Jeg vil gerne begynde med at sætter citater op her da jeg elsker at læse citater og skrive dem selv

så måske kommer der nogle frem over

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg er obsess med tasker,jeg har fra små tasker til større tasker.

Så jeg er på udkig efter en ny taske. denne gang er det en taske fra en hjemmeside der hedder www.pariz.dk i kender den måske godt. Min mening om hjemmeside er at denne side har utrollig flotte tasker og prisene er fantastiske, de ligger under 1000kr. Når der ikke er tilbud. Den jeg har har åbnet øjne for er en taske der er i Velour. Den findes i 3 forskellige farver, rød grå og sort. Også er prisen lige nu kun 299kr. Er det ikke bare for fedt.

Pariz har ikke kun tasker de har også overdele, underdele, tasker, jakker, undertøj, accessories og meget mere.

Ikke sponer

Likes

Comments

Vjeg har tænkt på noget i et stykke tid , jeg er en af de piger der går op i tøj men ikke lige så meget som accessories jeg synes at det er det der gør et outfit fedt og flot. Smykker på hænderne viser et feminin udtryk og får vores hænder til at se elegant ud. En taske får også outfitet til at vokse vil jeg mene, det behøver ikke at være en af de dyre tasker.

Fx

Saint Sulpice er et prisvenligt mærke og de har super fine tasker.

Vores neglene se så elegante ud, med et lag neglelak og et par ringe

Likes

Comments

Hej

Jeg er en pige der går i 9 klasse og vil gerne prøve noget nyt, så jeg tænkte at bloging måske, vil bare være om en hobby for mig. Da jeg elsker at skrive men får det ikke rigtigt gjort og så kunne det være federe at skrive om noget man intresser sig for end at at skrive en lang roman.

Jeg vil bruge denne side til at vise det jeg intersesser mig for, det kan være madretter og hvilke tasker jeg elsker for tiden. Så denne side er for folk der vil se lidt forskelligt. og ikke noget bestemt.

Jeg håber du vil følge med.

Likes

Comments