MY LIFE

Godmorgon godmorgon! Igår jobbade jag på ICA här i Tranås, ska nämligen gå på schema där, från och med måndag. Det ska bli riktigt kul, då jag slutade på EFG i fredags, så var det väldigt skönt att få ett jobb direkt. Och att en av mina närmsta vänner, Martina jobbar på ICA gör ju inte saken sämre haha! Hur länge jag kommer vara där är just för tillfället oklart, men hoppas på en längre tid.

Idag är det fredag, vilket innebär att det är veckans bästa dag!  Jag sitter och njuter av mitt morgonkaffe innan jag ska fixa mig och möta upp mamma. Ska hjälpa henne och handla, sedan blir det en mysig fika hemma hos henne. Ikväll åker jag upp till Linköping för att träffa Linus som jag inte träffat på år och dar, blir en kväll med vin, skitsnack och härligt häng hos honom. Längtar tills jag sitter på tåget och vet att jag är på väg till min bästavän!

Ha en underbar fredag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

MY LIFE

God eftermiddag! Idag var jag och William återigen hundvakt åt underbara Gusten. Hade morgonmys framför en serie som vi inte kan låta bli att kolla på, såååå bra! Den heter "WEEDS", den har en humor som passar mig och Wille perfekt haha! Vi tände även en härlig brasa, är så underbart ljud när det sprakar och ta morgonkaffet på detta vis kan ju inte vara bättre start på denna dag.
På förmiddagen gick vi en mysig promenad, pulsade i snön, njöt av solen och fyllde oss med massa energi. Älskar att gå i fina miljöer och bara kolla på Sveriges fina landskap!

Om en stund kommer mamma förbi för att ta en fika och bara prata om allt mellan himmel och jord. Sedan ska jag mysa framför brasan, kolla film och bara vara för att ikväll åker jag hem till mig. Får inte träffa min bae fören på lördag och då väntas festligheter.
Ha en bra dag, puss!

Just det, var på möte om LR igår, ska berätta för er hur det gick och hur mina planer ser ut kring det!

Likes

Comments

MY LIFE

Åhhh! Vaknade upp bredvid min fina älskling i morse, den känslan att få ligga där och kolla på honom. Hur fin är han inte?!

Klockan ringde vid 08:00, satte på morgonkaffet och inväntade lilla Gusten som jag och William är hundvakt till idag. Vi sitter i soffan, kollar på serie och myser framför brasan. En härlig start på dagen med mina sötnosar!
Runt 13:00 tiden kommer jag åka in mot Tranås för att utföra lite ärenden i form av möten. Ska träffa Jörgen för att prata lite jobb, sen ska jag till Jonna för att lämna in lite arbetskläder, prata om jobbplaner och sist men inte minst ska jag träffa Anette för att prata om LR. Ska nämligen hoppa på ett nytt företag med skönhet och hälsa. Ett nytt projekt och en stor planering är på ingång. SÅ KUL! Älskar verkligen att testa nya saker för att på så sätt se vad som passar mig bäst. Sedan får vi se fall jag svänger förbi mamma på en fika, alltid lika underbart att komma hem till mamma <3

Nu ska jag fixa mig och göra mat innan jag sätter mig i bilen på väg till mina ärenden. Ha en fin tisdag!

Likes

Comments

MY LIFE

Bättre sent än aldrig... GOTT NYTT ÅR fina fina ni!
Vilket år 2017 har varit!! Det har varit många uppgångar och motgångar.. Stolt över mig själv att jag tagit mig igenom det så bra som jag faktiskt har gjort. Nu är det ju självklart att andra kanske har haft ett sämre år än mig, men kan bara gå utifrån mitt egna perspektiv och enligt mig varit 2017 inte mitt år.

Jag har:
- Fått mitt hjärta krossat av min stora kärlek.
- Blivit kär på nytt.
- Börjat inse vilka som är mina riktiga vänner.
- Vuxit i mig själv.
- Haft otur på arbetsmarknaden.
- Blivit sämre i min sjukdom.


Några av de största punkterna under 2017. Allt kan bara bli bättre och 2018 ska bli en vändning för mig.

Mina mål 2018:
- Tro på mig själv.
- Inte ta åt mig av all skit.
- Fokusera på mig, vad jag vill.
- Skaffa mig ett fast jobb.
- Planera mina framtidsplaner.

Önskar er alla ett fantastiskt år, satsar på er själva, stå upp för den ni är, glöm aldrig att ni klarar allt om ni vill och ni är värd det allra bästa!

Likes

Comments

MY LIFE

FRIYAY! Hur skönt är inte det?! Den efterlängtade helgen är äntligen här!
Min dag började väldigt bra, då jag mötte upp min bästavän Lydia på MOA'S CAFE 09.00, där vi plockade på oss varsin frukost-bag. Deras frukost är så magisk! Sedan åkte vi hem till mig och gottade oss. En förmiddag med bestående av brunch, skitsnack med bästis, en kanon start på dagen <3

Resten av dagen kommer jag att möta upp mamma för en promenad i eftermiddag och vid 17:00 kommer Cajsa till mig för att baka PEPPARKAKSHUS, supermysigt! Har alltid velat göra idag, så ikväll smäller det!!! ÄNTLIGEN. En fredag med massa härligheter!


Likes

Comments

Linn Johansson