My Favorite Song This Week??

Hey bloggen, jeg starter en ny serie, som i kan se på titlen bliver det en serie med mine y-sange den her uge.

Hver tirsdag vælger jeg 10 af de sange som jeg bare har elsket den seneste uge, jeg gør det fordi jeg ved hvor svært det kan være at lave en playliste eller bare finde sange til sin playliste, HAHA.

Skriv gerne i kommentaren hvis i har nogen ideer til en serie som jeg kan lave

Håber det kan give jer lidt inspiration til nogen sange i kan sætte på jeres playliste;)

-IsabellTop 10 Songs

1) "Castle on the hill" -Ed Sheeran

2) "Trouble" -Halsey

3) "Mercy" -Shawn mendes

4) "I See Fire" -Ed Sheeran

5) "I Want It That Way" -Backstreet Boys

6) "Infinity" One Direction

7) "space" -Sabrina Carpenter

8) "Thought of you" -Justin Bieber

9) "Shadow" -Sabrina Carpenter

10) "I'll Show You" -Justin Bieber


Likes

Comments

Hej bloggen

Det her mit første indlæg så jeg vil engenlig bare fortælle lidt om hvad jeg kommer til at lave på bloggen og hvem jeg er og bare lidt basic viden, og så håber jeg i vil følge med:)

Hvem er Isabell?

Som sagt hedder jeg Isabell, jeg er 14 år gammel, jeg bor i københavn, jeg elsker musik, jeg går til sang og skriver nogen gange mine egne sange, jeg elsker sport, mest af alt, ishockey<3 Jeg er lidt af det man kalder en "drenge-pige", hænger mest ud med drenge og holder mig lidt væk fra bitch fights osv, men af ligevel har jeg stadig mine pige side, altså f.eks. make-up, bryster, menstruation osv. Jeg vil helst være anonym så har ikke linket til min instagram, facebook eller snapchat, men det kan godt være hvis jeg for mange følgere at jeg laver en Instagram:))

Hvad kommer jeg til at lave på min blog?

Jeg vil gerne give en masse inspiration. Jeg vil fx tale lidt om pige ting f.eks. bryster, kropbegrøring, nøgenbilleder ovs. Så vil jeg f.eks vise jer mine yndlings items eller musik numre fra måneden og alt muligt nice ting. håber i vil følge med:))

- Isabell

Likes

Comments