View tracker

MY LIFE


Fy tusan vad mycket snö det är här hos oss, vaknade upp i morse av att det var som ett hav fullt av snö utanför fönstret haha.. Men måste ändå erkänna att det är mysigt och jag känner att man längtar lite extra till advent, få tända adventsljusen, dricka glögg och äta pepparkakor!
Idag har dagen bestått av cv-arbete och telefonsamtal, så under kvällen är tanken att jag ska skicka ut mitt cv till lite olika företag. Spännande! Hoppas att ni får en toppenkväll! PUSS

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

MY LIFE


Godmorgon! Blev sovmorgon för mig, är lite sliten från helgens bravader, men oj vad den har varit bra!

FREDAG: Mysdag med mamma, men god mat och dryck.
LÖRDAG: Firade halloween med mina fina tjejer. Började kvällen med att möta upp Jennifer innan vi gick vidare till Isabelle där vi blev 9 stycken tjejer. En kväll fylld med god dricka, bra musik, dans och en massa glädje. Fortsatte kvällen/natten på Babar där vi dansade hela natten lång och vid 12 slaget blev jag äntligen 20 år och firade in min stora dag med fina människor, TOPNOTCH!
SÖNDAG: Fick frukost på sängen och sång från familjen på morgonen och under eftermiddagen blev jag firad av min släkt. Vi bjöd på ljuvlig plockmat och tårta till efterrätt som jag och Ida gjorde i fredags. Äntligen 20, det är nu livet börjar på riktigt!

Likes

Comments

View tracker

MY LIFE


GÖTEBORG

Som ni vet så har jag haft en stor planering ett bra tag och äntligen får jag dela med mig av den till er!
Min stora planering har kretsat kring min flytt som kommer äga rum i GÖTEBORG!!! Jag har länge velat åka dit och äntligen ska jag ta tag i detta och satsa på det till 100%. Ska bli sååååå himla kuuuuul!

Min flytt är beräknad att göras i slutet av sommaren, men självklart måste jag på något sett tjäna pengar och helt enkelt ha en inkomst. Tyvärr har jag hoppat av undersköterska-utbildningen på grund av personliga skäl och att jag inte känner att jag har orken till att både plugga och jobba för tillfället. Så jag kommer att skaffa mig ett vikariat på äldreomsorgen här i stan för att stå på en stabil plattform och när det är gjort, kommer jag att söka runt till olika klädbutiker i Jönköping/Linköping. Varför jag väljer att inte jobba kvar i vården är på grund av den anledningen att jag har stort intresse av serviceinriktat jobb och kläder/mode har jag en stor passion för.

När jag har fått en anställning och en bra inkomst kan jag under tiden fokusera på min framtid i Göteborg. Min tanke är att jag kommer att jobba där nere och kommer då att skicka in CV och försöka fixa jobbintervjuer fram tills jag flyttar, för att på sätt veta att jag har en anställning innan jag åker ner och då blir det lättare för mig när jag är på plats.

Efter att jag jobbat några år och kommit in i allt, så ska jag så småningom att söka in till universitetet och plugga företagsekonomi och mitt mål är att efter hand starta ett eget företag och ha en lång framtid i Göteborg!Jag är så otroligt glad över att jag gör något som jag verkligen vill och ni kommer att få följa med under min resa hela tiden och lyckas jag, ja då kan jag inte vara mer än stolt över mig själv! Man ska aldrig säga aldrig och det är nu min resa börjar!

Likes

Comments

MY LIFE


Redan måndag och min dag började med en mysig höstpromenad och en god och stadig frukost bestående av havregrynsgröt och ett kopp kaffe... Kan verkligen inte vara utan mitt kaffe haha! Denna dag har jag ärligt talat bara hållt mig inomhus i stort sett, för vädret är verkligen inte roligt alls... så himla ruggigt... Jag har passat på att fortsätta med min planering som jag kommer att dela med mig av under kvällen, ska bli så kul att få visa er!! 

Likes

Comments

MY LIFE


Åhhh! Vilken bra kväll och natt jag hade igår! Jag mötte upp Lydia runt halv 8, sen åkte vi vidare till Oskar och va med ett härligt gäng där. Kvällen fortsatte på dansgolvet på den populära krogen, Babar, här i stan tillsammans med världens finaste vänner. Man träffar alltid människor på krogen som man känner och då blir allt så mycket roligare, att man får dela en utekväll med sina vänner. TOPNOTCH!
Vaknade upp med min favorit - person i morse och vi har i stort sett bara legat och slappat i sängen, myst och kollat på film. Standard en söndag, haha! Eftersom att han jobbade på Babar igår kväll , så va vi båda rätt slitna, då kändes det alldeles utmärkt med en dag att inte göra någonting alls!

Kommer i morgon att dela med mig av min planering som jag hållit på med ett tag, så håll utkik!


Likes

Comments