Hejsa allesammen :)

Her er mine 10 ynglings apps. De er allesammen nogle, som jeg næsten bruger, hver dag.

1. Spotify

2. Nouw

3. Youtube

4. Facebook

5. Messenger

6. Snapchat

7. Instagram

8. Asos

9. Afterlight

10. Shazam

God dag!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hvad er efterskole egentlig? Kan jeg klare det? Og skal jeg tage afsted?

Altsammen nogle af de spørgsmål jeg havde da muligheden for at tage på efterskole dukkede op. Tanken om et år på efterskole dukkede egentlig først op i 8. klasse. Jeg flyttede skole efter 7. klasse fordi de ældste klasser på min skole skulle fjernes, hvilket jeg var rigtig ked af. Jeg kom på en ny skole, med nye venner, lærer og MANGE flere elever end jeg var vandt til. Det var rigtig svært, at komme på en ny skole, hvor "alt" næsten var anderledes og jeg kunne se, at mine karraktere dalede ned ad. Jeg så en video på Youtube om en pige der havde været på efterskole og begyndte så at se flere video og læse om folk der havde været på efterskole.

Jeg nævnte ideen for mine forældre, som godt vidste, at jeg ikke havde det så godt på min nye skole. Og efter noget tid fik jeg lov. Og så begyndte eventyret!

Jeg kiggede på nogle forskellige efterskoler på nettet og jeg fandt 2, som jeg synes virkede gode. Mig og min mor besluttede og for at tage ud og besøge den ene - Horne Efterskole - til "efterskolernes dag". Efter det besøg var jeg sikker på, at det var der jeg skulle gå, så jeg blev meldt ind samme aften.

Før jeg begyndte at undersøge mere omkring efterskole vidste jeg faktisk ikke så meget, andet end det var et år, hvor man boede på sin skole. Så jeg var rigtig glad for den hjælp jeg kunne finde på de forskellige blogs og på Youtube.

Som tiden nærmede sig til begyndte alle spørgsmålende at dukke op og jeg blev lidt i tvivl om det nu var det rigtige valg, som jeg havde taget. Men heldigvis har jeg en kusine, som havde været på efterskole så hende spurgte jeg, hvis der var noget, som jeg var i tvivl om.

Noget af det jeg helt havde "glemt" i farten var at tænke på, at man også kunne få hjemve nogle gange, men det er noget der hører med til at blive mere selvstændig og det klarer du - ligesom jeg. Men jeg er selv overbevist om, at alle kan tage på efterskole, hvis bare man er indstillet på, at det bliver et godt år. Men man skal også være forberedt på at der også kan opstå situationer, hvor det kan være lidt hårdt en gang i mellem.

Jeg endte med at have fantastisk år! 

xx 

- Mette


Likes

Comments

Hey allesammen

Det her er mit første indlæg. Endelig har jeg taget mig sammen til at komme i gang med at prøve at blogge. I dette indlæg vil jeg vil super gerne forklare lidt om, hvem jeg er og hvorfor jeg har valgt at lave denne her blog.

Lidt om mig

Mit navn er Mette. Jeg er en 15-årig pige, der længe har gået med tanken om at starte en blog op. Nu har jeg så endelig gjort det. 

Jeg kommer fra en lille by i Nordjylland - uden ret meget liv. Jeg bor sammen med min mor, far og mine 3 søskende - én lillesøster og to lillebrødre. I min fritid er jeg sammen med min familie og selvfølgelig mine venner og veninder, som jeg elsker at være sammen med - ligemeget om vi tilbringer dagen med fuld fart eller i sengen med en god film. Det alt sammen lige hyggeligt. Derudover er jeg kæmpe fan af Youtube og generelt andre sociale medier og streamingtjenester og jeg kan rigtig godt lide at bage - især kager. Jeg kan super godt lide at shoppe eller bare "kigge" på tøj, sko mm. og især online, men også shopping i fysiske butikker - Jeg elsker det hele!

Hvorfor har jeg startet den her blog?

Jeg har i en længere periode gået og været super optaget af at følge med i danske bloggeres blogs. Jeg har nok inderst inde altid gerne ville prøve blogging af selv. Jeg ELSKER at få inspiration af både opskrifter, outfits og af alle de andre opslag der bliver lagt op. Jeg synes, at blogging er super fedt! Den måde man kan dele sit liv og sine tanker med andre, og efterføgende få feedback på det. Personligt har jeg ikke lige haft modet til det, men nu springer jeg bare ud i det.

Jeg håber, at det her indlæg vakte interesse. Vi ses næste gang.

xx

Knus

Likes

Comments