Torsdag d. 21. september, fik jeg en ret forsinket fødselsdagsgave: En dag fyldt med massage, spa og indre ro. Min bedste veninde Lau og jeg satte kurs mod Skodsborg op ad formiddagen, og blev på hotellet iført badekåber og slippers. Vi fik godt en times massage på kurhotellet, hvor der efterfølgende var sunde forfriskninger i form af frugt, en sund chokoladetrøffel og et ingefærshot. Efter var der fri afgang til det store spaområde hvor vi forkælede vores kroppe med alt slags velvære. Kurhotel Skodsborg tilbyder en bred vifte af forskellige treatments, lige fra dampbad, sauna og iskolde oplevelser. Også udenfor kunne man boltre sig i både varmt og koldt vand. At sidde i en varm jacuzzi, og få kold luft i ansigtet er altså ret lækkert.

Udover de mange behandlinger, var der også grønne æbler, te og vand af forskellig smag, ad libitum. Sjældent har jeg følt mig SÅ afslappet. Det er også yderst tiltrængt når man arbejder non-stop i sit sabbatår. Skodsborg er simpelthen så smukt et sted! De rene hvide flader gør bare et eller andet afslappende og rart for øjet, haha!

Kurhotel Skodsborg er og bliver altså yndlingsstedet, når man trænger til en getaway!

God aften!

xx Katrine

Likes

Comments

Tirsdag d. 26 september skulle det altså være! Jeg har længe gået og leget med tanken om at oprette en blog, hvor jeg kommer til at blogge om stort og småt. Fra i dag af, kan jeg endelig få min store passion ud i livet; at skrive, inspirere og være kreativ! På min blog vil der komme indlæg som primært vil dreje sig om fashion og livsstil - herunder rejser. Udover det, kommer der indlæg om hvad jeg ellers går og foretager mig af spændende ting, og hvis der skulle indtræffe nogle specielle begivenheder. Jeg er lidt af en perfektionist, og derfor lover jeg en masse lækre billeder med kant. Udover det, vil der nok også komme en del outfitbilleder, haha! Hvis i har nogle spændende ideer til et indlæg, så må i meget gerne kontakte mig!

God dag!

xx Katrine

xx Katrine

Likes

Comments