mest praktiske af alle disse tasker. Jeg slæber nemlig altid en masse med rundt, og laver" net finten", hvor jeg har et net på sammen med en lille taske, hehe. Detkunne måske være smart, at nu hvor jeg bruger så mange penge på tasker, at jeg så faktisk fandt én, som kunne det en taske strengt taget skal - holde mine ting! ;-) Hvilke tasker har i kig på? Jeg har samlet nogle "under 10.000,-" favoritter forneden, da jeg synes jeg faldt over nogle smukke designertasker til gode priser (for designer tasker that is haha!). Kys

HER // HER // HER

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

INSTAGRAM @SANDRAWILLER
#SANDRAWILLERFORMISSYA