MY LIFE

Som ni vet så har jag haft en stor planering ett bra tag och äntligen får jag dela med mig av den till er!
Min stora planering har kretsat kring min flytt som kommer äga rum i GÖTEBORG!!! Jag har länge velat åka dit och äntligen ska jag ta tag i detta och satsa på det till 100%. Ska bli sååååå himla kuuuuul!

Min flytt är beräknad att göras i slutet av sommaren, men självklart måste jag på något sett tjäna pengar och helt enkelt ha en inkomst. Tyvärr har jag hoppat av undersköterska-utbildningen på grund av personliga skäl och att jag inte känner att jag har orken till att både plugga och jobba för tillfället. Så jag kommer att skaffa mig ett vikariat på äldreomsorgen här i stan för att stå på en stabil plattform och när det är gjort, kommer jag att söka runt till olika klädbutiker i Jönköping/Linköping. Varför jag väljer att inte jobba kvar i vården är på grund av den anledningen att jag har stort intresse av serviceinriktat jobb och kläder/mode har jag en stor passion för.

När jag har fått en anställning och en bra inkomst kan jag under tiden fokusera på min framtid i Göteborg. Min tanke är att jag kommer att jobba där nere och kommer då att skicka in CV och försöka fixa jobbintervjuer fram tills jag flyttar, för att på sätt veta att jag har en anställning innan jag åker ner och då blir det lättare för mig när jag är på plats.

Efter att jag jobbat några år och kommit in i allt, så ska jag så småningom att söka in till universitetet och plugga företagsekonomi och mitt mål är att efter hand starta ett eget företag och ha en lång framtid i Göteborg!Jag är så otroligt glad över att jag gör något som jag verkligen vill och ni kommer att få följa med under min resa hela tiden och lyckas jag, ja då kan jag inte vara mer än stolt över mig själv! Man ska aldrig säga aldrig och det är nu min resa börjar!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

MY LIFE


Redan måndag och min dag började med en mysig höstpromenad och en god och stadig frukost bestående av havregrynsgröt och ett kopp kaffe... Kan verkligen inte vara utan mitt kaffe haha! Denna dag har jag ärligt talat bara hållt mig inomhus i stort sett, för vädret är verkligen inte roligt alls... så himla ruggigt... Jag har passat på att fortsätta med min planering som jag kommer att dela med mig av under kvällen, ska bli så kul att få visa er!! 

Likes

Comments

MY LIFE


Åhhh! Vilken bra kväll och natt jag hade igår! Jag mötte upp Lydia runt halv 8, sen åkte vi vidare till Oskar och va med ett härligt gäng där. Kvällen fortsatte på dansgolvet på den populära krogen, Babar, här i stan tillsammans med världens finaste vänner. Man träffar alltid människor på krogen som man känner och då blir allt så mycket roligare, att man får dela en utekväll med sina vänner. TOPNOTCH!
Vaknade upp med min favorit - person i morse och vi har i stort sett bara legat och slappat i sängen, myst och kollat på film. Standard en söndag, haha! Eftersom att han jobbade på Babar igår kväll , så va vi båda rätt slitna, då kändes det alldeles utmärkt med en dag att inte göra någonting alls!

Kommer i morgon att dela med mig av min planering som jag hållit på med ett tag, så håll utkik!


Likes

Comments

MY LIFE


Kom hem för en liten stund sedan från min kusin, varit och lånat klädsel till halloween som bara är om 2 (!!) veckor. Gud vad tiden går fort... Ska åka ner till Jönköping nästa vecka och inhandla det sista, sen är allt inför den stora dagen klart.
Ska alldeles strax fixa mig i ordning för kvällen, då Lydia kommer hit om en liten stund och då ska vi dricka goda drinkar och senare möta upp ett gott gäng. För ikväll ska vi ut och dansa hela natten lång. En kväll och natt med så jäkla bra människor, drinkar och bra musik, helt perfekt! Hoppas ni får en toppen kväll!

Likes

Comments

MY LIFE

FRIYAY

Idag har jag inte gjort mycket alls, mina planer för dagen gick inte riktigt som det va tänkt, har varit så fruktansvärt seg haha! Det är knappt att jag satt min fot utanför dörren på hela dagen. Men det är ju trots allt fredag, så skyller på det...
Men även att jag nästan har somnat ståendes så har jag varit så otroligt glad, för biljetterna till partykryssningen som äger rum i Januari är äntligen bokat med Jennifer, Isabell och Hannah... Äntligen! Är mer än taggad! Och förutom det så går mina planer framåt, har mycket att stå i, i helgen, så jag kan inte vara annat än glad!
Efter att ha varit uppe i varv i stort sett hela dagen så avslutades den med en lyxig räksmörgås och gott bubbel tillsammans med mamma. Dags att krypa ner i sängen och sova några timmar, för morgondagen är fullspäckad!

Likes

Comments