MY LIFE


17/12 - 2016

En mysig spa-dag med min fina Lukas på det fina badhotellet vi har här i Tranås. Den blev en dag som bjöd på spiritualbehandling, ansiktsprodukter, besök i poolen och på de olika spaavdelmingarna. Efter en dag med en otrolig avkoppling och en behövlig stund för oss själva blev vi bjudna på en god matbit i deras ljusa och trevliga restaurang.
En dag att minnas och ett återbesök som vi kommer göra inom en snar framtid. TACK!

Likes

Comments


Gud vad dagarna går fort alltså.. Redan fredag och oj vilken fullspäckad dag jag har haft! Började min dag med en härlig morgonpromenad och sedan var det en del ärenden som behövdes uträttas. Hela min eftermiddag har bestått av stress. Så ni kan tänka er hur skönt det var när allt va färdigt, bara sätta sig i lugn och ro och ta en kopp kaffe, andas ut lite.. haha!
Nu ikväll har jag fått besök av Blerand, en av mina allra finaste vänner. Hur underbart är det inte att bjuda hem en bra vän, dricka lite bubbel och bara prata om livet. Sådana kvällar skulle jag gärna vilja ha mer av.
Jag ska alldeles straxt ta och krypa ner i sängen, är så fruktansvärt trött och sliten... Imorgon väntas en dag med SPA och avkoppling, välbehövligt! Ha det bra, puss!

Likes

Comments


Hallå hallå! Det var ett tag sen, sen sist... Men har haft fullt upp! Har äntligen fått mitt vikariat på omsorgen. Så nu jobbar jag både inom äldreomsorgen och barnomsorgen. Känns riktigt bra, va på arbetsintervju i fredags och fick jobbet igår, så idag har jag varit hos bemanningscentralen och skrivit på några papper. Nu börjar jag äntligen komma på fötter igen och är ett steg närmare min flytt till Göteborg!
Efter mitt möte idag så passade jag på att smita in på det nya cafet som öppnat här i stan, så otroligt mysigt! Måste ju lyxa till det ibland, speciellt när man fått nytt jobb och allt, haha! Resten av denna dag ska jag sitta med lite papper, samt planera lite framöver. Hoppas ni får en kanonbra kväll!

Likes

Comments

MY LIFE


GÖTEBORG

Som ni vet så har jag haft en stor planering ett bra tag och äntligen får jag dela med mig av den till er!
Min stora planering har kretsat kring min flytt som kommer äga rum i GÖTEBORG!!! Jag har länge velat åka dit och äntligen ska jag ta tag i detta och satsa på det till 100%. Ska bli sååååå himla kuuuuul!

Min flytt är beräknad att göras i slutet av sommaren, men självklart måste jag på något sett tjäna pengar och helt enkelt ha en inkomst. Tyvärr har jag hoppat av undersköterska-utbildningen på grund av personliga skäl och att jag inte känner att jag har orken till att både plugga och jobba för tillfället. Så jag kommer att skaffa mig ett vikariat på äldreomsorgen här i stan för att stå på en stabil plattform och när det är gjort, kommer jag att söka runt till olika klädbutiker i Jönköping/Linköping. Varför jag väljer att inte jobba kvar i vården är på grund av den anledningen att jag har stort intresse av serviceinriktat jobb och kläder/mode har jag en stor passion för.

När jag har fått en anställning och en bra inkomst kan jag under tiden fokusera på min framtid i Göteborg. Min tanke är att jag kommer att jobba där nere och kommer då att skicka in CV och försöka fixa jobbintervjuer fram tills jag flyttar, för att på sätt veta att jag har en anställning innan jag åker ner och då blir det lättare för mig när jag är på plats.

Efter att jag jobbat några år och kommit in i allt, så ska jag så småningom att söka in till universitetet och plugga företagsekonomi och mitt mål är att efter hand starta ett eget företag och ha en lång framtid i Göteborg!Jag är så otroligt glad över att jag gör något som jag verkligen vill och ni kommer att få följa med under min resa hela tiden och lyckas jag, ja då kan jag inte vara mer än stolt över mig själv! Man ska aldrig säga aldrig och det är nu min resa börjar!

Likes

Comments

ABOUT ME

Hej och välkommen till min blogg!

Jag heter Linn Johansson och är 20 år. Just för tillfället befinner jag mig i min hemstad Tranås. Men mina framtida planer är att flytta till Göteborg om 1 år och starta ett nytt liv som försäljare.

Jag är en social och utåtriktad tjej som alltid har ett leende på läpparna. Är en riktig livsnjutare och älskar att spendera tid med min familj och vänner.
Här på bloggen kommer jag bjuda på vad som händer i min vardag, samt en del mode, träning och olika slags tips. Hoppas ni kommer trivas! PUSS
Likes

Comments