Hej derude!

Her har i mit produkt - hvad siger i så?!

På første billede er et par bukser, det var mit snartmateriale. Herefter har jeg forvandlet bukserne til ny moderne cowboynederdel med en street look.

Jeg startede med at sprække buksebenene op og derefter syede jeg dem sammen så de dannede et rør, hvilket gav nederdelen. Så klippede jeg den til, så den passede i længden og derefter begyndte jeg på detaljerne. Først og fremmest har jeg drejet nederdelen en kvart omgang, hvilket fra start af giver nederdelen et unikt udseene. Lynlåsen er hermed endt på venstre hofte og i samme side har jeg lavet et slids i bunden, så den er nemmere at bevæge sig i. Slidsen trevlede jeg en smule op for, at få det ønskede look og det samme gjorde jeg med den klippede bund. Jeg har og trevlet en linje fra bund til top i modsat side, altså højre. Jeg har fjernet en bæltestrop på frontsiden og lavet et vedhæng til den anden. Vedhænget består af en gammel nøglering og ørering, som jeg har spraymalet cobberfarvet og sat sammen. Vedhænget virker som et sidste finish.

Jeg håber i kunne lide mit produkt!

xoxo Laura

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej derude!

Vi elsker tøj og hvis det kan genbruges, alligevel går størstedelen ud og køber nyt frem for at gå i en genbrug.

I mit tidligere indlæg gav jeg en opdatering om mit seneste projekt "Bæredygtighed og Tøjmode" og jeg tænkte, at I måske ville synes om mine overvejelser. For kan et nyt og moderigtigt design af genbrugsmaterialer vække større interesse i genbrug blandt befolkningen? Er genbrug udelukkende godt for klimaet og verdens fattige? Eller gavner genbrug meget mere end vi på nuværende tidspunkt kender til?

Tænk over konsekvenserne ved tøjkassation og hjælp miljøet.

I mit næste indlæg vil mit produkt komme på bloggen - glæd jer!

xoxo Laura

Likes

Comments

Hej derude!


Jeg tænkte, at jeg ville give en opdatering om mit seneste projekt, som jeg kalder "Bæredygtighed og Tøjmode". Jeg er nemlig i gang med, at udvikle et nyt produkt lavet af udelukkende genbrugsmaterialer. For tøj er ikke holdbart i længden. "Take, make and waste", hvor man bruger en masse ressourcer, laver ting og så bliver det smidt ud, er jeg personligt og ikke mindst miljøet ikke fan af.

Jeg håber I kan forstå min mening med projektet og tager godt imod mit kommende produkt.

xoxo Laura

Likes

Comments