MY LIFE

Om jag är glad?! Jag skojar inte!! Igår fick jag besked om att jag fick jobbet på H&M i Nässjö som jag sökte till för några månader sedan. Detta känns såååå otroligt och idag var min första dag på jobbet. Började dagen med en mysig tågresa till Nässjö vid 8, när jag kom fram köpte jag mig en kaffe och njöt av solskenet innan jag gled in på jobbet med ett stort leende på läpparna. Fick möta mina fantastiska kollegor och klickade med dem direkt. Ett jobbpass från 09:15 till 18:00, med en massa stress och massa lyckorus!! STORTRIVS!!!!! Första delen av min plan har börjat, satt min fot på H&M, för att kunna bli rekommenderad i Göteborg när jag kommer dit... Detta är underbart! :D :D :D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

MY LIFE


Godmorgon! Vilken underbar helg jag har haft, klagar inte alls! I fredags jobbade jag till 1, sedan blev det pyssel i den gamla lägenheten och finmiddag med mamma och min bror på kvällen. På lördagen blev det återigen massa bestyr i lägenheten, så de mesta möblerna försvann vilket va väldigt skönt! Men jag kan lova att man va rätt sliten i kroppen efteråt haha.. Vid 7 tiden samma kväll så trillade det in lite folk hemma och kvällen bjöd på fina vänner, drinkar och skratt i mängder, hur fantastiskt är inte det!!! Igår kom jag hem till pappa och är kommer jag att hålla hus innan jag sätter mig i min egna lägenhet, inte långt kvar nu!
Vaknade skapligt i morse och åt en mysig frukost med pappa och bror innan de försvann på sitt. Sitter just nu vid tv:n och slöar. ska snart fram på stan och göra lite ärenden innan jag åker iväg till Nässjö för en intervju. Kan berätta mer ikväll ;) Ha en awesome dag - BE AWESOME!

Likes

Comments

MY LIFE


Igår åkte jag som sagt upp till Linköping för att träffa några tjejkompisar, det var riktigt kul att träffas igen, det går så långt mellan varven tyvärr... Man har såååå mycket att prata om och munnarna går i ett haha! Kvällens resultat blev att vi hängde i soffan, åt massa onyttigt och kollade på mello. En helt perfekt och behövlig kväll och få tankarna på något annat för en stund. VÄNNERNA ÄR LIVET!
Denna söndag har varit mycket lugn och jag har hållit mig mestadels inne, då värdet inte riktigt har tillåtit att vara ute. Vädret har varit extremt snöigt, blåsigt och kallt... ett riktigt inne-sitta-väder. Idag fick det bli ett hejdå till Anette som åkte hem till Tingsryd igen, efter en helg hemma hos oss. Alltid lika trevligt att ha henne här, man behöver glädjespridare i sina liv. Förutom detta så har jag även sålt av mig en byrå som tyvärr inte kom till användning längre. Det är massa saker som vi inte kan ha kvar när vi flyttar, men då är det bra att någon annan får användning för den.
Min tanke nu är att alldeles strax gå och lägga mig, då klockan ringer 06:30. Tidig morgon och sen kväll. GODNATT!


Likes

Comments

MY LIFE


Hej på er! Äntligen helg och äntligen lördag! Denna dag började jag tillsammans med mamma och hennes kusin Anette, med en mysig frukost innan de skulle ut på lite äventyr. Under förmiddagen har jag bara strosat omkring i myskläder, tagit mig en härlig dusch och sitter just nu och njuter av en kopp kaffe.
Vid klockan 2 kommer Lydia hit en sväng för en trevlig pratstund och sedan är det dags att fixa sig inför kvällen, då jag åker upp till Linköping för att träffa Lizette, Ellinor och Louise. Kvällen lär bjuda på mat, vin och troligtvis mello. En behövlig och efterlängtad kväll with my giiiirls!

Likes

Comments