I dag tænkte jeg at jeg ville lave et indlæg omkring gaveidéer. Jeg er selv vildt dårlig til at købe gaver uanset om det er fødselsdag, konfirmation eller noget helt tredje. Hvis man ikke lige får en ønskeliste der passer til budgettet, eller man bare ikke kan finde nogle af de ting der står på listen? så har jeg her en lille guide/idéer til nogle forskellige ting du kan købe i gave til HAM. Enjoy;)

Har du en kæreste eller en far der bare er helt vild med et specielt fodboldhold eller basketballhold? Overvej at købe noget merchandise til ham, han vil sikkert blive rigtig glad. Så hver gang han tager sin kaffekop med FC Barcelonas logo på, vil den minde om den gang du gav den til ham og selvfølgelig også hans fodboldhold.

Har du måske en storebror eller en lillebror, der bare elsker at købe fede sneakers til ham selv. Giv ham et gavekort til en butik hvor de handler den sko han måske har kigget efter længe, det ville nok være dejligt med et bidrag til alle de penge han skal ud at spendere på et par nye sko.

Har du en far der elsker at læse, så ville en selvbiografi af hans yndlings iværksætter være et godt eksempel til noget nyt læsestof.

Har din morfar gået rundt med den samme parfume i længere tid end du kan huske, køb ham en lækker parfume eller et gavekort til matas f.eks.

Har din kæreste og dig gået rundt hjemme i Danmark i lidt for langt tid nu og mangler i lidt "adventure"? Tag et smut til en stor by i europa eller et andet sted, det er jo selvfølgelig helt op til dig selv, men f.eks. London, Berlin, Oslo eller måske København. Det behøver jo ikke at være mere end små 2-3 dage.

En biograftur er altid et hit. Sidder din kæreste og dig derhjemme og slås om fjernbetjeningen hver aften, fordi du vil se det ene og han vil se det andet. En fredag aften overgiver du dig lige lidt og tager i biografen og ser en film, som han har ventet på komme ud i mange måneder. Selvom det ikke lige er dig vil han blive utroligt glad for at du overgiver dig lidt og lader ham bestemme hvad i skal se.

Elsker i begge to når der er fart på feltet. Så tag ham en tur med på gokartbanen.

Ert gavekort er altid dejligt at få. Måske et til en tøjbutik, elektronikforretning eller en der sælger sportsudstyr.

Alle har jo en smartphone og så kender du også problemet med at bruge den i frostvejr, for det virker ikke at snakke med handsker på. Disse smartphone handsker er dog designet til brug med telefonen, hvilket gør dem til en ret praktisk gadget og perfekt til de kolde vintrer.

Er han personen der bare elsker kaffe og drikker mere end 10 kopper om dagen, men det tager 100 år at lave kaffen. Så er en Dolce Gusto en perfekt gave til ham der vil have en velsmagende og hurtig måde at lave kaffe på.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Halla, alle sammen. For ca. 5 dage siden kom jeg hjem fra Grækenland sent om aftenen og var selvfølgelig totalt smadret efter en lang flyvetur. Det var en dejlig varm ferie (Det var sindsygt varmt, over 40 grader hver dag!?) på 12 dage med min familie og vi hygget os gevaldigt. Inden vi tog afsted med flyveren, skulle vi køre i 2,5 time, vi skulle nemlig flyve fra Hamborg. Vi kom i god tid, som man nu skal og sidder uden for gaten og drikker en kop kaffe (min mor og jeg). Min far sidder med sin telefon og læser nyheder og finder ud af at der på det tidspunkt vi skulle derned var totalt tørke (derfor der var så varmt). Så vi skulle spare på vandet alle steder vi kom hen, også hotellet.

Der vil komme nogle billeder fra hvor vi har været og hotellet mm.

Enjoy;)

Dette billede er taget ved en by der hedder Lindos. Oppe på toppen af et "bjerg" var der en borg, vi var dog ikke deroppe da det kostede 15 euro pr. person. Husene der ligger oppe ad bjerget er de ikoniske hvide huse med blåt/hvidt tag, som man nu kender husene fra Grækenland.

Dette er et billede fra Lindos bugt, fjord, kald det hvad du vil. En masse store sejlbåde og motorbåde lå ude i det flotte vand. Der lå endnu flere jo længere ud man kom.

Dette billede beskrive meget godt hvordan husene ser ud. Der var swimmingpools og restauranter oppe tagene af mange af husene, så det var jo meget sjovt.

Det her billede er fra vores hotel, set nede fra poolen. Poolen var kæmpestor og man skulle gå over små broer for at komme over på den anden side. Selve hotellet var gigantisk og havde et kæmpestort areal og med egen stenstrand.

Det her er stranden, som hører til hotellet. På det her billede ser den ikke så indbydende ud, som når solen skinner og der ikke er nogle skyer. Vandet bliver helt turkis blåt/grønt og man kan se ned på bunden selv hvis man går 50 meter ud.

Det her var udsigten fra vores hotelværelse. Man kan se ind til den nærmeste by og havet og bjergene længere ude. Hvis i kigger inde i midten af billedet, så fangede jeg faktisk en flyvemaskine på kameraet.

Dette er det sidste billede. Jeg undskylder meget for de bøjet ben.

Likes

Comments

Jeg var for nyligt i Aarhus, Vejle, Horsens og København. Dermed har jeg været ude at shoppe lidt og tænkte at jeg ville vise jer følgere hvad jeg har købt, så i kan få en fornemmelse af min stil og prisklasser mm. Lets get started;)

Jeg har været i en del butikker og H&M har jeg stødt på mange gange. Jeg har købt disse natbukser. Jeg valgte at købe dem 1 nummer for stort, så jeg kunne folde dem op og så de blev meget bredde nede ved anklerne. De kostede 129 ,- dkk

Derefter har jeg købt denne sweatshirt af silkeblanding også i H&M. Den er i en frisk farve og som vil kunne spice et mørkt outfit op. Den kostede 399 ,- dkk

Igen fra H&M har jeg købt disse sandaler i sort læder. Ummidlbart vafr jeg lidt skeptisk omkring sandalerne, da jeg godt ved de fleste sko fra H&M ikke er dem med mest comfort, dog var jeg totalt forelsket i dem og d jeg prvede dem på overraskede de mig meget positivt. De kostede 349 ,- dkk

Sidste ting fra H&M er disse bukser, som er blevet cuttet for neden og lavet huller ved knæene. De er meget sommerlige, som jeg tænker jeg vil have på når det bliver lidt køligere om aftenen. Har også haft udkig efter sådanne bukser i et stykke tid, da jeg har memoreret et sæt med dem, som jeg tænker ville kunne styles med et par sko fra dr.martens. De kostede 249 ,- dkk

Fra dr. martens, har jeg købt disse skønne lædersko. De er totalt stilrene, men de gule sygninger gør de ikke bliver alt for kedelige. De kostede 1,100 ,- dkk

Wood Wood i københavn, købte jeg denne hoodie med print. Den kostede 1.000 ,- dkk

I Wood Wood købte jeg også denne t-shirt box. Den er super fed og original. Lige nu i dette øjeblik, fredag d. 7 juli 2017 er den på udsalg på deres hjemmeside til kun 280 dkk, normalt koster den 400, skynd jer!

Jeg har snydt lidt. Det næste har jeg købt på internettet, men jeg tænkte jeg ligeså godt kunne tage det med i denne haul. En Gosha sweat, som jeg følte jeg bare stod og manglede. Super lækker kvalitet og minimale design. Den kostede 1.500 ,- dkk

Bare nogle underbukser. Basic hvide med sort søm og skrift. Jeg skulle af med 500,- dkk

Denne her var lidt et sats, jeg har duftet til den en gang af en ven, som havde den og den duftede super godt og ungdommelig. Den kostede 580 ,- dkk

Simpel sweatshirt. Underligt at jeg køber sådanne ting da det er sommer haha. 850 ,- dkk skulle jeg af med

Acne tee, basic hvid med deres ikoniske firkantet hoved på brystet. Den kostede 780 ,- dkk

Ikonisk kenzo tee, med deres tiger. Dejlig simpel og farverig uden at den ligner en regnbue. Den kostede 650 ,- dkk.

En sweatshirt fra kenzo, er ligner meget t-shirten, men igen bare en fin sweat. 1.550 ,- dkk skulle jeg hoste op med

Endelig den sidste ting fra Off-white, det blev kun til et par sokker, da jeg simpelthen var så broke, jeg have enkelt bare ikke råd til mere, da alle pengene fra 1 års arbejde blev shoppet væk. De kostede 480 ,- dkk

Likes

Comments

This one guys! uuuuuh, har altid villet have denne hoodie, men har dog aldrig taget mig sammen til at købe den. Elsker de lange stropper. Ærmerne der er lange oversized, generelt bare farve sammensætningen mellem det gule, røde og sorte. i like. Dog er den lidt pricey, eller meget. 889 € dvs. ca. 6,600 danske kroner. av.

Denne ring fra tom wood ser da bare dejlig ud. ik? Dejlig enkel og anderledes. ca. 1,500 kroner, men det er okey for en god, robust og stilren kvalitetsren ring.

Det her er egentlig bare en tote bag. Den hører faktisk ikke inde under det her indlæg da den kun koster 120 kr, men fin er den da.

Jeg købte faktisk dem her for 3 dage siden. and i like 'em. I like 'em alot!

For en t-shirt, så skal man have et par sedler op af lommen. Super fed print, anderledes og inspirerende. 215 pund sterling dsv. ca. 1,800 danske droner. Jeg siger av igen.

Dette er ikke den dyreste parfume, meeeeeen alligevel kom den med. Bleu de chanel, fra chanel. En parfume til mænd, som jeg har haft udkig på i så langt tid jeg kan huske. Dog har jeg ikke anskaffet mig den, endnu, hihi. 90 € dvs. ca. 669 dkk, du kan dog købe den i Magasin for KUN 630 kr, skynd dig...

Det var mit nr. 2 indlæg. Jeg undskylder dog meget at jeg ikke har været særligt aktiv de sidste uger, har bare ikke vidst hvad jeg skulle lægge op. Ellers kom med idéer, det ville jeg blive meget glad for.

See ya homes <3

Likes

Comments

Heeeeeeeeej og hjerteligt velkommen til min blog.

Mit navn er Mikkel Lydiksen Duus Jakobsen. Puha, langt navn hva? Jeg er 15 år, men alligevel kun 14. Jeg går i 8 klasse, på en helt komplet, ordinær folkeskole et sted i Jylland. I min fritid tager jeg foto- og lysbilleder. Dog er jeg også elite springgymnast og nybegyndende tumbler (Hvis i ikke ved hvad "tumbling" er, så laver jeg gerne et indlæg omkring sporten, hvis det lyster). Ellers holder jeg mig selv glad, ved at købe tøj. Jeg kan godt lide tøj. Og det behøves nemlig ikke KUN være dyrt mærkevaretøj jeg køber. Det er også skidesjovt at slentre ned i en genbrugsbutik og lede efter de mest abnorme vëtements man kan finde, du kan sagtens finde super fede og velholdte tøjstykker, der desuden ser mega fedt ud + det er monster billigt! Men for at være ærlig, så er det mærketøjet der hitter lige nu. Selve min stil har ændret sig rigtig meget gennem tiden og det skulle den også gerne. Det er fedt at prøve forskellige stilarter ud og se hvad der klæder ens personlighed og kropsbygning. Lige for tiden, er jeg meget til lækre hoodies, store løse habbitbukser, sjove tasker af alle slags og sko man ikke lige ser hver dag.

Ellers er det ikke andet at sige, end, kig dig rundt, følg mig på instagram - Mikkelljak. Så lover jeg det her bliver en lækker blog, med tiden der kommer flere indlæg mm.

- Mikkel <3Likes

Comments