Blusen er fra H&M og bukserne er fra Nelly.

Elsker dette sæt, jeg har lige købt blusen i går og var in love fra første øjekast! Den giver så meget liv til ens outfit og så syntes jeg bare den var så sommer agtig(selv om det ikke er så sommer agtig i Danmark lige nu).
Bukserne er bare et par almindelig enkle hvide bukser som nedtoner farverne lidt så det heller ikke bliver for meget, men syntes virkelig et par hvide bukser matcher blusen perfekt!

Håber dette sommer lækre outfit kan inspirere jer lidt!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej Sweethearts, så er der dømt mode på bloggen. Jeg ved ikke hvor mange af jer der har fuldt med på medierne men for dem af jer der ikke har, vil jeg lige kort fortælle om de store forandringer der sker på mode fronten.
Det er nemlig sådan at moden er begyndt at blive mere miljørigtig - Nu sidder i nok og tænker hvad snakker tøssen dog om, men det skal jeg fortælle jer. Det bliver mere og mere moderne at gå i genbrug og købe sit tøj nu. Der er flere og flere studerende og generelt bare unge mennesker der begynder at købe deres tøj i genbrugsbutikker. For det første er det lagt billigere at købe tøj i genbrug ind i Only eller på Nelly, og for det andet, fordi moden så tit skifter er vi også begyndet at købe mere tøj ind vi behøver så derfor bliver der prudokseret mere tøj ind nødvendigt og vi smider derfor mere og mere tøj ud til genbrug fordi det ikke længere er på mode.

Til at starte med var jeg meget imod genbrug fordi jeg tænkte at det kun var gamle afdøde menneskers tøj der kunne købes der. Men det passer slet ikke for jeg har selv givet ret meget tøj til genbrug i gennem årende og så vidt jeg ved er jeg ikke gammel og død. Der er sikkert mange af jer der arvede tøj af jeres søskende eller andre i familien da i var mindre og det er i princippet det samme som at købe tøj i en genbrugsbutik. Der er ikke den store forskæl der.

Så kommer problemet - Det er jo ikke på mode! Men det er faktisk på mode, der er flere der går i genbrugstøj ind vi lige går og tror. Jeg er også selv begundt at gå i det og efter jeg lige har vasket det godt så føles det som at have et nyt stykket tøj på.
Noget af det jeg elsker mest ved genbrug men som mange glemmer er at der altid er så mange lækre farver på deres tøj. Det giver et helt nyt pust til dit klædeskab og det bedste ved det hele er at både gammelt og nyt tøj kan sættes så flot sammen og mixes på kryds og tværs af hindenden. Jeg har virkelig fået øjnene op for skønheden i genbrug.

Jeg håber jeg kunne give jer lidt inspiration og vække jeres nysgerrighed for genbrug lidt.

Hvis i har brug for lidt mere indspirration så findes der super mange vlogs på Youtude hvor folk viser hvad de har købt og hvordan de sammensætter det med deres nye tøj :)

Likes

Comments


Jeg har nu boet sammen med min skønne kæreste i lidt over 1 måneds tid og vi nyder at bo sammen men, der er dog en lille konsekvens ved at bo to og det er at der ingen skabsplads er i vores lejlighed. Så efter at have fyldt næsten hele skabet med mit tøj har jeg besluttet at sælge ud af min garderobe til ingen penge.

Hjælp mig med at give mine ting et helt nyt liv og se alt hvad jeg har sat til salg på min online second hand shop her.

Likes

Comments

Hej søde mennesker, Jeg ligger syg der hjemme og begynder at kede mig så fik lige lyst til at lave et must have blogindlæg og da min kæreste og jeg igår kiggede på nogle nye ting til vores lejlighed, var det jo oplagt at dele nogle af mine must have til hjemme med jer.

Jeg er inde i en periode hvor jeg ELSKER marmor så mange af tingene er marmor. Så har jeg også altid haft en meget stor kærlighed til guld så det er mine must have selvfølgelig også præet af. Mit hjem er nok meget minimalistist inspireret da jeg er meget til linge og rende linjer med meget lidt nips. Få ting i vinduskramen og på hylderne er mest mig. Jeg kan godt godt lide nogle lidt dæmpet farver som sort, grå, hvid og lyserød/støvet rosa, og så er der self også guld. Det kan også ses i mit hjem, de fleste af mine ting er disse farver/kontraster. De fleste af tingene er fundet på Ellos eller Luxoliving, som er nogle af mine ynglings bolig sider at finde nye lækre ting til mig lejlighed. Hvilke sider er jeres ynglings?

Likes

Comments

I søndags blev jeg ringet op af min mor, om jeg ikke ville komme hjem og se nogle af de ting de er ved at lave til påskebacharen. Min familie bor i en lille by der hedder Simmersted og der er et ret tæt fælleskab i byen, så der bliver ofte holdt arrangementer. Om 2 måneder bliver der afholdt påskebachar og nogen fra byen er gået sammen om at lave tøj ud af genbrugs- og naturting som vil blive fremvist ved et modeshow. Jeg er blevet spurgt om jeg ikke vil lave noget der til, da jeg går med drømmen om at blive designer. Det svarede jeg self ja til, så nu er jeg igang med at finde inspiration og glæder mig rigtig meget til at komme igang.

Jeg syntes det er rigtig fedt at en lille by som simmersted kan finde på sådan nogel og virkelig udføre det! Hele byen støtter op om det. Jeg ved at der er en der er ved at sy en kjole ud at kaffeposer og de får dem fra alle kaffedrikkere i byen. Alt vi laver tøjet af er noget folk har brugt og smidt ud eller givet til os efter de har brugt det. Det er meget imponerende hvad man kan lave ud af noget så simpel som en plastikpose. Jeg glæder mig til at vise hvad jeg finder frem til og vise jer hvordan projektet skrider frem når jeg kommer lidt længere.

Jeg har ind til videre besluttede mig for at jeg vil bruge kogler og snore med skiltet på fra tebreve af. Så må vi se hvad det ænder ud i at blive til! :)

Jeg håber der er flere der bliver inspireret til at prøve krafter med det og måske hoppe ud i noget lidt mere anderledes. Her er der i hvert fald lidt inspirationsbilleder jeg har fundet.

Likes

Comments

Så er det tid til en lille opdatering på hvordan det går med mit projekt. Jeg har nu gået uden bh i 2 ugers tid og jeg må være ærlig at sige, det har været så grænseoverskridende for mig at skulle smide bh'en, har dog nogle dage haft en braulet på(en stof bh uden bøjle) da jeg nogle af dagen har haft noget lidt mere gennemsigt tøj på.
Følelsen af ikke at have noget på var til at starte med rigtig underligt for jeg var van til at mine bryster var "pakket ind" i en bh og ligepludselig var der inden ting kun følelsen af min bluse. Jeg vende mig alligevel hurtigt til følelsen af den frihed mine bryster nu har fået. Der var bare en ting jeg ikke rigtig havde taget stilling til! Når man ikke har nogen bh på, så kan der ses stive nippels og den lille ting havde jeg ikke tænkt over! Det var først da min veninde sagde at man altså kan se mine nippels at det ligesom gik op for mig hvor tydeligt det var at se, og der stod jeg så midt i kolding storcenter med stive nippels og kunne ikke gøre noget. Se det var ret så pinligt og en stor ulæmpe.

Når det så er sagt har det faktisk også været en ret stor befrielse at have været bh fri! Det har for det første været en befrielse ikke at skulle gå og rette på en bh eller nogle stropper som måske lige er faldet ned over skulderen eller bøjlen der lige sider og irritere lidt. For det andet er det lidt som om jeg bedre kan trække vejret dybt og det føles ikke som om der er noget der presser ind mod brystet på samme måde mere. Det er virkelig en befrielse, ikke længere at have bh på og bare kunne gå all naturel.
Min kæreste nyder i hvert fald også at jeg går rundt der hjemme uden bh på. Jeg tror alrdig de har fået så meget opmærksomhed som efter jeg har smidt min bh, så det har også en positiv eftek på fyrende. Og hvem vil ikke gerne have lidt opmærksomhed omkring sine bryster?

Jeg er blevet spurgt et par gange om det ikke er ubahageligt at der ikke længere er noget der holder dem og om jeg ikke hele tiden går og tænker over om man nu kan se jeg ikke har bh på eller mine stive nippels, og mit totalt ærlige svar er Nej!! Jeg tænker aldrig over det, i starten gjorde jeg måske lidt men ikke mere! Jeg har dog hørt folk snakke når jeg er gået fordi om at man kunne se mine nippels eller Eji hun havde ikke nogen bh på. Det har måske såret lidt at høre nogle af de ting folk siger når de er gået fordi og det har da også fået mig til at gemme dem lidt efter. Men der vil jo altid være nogen der sytes det er forkert og for visende eller diregte sloty og det kan man jo ikke gøre noget ved. Så jeg tænker ikke rigtig over jeg går bh løs rundt men at høre andre snakke på den måde om en, gør det lidt svære at blive ved.

Jeg fortsætter stadig mit projekt bryster selv om der har været lidt modgang i og med at alle måske ikke helt klar til at vi går tilbage til det lidt mere naturlige og den naturlige skønhed ved en kvindekrop. Jeg fortsætter bh løs og håber på at jeg kan skrive endnu godt om det i næste opdagt og mindre negativt!
Ellers har jeg kun en ting at sige - SLIP BRYSTERNE FRI


Likes

Comments

Som i alle nok ved, er jeg gået i gang med et projekt der hedder "projekt bryster" som går ud på at smide bh'en og pleje sine bryster mere. Så her den anden dag ville jeg lave lidt research til et nyt blogindlæg og jeg fald så over det her fantastiske program der handler om bryster i alle former. Det er nok mange af jer der allerede kender det eller har hørt om det før, men det faldt jeg først over for 2 dages tid siden og tænkte "hvor er det bare relevant lige nu, med det projekt jeg her". Det hedder Linse og de bare bryster. Det handler endelig bare om at der er linse og 2 kende personer der sidder og kigger på nogle forskelige piger/kvinder/damers bryster og sidder og snakker om dem. Jeg blev meget positiv overrasket over hvor mange overvægtige der kom ind og viste sine bryster frem og at de endelig også var så glade for deres bryster, selv om de måske hang. Det var for mig en STOR øjenåbner at se alle de bryster og se hvor mange der endelig bare elskede dem selv om de måske ikke sad perfekt og det fik især mig til at tænke at jeg overhoved ikke havde noget at klage over angående mine bryster!
Det var virkelig noget der fik sat nogle tanker igang hos mig og jeg kom da også til at kigge mig i spejlet inden jeg gik i seng bare lige for at kigge hvordan mine bryster endelig sad. Jeg fik nærmest et helt andet syn på dem. Jeg fik virkelig følelsen af Wauw hvor har jeg endelig nogle naturlige flotte bryster. Det gav mig et helt andet syn på mine egne bryster.

Så jeg syntes virkelig i skal se dette program for det er virkelig en øjenåbner og en så fed følelse man sidder med når nogle bare kommer ind og er mega glad for deres bryster uanset hvordan størrelse og form er. og så er det jo bare mega relevant til mit lille projekt her for det handler jo lige så meget om at lære at elske sine bryster og sit udsende.

Link til programmet: Linse og de bare bryster

Likes

Comments

Det med at gå tidligt i seng og komme i ordenlig tid op, er jeg ikke den bedste ting og det har også resulteret i at jeg ofte ligger til meget sent om natten og ikke kan sove og først står op ved en 12:00 tiden. Det vil jeg nu have lavet om på for det går ikke i længden. Så det skal jeg have lavet om på. Så jeg har lavet en ligge gait til hvordan du kan forbedre din søvn, og den har jeg også selv tænkt mig at følge. Smid også meget gerne en kommentar hvis i vil begynde at følge den, hvordan det virker for jer og hvordan i måske gør.

1. Hav faste senge sengetider/døgnrytme
For at få en god natsøvn er det vigtigt at have nogle gode faste rutiner. Hvis du går i seng på samme tidspunkt vær aften ved kroppen også hvornår den skal falde til ro og på den måde er det lettere for dig at falde i søvn. Forsøg i så høj grad som muligt, at gå i seng på samme tidspunkt både hverdag og weekend.

2. Varmt bad lige inden sengetid
Hvis du har søvnbesvær og general tager lang tid om at falde i søvn, så vil et dejlig varmt og behageligt bad måske være en god ide inden du går i seng. Det vil få din krop til at være mere afslappet og føltes mere veltilpas, så er det måske lettere for dig at falde i søvn.

3. Aften motion
Når du har dyrket motion i løbet af dagen, bliver din krop i en højere grad naturligt træt. Efter fysisk aktivitet går dine muskler ind i en hvilefase. Det gør at din krop kommer til at slappe meget mere af når du skal sove.
Det tager dog tid at komme fra den aktive tilstand til hvilefasen efter at have dyrket motion. Derfor er det vigtigt ikke at dyrke noget motion inden det er tid til at sove. Der skal helst gerne være mindst 2-3 timers mellemrum fra du sidst dyrkede motion til du skal i seng.

4. Frisk luft og naturligt lys
Det er vigtigt for vores søvn at vores krop ved hvornår det er tid til at sove, og hvornår det er tid til at være vågen. Naturligt lys er i høj grad med til at regulere vores indre ur. Derfor bør du sørge for at få masser af frisk luft og naturligt lys hver eneste dag.

5. Sænk temperaturen
Det er ikke godt at sove i et for varmt værelse. Så hvis du ligger og sveder når du sover så opnår du ikke den optimale søvn. Der er ikke nogen bestemt temperatur på hvad dit værelse skal være da det er meget indivitueldt hvor koldt det skal være. Men en god ide ville være at åbne vinduet 5-10 minutter inden du skal i seng, så er der nemlig kommet frisk lyft ind og soveværelset er koldt. Jeg syntes personligt at det har hjulpet mig at åbne vinduet inden sengetid. Jeg sover langt bedre nu.

6. Hyggeligt soveværelse
Indretningen af dit soveværelse har også en indflydelse på din søvn. Et soveværelse med kraftige farver forstyr din søvn og hvis der er for mange ting inden i værelset forstyre det også. Det er derfor vigtigt at have milde farver og flotte rende linjer. Prøv måske at indrette værelset lidt mere minimalistisk.

En anden vigtig ting angående soveværelset er, at du ikke må bruge det til andet ind hvad man bruger et soveværelse til. Så ikke noget arbejde eller noget andet der inde, for når du går i seng så ved hjernen at nu skal den sove og så er det lettere for dig at falde i søvn.

7. Skriv liste/styr på tankerne
Hvis du har en travl hverdag og mange ting at tænke på, så er det ofte først når du skal til at sove at du har tid til at slappe af og så kommer alle tankerne om hvad du skal nå imorgen og hvad du ikke nåede i dag og det er meget forstyrrende for din nattesøvn. Så et forslag kunne være at have en blog liggende på dig natbord og så få skrevet de ting ned som du skal når og ikke har nået for så kan du tage stilling til dem imorgen. På den måde er det måske lettere at falde i søvn om natten.

9. Sov i mørket
Et mørkt soveværelse er helt klart en af de vigtigste ting. Mørke har en meget vigtig faktor for om vi kan sove. Hvis der ikke er mørkt inde i dit soveværelse så vil hjernen have svært ved at vide om det er tid til at sove eller ikke for når der er lys tror hjernen at det er dag og at den skal være vågen men hvis det er mørkt ved den det er nat og det er tid til at sove. Så gør dit soveværelse så mørkt du nu kan, så vil du helt klart få en bedre søvn.

Likes

Comments

Hej cutties. Jeg har haft nogle dage hvor jeg har været lidt nede i humøret, uden at vide grunden for det. Så idag besluttede jeg mig for at prøve og gøre noget ved det. Så jeg stod tidligt op og tog et dejligt varmt bad og forkælede mig selv. Det hjælper altid lidt på humøret, at give tid til sig selv og forkæle sig selv lidt.

Derefter tog jeg mig en lang gåtur på stranden. Det var koldt men så befriende. Bare gå og lytte til havets brusen, vindens blæssen og mine fortrin i det kolde våde sand. Det var så fredeligt og dejligt: Jeg kunne samle mine tanker og bare lade dem flyde unde rigtig at skulle tage stilling til dem.
Efter min gåtur er jeg blevet meget gladere. Den friske luft og bare det at være udenfor har hjulpet så meget på mit humør! Så hvis jeg skulle give et godt råd, så ville det være - kom ud i det dejlige vejre, det kan godt være det er koldt og blæser men hvor er det skønt og befriende bag efter. Så har du lidt vinter dårligt humør så gu en tur! Det hjælper virkelig meget!

Likes

Comments

Hej Babe´s... I dag kommer bloggen til at handle om BRYSTER og hvordan du kan få lidt pænere og bedre bryster. Jeg selv, har altid haft store bryster og med tiden er de sku begyndt at blive lidt trætte. De hænger ikke endnu men hvis jeg ikke snart får gjord noget, så vil de snart begynde. Derfor starter jeg mit projekt bedre bryster så jeg kan vedligeholde ungdommen i mine bryster.

Der er en fransk forskning der viser at bh'en ikke hjælper brysterne men rent faktisk kan være skadelig i længden. Så af med bh'en og få nogle flottere slevholdene bryster. Ens bryst skulle rykke sig med 1cm om året, det lyder måske ikke af meget men bare tænk på 2 år uden bh, har dine bryster rykket sig med 2 cm op. Der er et stort plus mere. Jeg tror at mange af os piger/kvinder kender til de nedad vendende brystvorter, men de vil også rykke sig og komme til at stå mere lige ud ind ned af, og hvem ønsker ikke det? Så der er nogle rigtig godt ting ved at være bh fri og der er generelt mange undersøgelser der viser at det er sundere at smide bh'en og lade dem være fri.

»Overalt i verden er de eneste kulturer, hvor der findes brystkræft,
kulturer, hvor kvinderne går med BH. Ingen BH'er. Ingen brystkræft.«


Hvis du syntes det måske er lige lidt for grænseoverskridende at skulle gå rundt uden bh så er det også helt okay men så er det vigtigt at du har en bh der passer, for 3 ud af 4 kvinder går rent faktisk med den forkerte størrelse og det kan ligefrem ende med at gøre dig syg. Så tag ned i en lingeri forretning og få taget brystmål så du ikke skaber dem og dig selv.
Hvis du syntes bh fri stadig ikke lige er dig, så ville en anden god ide være at tage bh'en af når du skal sove. Vævet i bryster hos piger under 20 år bliver stærkest hvis det får lov at holde sig selv oppe. Af samme grund bør man ikke sove med bh om natten (det er ligemeget om du er gammel eller ung) da vævet dermed aldrig får lov til at virke af sig selv og hurtigere bliver slapt.


Projekt bedre bryster går ud på at smide bh'en og lade brysterne holde sig selv. At passe og pleje dem som man passer andre dele af kroppen, så har brysterne også godt af at blive plejet. Brug en god parfume- og paranebefri creme til at smøre dine bryster ind i så huden bliver fuget. fugten vil få huden til at stramme sig lidt op og på den måde vil huden få dem til at se mere naturlig flotte ud.

Slutte morgenbadet med at bruse koldt vand på brysterne. Lav ottetaler med brusehovedet fra højre bryst til venstre - pas på med at strålen ikke er for hård det kan nemlig beskadige hudens fibre. Det lyder nok lidt underligt og nok ikke lige som det første, du har lyst til at gøre om morgenen men det kolde vand får øjeblikkeligt blodkarene til at trække sig sammen, og det stimulerer blodcirkulationen, hjælper til at producere nye celler og strammer huden op.

Jeg håber i måske også vil være friske på at starte på dette projekt med mig. Jeg vil løbende fortælle om mine oplevelser med og omkring projektet. Fortælle om de gode og dårlige oplevelser jeg måske vil få under projektet. Så jeg håber i vil følge med og være med.
Skriv gerne i en kommentar hvis i er friske på at prøve dette med mig.

Likes

Comments