Hej guys.

I kender sikkert problemet.. Den umulige opgave i at finde din rigtige BH størrelse og også bare den rigtige BH. Det problem har jeg haft så længe jeg kan huske. Jeg har både prøvet at være i Hunkemøller og Change, men lige meget hvor meget hjælp jeg har fået, har jeg aldrig været helt tilfreds med den BH jeg kom hjem med, så det har været spild af penge..

Men i dag har jeg været i Magasin i Rødovre, hvor jeg i går havde booket en tid så jeg kunne få hjælp af personlige lingeri shopper Bianca, til at finde den rigtige størrelse og BH. Det var sådan en god oplevelse, jeg prøvede flere forskellige BH'er og jeg fortalt selvfølgelig min ærlige mening omkring hver BH så hun kunne komme frem til den helt rigtige for mig. Og det gjorde hun, jeg er kommet hjem med 3 BH'er, som sidder lige som de skal, og jeg er så glad - både for mit nye lingeri, men også for oplevelsen.


Så hvis I leder efter hjælp til lingeri eller egentlig bare tøj? Så kan i booke en tid HER, i vil ikke fortryde det - og hey, det er gratis :p


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej guys.

Jeg ville lige dele med jer, hvad jeg har fået i julegave. To af tingene kan i se på billederne, reolen og Michael Kors tasken. Udover det fik jeg penge, gavekort til matas, billetter til Scarlet Pleasure i marts, en faux fur jakke - som dog desværre skal byttes da størrelsen ikke var helt rigtig og det sidste jeg fik var billet til at se Kærlighed ved første hik - the musical til september 2018 - det glæder jeg mig rigtig meget til, jeg har set de film siden jeg var ret lille og har altid elsket dem!

Reolen har jeg dekoreret med nogle af mine fave tasker, og mine fave sko som er dem jeg går mest i her for tiden, udover det har jeg også lige pyntet den med en vase, duftlys og nogle duftpinde, eller hvad man kalder dem :p


Jeg havde en god jul, håber også I havde.

<3

Likes

Comments

I dag har jeg startet min blog. Jeg har altid været meget nysgerrig og interesseret i at starte en blog og evt. også en YouTube kanal, men nu må vi se. Jeg tænkte det lige så godt kunne være nu da jeg alligevel har sabbatår, hvor jeg har tiden til at prøve det af.

Kort om mig:

Jeg blev student i sommers, efter to år i HF på Herlev Gymnasium og HF. Jeg bor hjemme sammen med min far, mor og min lille hund Lucy. I min fritid er jeg sammen med mine veninder og prøver at træne, men det går aldrig så godt :p.

Jeg har også en kæreste, Mathias, vi har været sammen i halvandet år.


Den her blog vil handle om mit liv, fashion, beauty og hvad der nu ellers falder mig ind.

Enjoy

Likes

Comments