Den 29 november var jeg, samt et par veninder til lancering af vores skønne veninde Julias nye kollektion, Noble Nordic! Kollektionen indeholder en række lækre makeupbørster og fugtgivende ansigtsmasker. Vi fik lov til at både at se og røre ved produkterne, og hold da op, hvor de bare lækre! Man kan virkelig godt fornemme at denne kollektion har været Julias hjertebarn, og noget hun virkelig har arbejdet i dybden med. Hendes filosofi omkring kollektionen er hendes formål med at få makeup vise mere, og fremhæve de skønneste sider af sig selv, og ikke vejen til at skjule. Til lanceringen blev vi også forkælet med bobler, veganske tapas og en lille goodiebag - så lækkert! Kæmpe kys og klap på skulderen til dig, Julia. Du er så pisse sej! 

Julias produkter kan købes lige her!

God tirsdag!

xx Katrine

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

I sommers tog Kons og jeg til Kreta, og det var virkelig en fantastisk tur! Det var første gang at vi var på ferie sammen, og nej hvor jeg elsker det! Vi boede på Avra imperial beach resort & spa, hvor vi boltrede os i vores egen lille pool, og fik sol på næsen. Jeg synes at det var på tide at dele mine billeder fra Kreta med jer! ! Det var sådan en dejlig ferie – som I nok også kan se på billederne. 30-35 grader hver dag og skyfri himmel, jeg klagede bestemt ikke. 

Har i været på Kreta før?


xx Katrine

Likes

Comments

Indeholder reklamelinks: 1. GANNI 1199,00 kr // 2. NA-KD 415,00 kr // 3. & other stories 323,00 kr (UDSALG)

Jeg er blevet helt vild med med de halvlange nederdele, som også ses en del i gadebilledet for tiden. Især de farvestrålende af slagsen, er super smukke! Her til efteråret, giver den lange længde lidt eksta varme, og med en neutral sweater og sneaks, kan de give et super fedt og lidt sporty udtryk! Jeg har selv netop klikket disse tre skønheder hjem, og de ligger i lidt forskellige prisniveauer, så alle kan være med.

God dag!

xx Katrine

Likes

Comments

I går tog min bedre halvdel og jeg ind til København, og fik frokost på den nok mest instagrammede fortovscafé, Union Kitchen. Det er helt klart blandt mine favoritter, når jeg skal vælge et sted af spise. Her er et bredt udvalg af både morgenmad og frokost om dagen, og tapastallerkener om aftenen. Deres velkendte cappuccinoer med forskellige motiver, er også tit at finde på instagram. Jeg fik deres lækre trøffelfritter som man aldrig går galt i byen med, samt en avocadomad med bacon on the side. Indretningen emmer af en café i New York og beliggenheden er perfekt - det er virkelig et besøg værdigt. Gør jer selv en tjeneste, og tag et smut forbi!

God dag!

xx Katrine

Likes

Comments

Torsdag d. 21. september, fik jeg en ret forsinket fødselsdagsgave: En dag fyldt med massage, spa og indre ro. Min bedste veninde Lau og jeg satte kurs mod Skodsborg op ad formiddagen, og blev på hotellet iført badekåber og slippers. Vi fik godt en times massage på kurhotellet, hvor der efterfølgende var sunde forfriskninger i form af frugt, en sund chokoladetrøffel og et ingefærshot. Efter var der fri afgang til det store spaområde hvor vi forkælede vores kroppe med alt slags velvære. Kurhotel Skodsborg tilbyder en bred vifte af forskellige treatments, lige fra dampbad, sauna og iskolde oplevelser. Også udenfor kunne man boltre sig i både varmt og koldt vand. At sidde i en varm jacuzzi, og få kold luft i ansigtet er altså ret lækkert.

Udover de mange behandlinger, var der også grønne æbler, te og vand af forskellig smag, ad libitum. Sjældent har jeg følt mig SÅ afslappet. Det er også yderst tiltrængt når man arbejder non-stop i sit sabbatår. Skodsborg er simpelthen så smukt et sted! De rene hvide flader gør bare et eller andet afslappende og rart for øjet, haha!

Kurhotel Skodsborg er og bliver altså yndlingsstedet, når man trænger til en getaway!

God aften!

xx Katrine

Likes

Comments

Tirsdag d. 26 september skulle det altså være! Jeg har længe gået og leget med tanken om at oprette en blog, hvor jeg kommer til at blogge om stort og småt. Fra i dag af, kan jeg endelig få min store passion ud i livet; at skrive, inspirere og være kreativ! På min blog vil der komme indlæg som primært vil dreje sig om fashion og livsstil - herunder rejser. Udover det, kommer der indlæg om hvad jeg ellers går og foretager mig af spændende ting, og hvis der skulle indtræffe nogle specielle begivenheder. Jeg er lidt af en perfektionist, og derfor lover jeg en masse lækre billeder med kant. Udover det, vil der nok også komme en del outfitbilleder, haha! Hvis i har nogle spændende ideer til et indlæg, så må i meget gerne kontakte mig!

God dag!

xx Katrine

xx Katrine

Likes

Comments