Header

Som frisør står jeg med hænderne i vandt
det meste af dagen. Jeg vasker hår på kunder, har produkter på hænderne, vasker hænder, klipper i vådt hår osv. Jeg får selv lavet negle hos den kære Klinik P og sådanne negle holder altså bare ikke længe hvis ikke jeg plejer dem. Derudover har mine hænder tendens ved at tørre ud og sprække pga vejret og temperaturen,- så pleje er super vigtigt!

Jeg bruger selv en god håndcreme som plejer og fugter mine hænder og som tørre hurtigt ind i huden, uden at fedte.
Jeg bruger også en god neglebåndscreme og en god negleolie for den optimale pleje.

- og tro mig, det er det hele værd.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Jaaaaaa. Idag skal jeg forkæles igen. Jeg er altså bare vild med forkælelse. Jeg har faktisk ikke altid været god til at gøre sådan nogle ting for mig selv. Tvært imod, har jeg måske forsømt mig selv ret meget til tider. Men efter at Klinik P er åbnet i min by, kun 5 minutters gåafstand fra hvor jeg bor, ja så er der altså ikke flere undskyldninger.

Jeg kommer hos Pernille ca hver 4 uge, hvor jeg får en god ansigtsbehandling + Beauty Angel lys + jeg får lavet negle. Det er virkelig skønt, og jeg glæder mig altid til næste gang. Selvfølgelig er det ikke billigt, men jeg tænker på det som en “investering” i mig selv.
Jeg bliver glad når min hud stråler og mine negle er spot on. Og vigtigst af alt, så får jeg slappet af i en ellers ret stresset hverdag.

Likes

Comments

Åååh tag mig tilbage til varme himmelstrøg! Jeg er altså ikke for god til det her kolde vejr, og fortryder lidt vi ingen ferieplaner har lige foreløbig. Jeg ville lyve hvis jeg sagde jeg ikke godt kunne klare en uge sydpå. Bare slappe af med god mad og drinks, og masser af tanning.

K og jeg havde hverfald den bedste tur til Mallorca i august som jeg ikke lige glemmer igen. Men jeg må nøjes med at drømme, og håbe på at vi kan komme afsted igen til næste år.

Likes

Comments

Hey guys. I dag har vi lukket salonen og brugt dagen på Hotel KoldingFjord hvor vi var på kursus med GHD. Mange af jer kender dem nok i forbindelse med deres mega fine GHD jern og GHD produkter.
Vi fik vist en masse flotte opsætninger og hurtige løsninger til vores kunder, i en travl hverdag. Alt i alt en god lærerig dag. En lidt anderledes arbejdsdag, men som absolut er nødvendigt for at holde sig opdateret.

Nu er træningen overstået og resten af dagen skal stå på afslapning, imens K renoverer hus. Og han mener han gør det bedst selv, så jeg kan jo ikke andet end at slappe af så. Sørme ærgerligt! Hahah

Likes

Comments

Igår var K og jeg ude og spise brunch, og bagefter tog vi et smut på loppemarked, hvor vi fandt de her to mega fede billeder. Det er faktisk print lavet på træ, hvilket gør billederne specielle og ret fede. Og så er tegningerne da bare for sjove! Planen er at de skal hænge i vores nye køkken engang vi er færdig med det.

Likes

Comments

• Jeg bruger str 41 i sko
• Jeg har en bror og en plejesøster
• Jeg er opvokset på landet
• Jeg hader lave mad
• Jeg elsker at sove længe
• Jeg elsker at flytte rundt på vores møbler

Likes

Comments

Som det ser ud lige nu, så har vi ikke noget køkken,- hvilket vi faktisk ikke haft haft i over en måned. Vi er gået igang med at renovere vores 50’er villa, hvor vi har væltet mure og er igang med at lave nye vægge, lofter og gulve. Lige nu virker det hele ret uoverskueligt når man dagligt vælter rundt i støv og murbrokker, men mon ikke nok det skal blive godt engang.

I uge 48 skulle vores nye køkken meget gerne komme, og som i måske kan fornemme bliver det ikke et traditionelt hvidt køkken. Jeg glæder mig helt sindsygt! Både til at få et lidt mere normalt hjem, men også til at kunne lave mad igen.

//Køkkenbillederne er lånt af google

Likes

Comments

Godmorgen kære læsere. Så er der hentet forsyninger på en lidt træt fredag. Lagkagehusets friskpresset appelsinjuice er mega lækker og kan altid redde min dag. Og hvem siger nej til gratis kaffe? Nå men afsted med mig på job, så jeg kan få lavet en masse lækkert hår.

Likes

Comments

En lille ydmyg gave fra mig til mig. Jeg er en kæmpe taske samler og derudover er jeg også ret vild med alle former clutches og punge. Jeg har efterhånden en god samling og skal bestemt ikke klage, men da jeg så den her lille kortholder fra Chanel var jeg solgt, og måtte bare eje den. Og for at være ærlig, så elsker jeg den allerede. Hvad synes i?

Likes

Comments

Jeg har fri i dag, som jeg ofte har om onsdagen, og dagens træning er veloverstået. Energien til daglig træning er der ikke helt for tiden, men lidt træning er bedre end ingen. Resten af dagen står på hygge til noget Netflix. Jeg trænger virkelig til en stille dag uden arbejde og uden renovation. De kommende weekender bliver nemlig ret travle.

Likes

Comments

Instagram@mariahaulrig