Hej bloggen

Så er jeg tilbage, mange ting er sket for mig. Jeg er start i skolen, så nu er jeg studere. Jeg ved at læse til SSA. Jeg er meget glad for min uddannelse, men der er også meget at ser til. Efter jeg er startet på min uddannelse, jeg er også begynder at får mange lektier for. Så derfor har jeg heller ikke, for skriv noget til jer. Fordi jeg har meget travlt, men jeg skal nok blive bedre til at skriv nogle blogindlæg til jer.
Håber i nyd mit kort indlæg.
Knus mig 🌸💕

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej bloggen

Så er jeg tilbage på bloggen igen, den her gang vil jeg snak om. Hvilken 2 jakker, jeg godt kunne tænke mig til efterår og vinter. Så nu vil jeg fortælle lidt om, hvad jakken koster og hvor de kan købes henne. Jeg starter med at fortælle om den beige frakke. Den beige frakke er fra Part Two og kan købes i magsin til 2.500 kr, frakke hedder Earlena frakke. Den har en stort hue på sig som er gode til vinter. Frakke er lave af 50% Uld, så den er super gode til vinter.

Den blå jakke af strudsefjer er fra Natures collection og kan købes på Furbazaar til 1.190 kr, jakke hedder Mandy kort strudsefjerjakke . Den er også gode til vinter med pels.

Håber i nyde indlæg, vi ses næste gang

knus mig

Likes

Comments

Hey bloggen

Så er jeg hjem i Danmark igen, og klar med et nyt indlæg til jer. Jeg var nemlig lige ind i Zara i Tyskland end, jeg skulle hjem til Danmark igen. Og det fandt jeg et par super flot klipklapper, da jeg så dem vise jeg bare at jeg skulle købe dem. Så jeg købet dem, i Zara til 20 euro. Det svarer til 150 kr i danske, så det var et super køb. Selvom der ikke er meget sommer, her hjemme i Danmark. Er de stadig super flot. Klipklapperes farver er gul/guld, jeg er så super glad for dem og deres farver. Farver var det, jeg faldt for også den knude. Det er på klipklapper, op ved neglene.
Så jeg kan helt klar anbefale dem til jer.
Håber i nyd mit indlæg, vi ses i næste indlæg.
Knus mig 🌸🌸

Likes

Comments

Hey bloggen

Jeg fundet 10 ting, jeg godt ville ejer. Og når vi læse det indlæg sidde, jeg i Danmark igen.

De 10 ting, jeg har fundet er fra magasin, H&M og deichmann.

Håber i nyde at læse med, det meget kort indlæg.

Knus mig 🌸🌸

Likes

Comments

Hey bloggen

Nu er min ferie slut i Italien, nu går tur hjem til Danmark igen. Det har været en meget hyggelig ferie, med masse af hygge og afslapning.

Men jeg har lige 14 dage tilbage af min sommerferie, som skal bruges på at hygge med min kæreste og min hund. Og så gøre klar til min ny uddannelse.

Til august start jeg nemlig på sosu skolen, og der skal jeg studere til sosu-assistent. Jeg glæder mig helt vildt meget til det, og kommer ud og lave det jeg gerne vil. Det har altid været min drømme at have med mennesker af gøre, så det er så super dejligt at der er går i opfyldes.

Men det blive stadig lavet indlæg til bloggen, selvom jeg start på min uddannelse. Fordi jeg elsker at blog til jer.

Håber i kunne lide at læse med.

Knus mig 🌸🌸

Likes

Comments

Hej bloggen

Jeg vil lige siger et nyt indlæg til jer om, de sko jeg har i Italien. Og når i læse det, indlæg er jeg på vej til Tyskland.

De sort sko er fra Vty og kan købes i deichmann. Jeg har købt dem på tilbud derfor har jeg får dem til 15 euro ellers kost de 30 euro normal i deichmann.

De blålig sko er fra vera og kan også købes i deichmann. Jeg købt dem også på tilbud derfor har jeg får dem til 30 euro ellers kost de 40 euro normal i deichmann.

De røde sko er fra Graceland og kan også købes i deichmann. Jeg købt dem til normal pris, de kost i 23 euro i deichmann.

Og alle sko er købt i Italien. Der er en lette sjov historie med de rød sko som jeg har købt, jeg var i Holland for 14 dage siden. Hvor jeg så de samme sko som jeg har købt. Men det synes jeg ikke, jeg har råde til dem derfor købt jeg dem ikke. Dem i Holland var bare fra Adidas istedet for Graceland. Men da jeg så kommer til Italien og var ind i deichmann. Så købt jeg dem jo, dengang skulle de med mig hjem.

Håber i har kunne lide at læse mit indlæg.
Knus mig

Likes

Comments

Hej bloggen

Jeg har de sidste 10 dage været Italien sammen med min kæreste og mine svigerforældre. Og i morgen tage vi hjem igen, men for at min svigerfar ikke skal køre 1700 km lige med det samme. Så køre vi kunne til Tyskland i morgen, og så blive det og sove i 2 nætter. Så kan jeg også får shop lidt igen.
Ferien i Italien har været så skøn og lække, det har været dejligt varmt, og jeg har får en masse tan. Og så har jeg får shop en helt masse tøj, sko og taske. Og så har vi været i en forlysterspark, hvor kommer til at tage i den på den varmest dag. Så vi var det 5 timer, så blive det for varmt for os. Så tog vi så hjem i pool og hygge os i vandet. I dag er det sidste dag, vi er i Italien. Så sidste dag skal bruges på at slap af, pakke tøj og får det sidste tan. Indere vi køre i morgen tidlig til Tyskland.
Håber i kunne lide at læse med, vi ses i mit næste indlæg.
Knus mig 🌸🌸

Likes

Comments

Hej bloggen

Velkommen til min blog. Det indlæg kom til at handler, om min kommende Valentino taske. Jeg har i stykker tid ser på den lille lække taske, som jeg godt kunne tænke mig.
Jeg kan lige ser noget lækket tøj sammen med den lille lækker taske.

Jeg købe den på Zalando til 449 kr.

Håber vi ses i mit næste indlæg

Likes

Comments