Heyy alle jer smukke mennesker derude:))
I søndags havde jeg fødselsdag, wuhu!!
Jeg havde sådan en skøn fødselsdag, jeg fik de mest luksus gaver. Jeg sværger!!
Den startede med at jeg blev vækket med sang og lækker morgenmad, senere kom min familie. Jeg havde ikke ønsket mig noget særligt overhovedet, mest bare penge. Men fordi jeg har sådan en dejlig familie der kender mig, var det ikke alle der bare kom med penge. Af min mor fik jeg en ny skole taske og får også en anden gave her senere på ugen. Af min mors kæreste fik jeg en lækker Versace parfume, ellers fik jeg penge som jeg havde ønsket mig. (der kommer links længere nede)
Senere på dagen inviterede min mor mig på Nokken, hvor vi fik så lækker mad. Det var første gang min mor spiste der, hun synes også det var så mega lækkert.
I dag var jeg i Holbæk og fik fyret nogle af mine fødselsdags penge af, det skal der jo til.
Nu venter jeg bare på at jeg kan holde min 16'års, sammen med en af mine så mega dejlige veninder.

Jeg håber i alle sammen har det luksus derude, jeg er i hvertfald høj på livet for tiden:))

Kyssere og krammere herfra <3

TASKE: http://www.outnorth.dk/fjallraven/foldsack-no-1?gclid=EAIaIQobChMI7474z-aB1gIVVbgbCh2hxgoMEAQYAiABEgINMvD_BwE#GreenPARFUME: https://www.matas.dk/versace-yellow-diamond-eau-de-toilette-50-ml


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Heyy Peps!!

Velkommen til min blog man! Det her kommer til at blive alt mellem himmel og jord, altså lige fra heartbreak fra en fuckboy til det mest random du længe har set!! Så følg dog med forsatan, jeg lover du får et luksus grin!

Men hallo, fuck instapiger og deres overdrevet sunde mad, vil fandme hellere have en pep med dress og en god omgang McD eller sushi (fuck om det er lidt sundt)...

Håber i vil følge med<3
Vi ses, ha' det luksus til vi ses igen:))Likes

Comments