Hey cuties

I dagens indlæg vil jeg dele inspiration om vinter fashion med jer. Jeg har brugt dagen i dag på at rydde op i mit skab og pakke mit sommertøj væk, men det var svære ind jeg troede det ville blive, da jeg er meget god til at sige "det kunne jo være jeg kom til at bruge den" eller "hvad nu hvis jeg lige pludselig kommer til at stå og mangle lige den t-shirt". Så jeg Googlede og fandt inspiration til hvad for tøj der er nødvendig her i vinterperioden. Så jeg tænkte, jeg kan umuligt være den eneste der står i det problem, SÅ hvorfor ikke dele det med jer på bloggen?

De farver jeg har valgt at køre mit vintertema i er meget basic - sort, grå, hvid, lys rosa og brunlige nuranuser, jeg syntes det passer perfekt til vinterperioden. Måske lidt rød og mørke grøn ville være flotte til denne tid. Det bliver nok også nogle farver jeg vil køre lidt i.
Så jeg håber det var til nogen hjælp og at i føler jer mere inspireret.


Og et lille hints op for imorgen - Jeg har nemlig besluttet mig for at der skal ske noget nyt, med mig! Så læs med imorgen og find ud af hvad det er!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hey Cuties

I dagens indlæg vil det handle om hairstyling, så jeg har været inde at kigge på Instagram og fundet de mest populære hairstyles til jer, som i kan læse om her under. Der er også en video i bunden af dette indlæg som viser dig hvordan du kan lave disse hairstyles.

" The Hun Bun "

Frisuren egner sig til både kort og langt hår. Denne supper cute og enkle hairstyle, kan benyttes til hverdags looket, men den kan også piftes lidt op og bliver det perfekte festlook. Der er også en lille bonus ved denne håropsætning, den holder håret væk fra ansigtet og det problem kender vi alle jo til, især i dette efterår/vinter blæsevejre.


" The Spice Girl Bun "

Denne frisure egner sig medium lang/langt hår. Denne hairstyle er til dig der godt kan lide en lidt sjov men frisk hairstyle, som er ret så festlig. Det er en hurtig og nem hairstyle som ikke tager mange minutter, så hvis du en dag har travlt og mangler at sætte håret så ville denne være et oplagt valg. frisuren kan også piftes lidt op og gøre den lidt mere spænende at kigge på.


" The Beach Waves "

Denne hairstyle er bedst til langt hår. Du får et fint simpelt bølget hår, som pifter vinter looket flot op. Det er et simpel look som passer til en være lejlighed. Det vil være en oplagt frisure til den kommende julefrokost, da det er en så enkel, elegant og flot frisure, så kan du også tillade dig at tage lidt mere iøjnefaldende tøj på da håret ikke overshiner. Hvis du går efter et mere hverdags look så ville en sort hat være helt perfekt til, da den giver bølgerne i håret lidt mere liv og den sorte kontrast mod dit hår giver et flot spil.


" The Ditzy Ponytail "

Denne frisure er mest egnet til langt hår. Denne frisure kan laves på mange måder, så det er en hairstyle der laves efter din egen smag. Det er en lidt mere vild opsætning alt efter hvordan du sætter den, men den er beregnet som en lidt vild frisure. en lidt puf og messy hestehale. Passer også lidt til en være lejlighed, igen alt efter hvordan du sætter den. Der er 3 forskellige forslag herunder, som måske kan inspirere dig lidt, til hvad for en Dirty Ponytail du foretrækker.


" The Dutch Braids "

Denne frisure er mest til langt hår men kan også laves med medium langt hår. Det her er en rigtig sød og lidt rå hairstyle, som er super god til et hverdags look. Tøjet du tager på til denne hairstyle bestemmer hvordan din look med frisuren kommer til at bliver fremstillet. hvis du har et lidt hårdt look kommer Dutch Braids til at virke rå, hvor at hvis du har et lidt mere fint og dæmpet look, vil frisuren virke sød og flot. Passer godt til en strikbluse og så passer den jo bare godt til vinterperioden som vi går i møde.

Et sidste tip: Når jeg laver krøller, så plejer jeg altid at rede håret godt igennem bagefter. Dette gør nemlig, at dine krøller kommer til at se væsentligt mere naturlige ud. Og det er jo det look vi går efter, er det ikke??

Håber i kunne bruge håropsætningerne eller kunne finde inspiration i dem. Jeg benytter mig i hvert fald selv af dem og er rigtig glad for dem.

Likes

Comments