View tracker

Som i alle nok ved, er jeg gået i gang med et projekt der hedder "projekt bryster" som går ud på at smide bh'en og pleje sine bryster mere. Så her den anden dag ville jeg lave lidt research til et nyt blogindlæg og jeg fald så over det her fantastiske program der handler om bryster i alle former. Det er nok mange af jer der allerede kender det eller har hørt om det før, men det faldt jeg først over for 2 dages tid siden og tænkte "hvor er det bare relevant lige nu, med det projekt jeg her". Det hedder Linse og de bare bryster. Det handler endelig bare om at der er linse og 2 kende personer der sidder og kigger på nogle forskelige piger/kvinder/damers bryster og sidder og snakker om dem. Jeg blev meget positiv overrasket over hvor mange overvægtige der kom ind og viste sine bryster frem og at de endelig også var så glade for deres bryster, selv om de måske hang. Det var for mig en STOR øjenåbner at se alle de bryster og se hvor mange der endelig bare elskede dem selv om de måske ikke sad perfekt og det fik især mig til at tænke at jeg overhoved ikke havde noget at klage over angående mine bryster!
Det var virkelig noget der fik sat nogle tanker igang hos mig og jeg kom da også til at kigge mig i spejlet inden jeg gik i seng bare lige for at kigge hvordan mine bryster endelig sad. Jeg fik nærmest et helt andet syn på dem. Jeg fik virkelig følelsen af Wauw hvor har jeg endelig nogle naturlige flotte bryster. Det gav mig et helt andet syn på mine egne bryster.

Så jeg syntes virkelig i skal se dette program for det er virkelig en øjenåbner og en så fed følelse man sidder med når nogle bare kommer ind og er mega glad for deres bryster uanset hvordan størrelse og form er. og så er det jo bare mega relevant til mit lille projekt her for det handler jo lige så meget om at lære at elske sine bryster og sit udsende.

Link til programmet: Linse og de bare bryster

Likes

Comments

Det med at gå tidligt i seng og komme i ordenlig tid op, er jeg ikke den bedste ting og det har også resulteret i at jeg ofte ligger til meget sent om natten og ikke kan sove og først står op ved en 12:00 tiden. Det vil jeg nu have lavet om på for det går ikke i længden. Så det skal jeg have lavet om på. Så jeg har lavet en ligge gait til hvordan du kan forbedre din søvn, og den har jeg også selv tænkt mig at følge. Smid også meget gerne en kommentar hvis i vil begynde at følge den, hvordan det virker for jer og hvordan i måske gør.

1. Hav faste senge sengetider/døgnrytme
For at få en god natsøvn er det vigtigt at have nogle gode faste rutiner. Hvis du går i seng på samme tidspunkt vær aften ved kroppen også hvornår den skal falde til ro og på den måde er det lettere for dig at falde i søvn. Forsøg i så høj grad som muligt, at gå i seng på samme tidspunkt både hverdag og weekend.

2. Varmt bad lige inden sengetid
Hvis du har søvnbesvær og general tager lang tid om at falde i søvn, så vil et dejlig varmt og behageligt bad måske være en god ide inden du går i seng. Det vil få din krop til at være mere afslappet og føltes mere veltilpas, så er det måske lettere for dig at falde i søvn.

3. Aften motion
Når du har dyrket motion i løbet af dagen, bliver din krop i en højere grad naturligt træt. Efter fysisk aktivitet går dine muskler ind i en hvilefase. Det gør at din krop kommer til at slappe meget mere af når du skal sove.
Det tager dog tid at komme fra den aktive tilstand til hvilefasen efter at have dyrket motion. Derfor er det vigtigt ikke at dyrke noget motion inden det er tid til at sove. Der skal helst gerne være mindst 2-3 timers mellemrum fra du sidst dyrkede motion til du skal i seng.

4. Frisk luft og naturligt lys
Det er vigtigt for vores søvn at vores krop ved hvornår det er tid til at sove, og hvornår det er tid til at være vågen. Naturligt lys er i høj grad med til at regulere vores indre ur. Derfor bør du sørge for at få masser af frisk luft og naturligt lys hver eneste dag.

5. Sænk temperaturen
Det er ikke godt at sove i et for varmt værelse. Så hvis du ligger og sveder når du sover så opnår du ikke den optimale søvn. Der er ikke nogen bestemt temperatur på hvad dit værelse skal være da det er meget indivitueldt hvor koldt det skal være. Men en god ide ville være at åbne vinduet 5-10 minutter inden du skal i seng, så er der nemlig kommet frisk lyft ind og soveværelset er koldt. Jeg syntes personligt at det har hjulpet mig at åbne vinduet inden sengetid. Jeg sover langt bedre nu.

6. Hyggeligt soveværelse
Indretningen af dit soveværelse har også en indflydelse på din søvn. Et soveværelse med kraftige farver forstyr din søvn og hvis der er for mange ting inden i værelset forstyre det også. Det er derfor vigtigt at have milde farver og flotte rende linjer. Prøv måske at indrette værelset lidt mere minimalistisk.

En anden vigtig ting angående soveværelset er, at du ikke må bruge det til andet ind hvad man bruger et soveværelse til. Så ikke noget arbejde eller noget andet der inde, for når du går i seng så ved hjernen at nu skal den sove og så er det lettere for dig at falde i søvn.

7. Skriv liste/styr på tankerne
Hvis du har en travl hverdag og mange ting at tænke på, så er det ofte først når du skal til at sove at du har tid til at slappe af og så kommer alle tankerne om hvad du skal nå imorgen og hvad du ikke nåede i dag og det er meget forstyrrende for din nattesøvn. Så et forslag kunne være at have en blog liggende på dig natbord og så få skrevet de ting ned som du skal når og ikke har nået for så kan du tage stilling til dem imorgen. På den måde er det måske lettere at falde i søvn om natten.

9. Sov i mørket
Et mørkt soveværelse er helt klart en af de vigtigste ting. Mørke har en meget vigtig faktor for om vi kan sove. Hvis der ikke er mørkt inde i dit soveværelse så vil hjernen have svært ved at vide om det er tid til at sove eller ikke for når der er lys tror hjernen at det er dag og at den skal være vågen men hvis det er mørkt ved den det er nat og det er tid til at sove. Så gør dit soveværelse så mørkt du nu kan, så vil du helt klart få en bedre søvn.

Likes

Comments

Hej cutties. Jeg har haft nogle dage hvor jeg har været lidt nede i humøret, uden at vide grunden for det. Så idag besluttede jeg mig for at prøve og gøre noget ved det. Så jeg stod tidligt op og tog et dejligt varmt bad og forkælede mig selv. Det hjælper altid lidt på humøret, at give tid til sig selv og forkæle sig selv lidt.

Derefter tog jeg mig en lang gåtur på stranden. Det var koldt men så befriende. Bare gå og lytte til havets brusen, vindens blæssen og mine fortrin i det kolde våde sand. Det var så fredeligt og dejligt: Jeg kunne samle mine tanker og bare lade dem flyde unde rigtig at skulle tage stilling til dem.
Efter min gåtur er jeg blevet meget gladere. Den friske luft og bare det at være udenfor har hjulpet så meget på mit humør! Så hvis jeg skulle give et godt råd, så ville det være - kom ud i det dejlige vejre, det kan godt være det er koldt og blæser men hvor er det skønt og befriende bag efter. Så har du lidt vinter dårligt humør så gu en tur! Det hjælper virkelig meget!

Likes

Comments

Hej Babe´s... I dag kommer bloggen til at handle om BRYSTER og hvordan du kan få lidt pænere og bedre bryster. Jeg selv, har altid haft store bryster og med tiden er de sku begyndt at blive lidt trætte. De hænger ikke endnu men hvis jeg ikke snart får gjord noget, så vil de snart begynde. Derfor starter jeg mit projekt bedre bryster så jeg kan vedligeholde ungdommen i mine bryster.

Der er en fransk forskning der viser at bh'en ikke hjælper brysterne men rent faktisk kan være skadelig i længden. Så af med bh'en og få nogle flottere slevholdene bryster. Ens bryst skulle rykke sig med 1cm om året, det lyder måske ikke af meget men bare tænk på 2 år uden bh, har dine bryster rykket sig med 2 cm op. Der er et stort plus mere. Jeg tror at mange af os piger/kvinder kender til de nedad vendende brystvorter, men de vil også rykke sig og komme til at stå mere lige ud ind ned af, og hvem ønsker ikke det? Så der er nogle rigtig godt ting ved at være bh fri og der er generelt mange undersøgelser der viser at det er sundere at smide bh'en og lade dem være fri.

»Overalt i verden er de eneste kulturer, hvor der findes brystkræft,
kulturer, hvor kvinderne går med BH. Ingen BH'er. Ingen brystkræft.«


Hvis du syntes det måske er lige lidt for grænseoverskridende at skulle gå rundt uden bh så er det også helt okay men så er det vigtigt at du har en bh der passer, for 3 ud af 4 kvinder går rent faktisk med den forkerte størrelse og det kan ligefrem ende med at gøre dig syg. Så tag ned i en lingeri forretning og få taget brystmål så du ikke skaber dem og dig selv.
Hvis du syntes bh fri stadig ikke lige er dig, så ville en anden god ide være at tage bh'en af når du skal sove. Vævet i bryster hos piger under 20 år bliver stærkest hvis det får lov at holde sig selv oppe. Af samme grund bør man ikke sove med bh om natten (det er ligemeget om du er gammel eller ung) da vævet dermed aldrig får lov til at virke af sig selv og hurtigere bliver slapt.


Projekt bedre bryster går ud på at smide bh'en og lade brysterne holde sig selv. At passe og pleje dem som man passer andre dele af kroppen, så har brysterne også godt af at blive plejet. Brug en god parfume- og paranebefri creme til at smøre dine bryster ind i så huden bliver fuget. fugten vil få huden til at stramme sig lidt op og på den måde vil huden få dem til at se mere naturlig flotte ud.

Slutte morgenbadet med at bruse koldt vand på brysterne. Lav ottetaler med brusehovedet fra højre bryst til venstre - pas på med at strålen ikke er for hård det kan nemlig beskadige hudens fibre. Det lyder nok lidt underligt og nok ikke lige som det første, du har lyst til at gøre om morgenen men det kolde vand får øjeblikkeligt blodkarene til at trække sig sammen, og det stimulerer blodcirkulationen, hjælper til at producere nye celler og strammer huden op.

Jeg håber i måske også vil være friske på at starte på dette projekt med mig. Jeg vil løbende fortælle om mine oplevelser med og omkring projektet. Fortælle om de gode og dårlige oplevelser jeg måske vil få under projektet. Så jeg håber i vil følge med og være med.
Skriv gerne i en kommentar hvis i er friske på at prøve dette med mig.

Likes

Comments


Kommer i parfume på jeres håndled, hals
og nakke når i skal dufte lidt ekstra godt?
Så gør i det helt forkert
.

Hej babe´s jeg har opklaret mysteriet om hvorfor min parfume aldrig holder særlig længe. Jeg har simpelthen taget det helt forkert på og det tror jeg ikke jeg er ene om. De fleste sprøjter nemlig på håndled og hals hvilket er et pulspunkt som bliver kropsvarme og gør derfor at duften bedre bliver. MEN...

Der er faktisk et andet sted på kroppen som er mere velegnet. Det perfekte sted er nemlig navlen. Chokeret? også jeg.
Navlen er formet perfekt til et duftedepot som spreder duften så hele kroppen kommer til at dufte. Dette skyldes at navlen generere meget varme. Det er dog ikke helt nok kun at sprøjte de dyre dråber i navlen, hvis du vil have duften til at holde længst, bør du også sprøjte lidt på indersiden af albuerne og i knæhaserne da du bevæger disse steder og derfor generere en konstant kropsvarme.

Har du tør hud kan huden godt have svært ved at optage duften. Så en god ide kunne være at fugtig gøre din hud før påføreles af parfumen. Hvis du er en af dem der har tør hud og ikke syntes det holder længe nok, så kan du sprøjte det i håret i stedet. Dit hår er en af de steder der holder duften bedst. Så dette kunne også være en mulighed.
En anden fejl mange gør, er at massere duften ind i huden. Istedet bør du lade de velduftende dråber tørre af sig selv.


Likes

Comments

Hej babe´s... Så er der nyt i mit kærlighedsliv, flytter nemlig sammen med min dejlige kæreste her til d.1 februar. Glæder mig som et lille barn på juleaften. Men så kommer ALLE de mange spørgsmål om "er det ikke for tideligt?", "hvad så når i skal studere videre i hver jeres by?", osv...

Det er bare de ofte stillet spørgsmål jeg har fået. Det har fået mig til at tænke, hvornår er det endelig det rigtige tidspunkt at flytte sammen på? og skal man vente til studierne er et overstået kapitel? Så i dag vil jeg gerne fortælle om hvad jeg har fundet ud af, for jeg er nok langt fra den første der har fået spørgsmålene og er blevet usikker på mine valg.

Så her kommer mit svar på, hvordan du ved om det er det rigtige. Det er ikke sikkert at dette passer lige på dig men det her er bare mit svar på hvordan jeg fandt ud af det.


1. Første spørgsmål du må stille dig selv - "Elsker jeg ham virkelig, eller er det bare for kærligheden og opmærksomhedens skyld"? Dette er et meget vigtigt spørgsmål, da du nogle gange kan finde dig selv og dit kærlighedsliv som en stor løgn.

2. "Kender jeg min partner godt nok?" Ved du hvad han godt kan lide/går op i, hvad han vil med sit liv og hans fremtidsplander. Sidder du med følelsen af at i har kendt hinanden siden forever selv om i måske ikke har?

3. "Er han/hun din aller bedste ven?" Din partner er oftest ikke kun din kæreste men også din bedste ven. En du altid kan grine med, altid har en skulder du kan græde på, en der kan fjolle rundt med dig når du har brug for det og en der kan sidde og bare se en film med dig helt uden det er nødvendigt at skulle sige aller gøre noget.

4. "kan i samarbejde eller modarbejder i altid hinanden?" I et parforhold er det vigtigt at kunne samarbejde og at kunne gå på kompromis. Ville i kunne sige - idag tager jeg opvasken så tager du vasketøjet? Eller vil det kun være den ene af jer der vil komme til at lave det hele.

5. "Har vi været sammen længe nok til at være sikker på vi kan sammen" Kender i hinandens fordele og ulemper og er det nogen i ville kunne leve med. Hvis i ikke har været sammen i så lang tid, kan der være ting ved hinanden som i ikke kender til, som måske kan være en idelbarker og måske gå hen og gøre det hele mere besværlig. Det er irriterende hvis i ender med at stå med en lejlighed sammen hvor der er 3 måneders opsigelse på, så i skal bo sammen i 3 måneder hvor i ikke længere er sammen. Det kunne godt gå hen og blive akavet.

6. "Hvad så når i skal til at studere i hver jeres by?" Det kan være svært for mange at have et langdestangse forhold, især hvis man ikke havde det inden man flyttede sammen. Det er derfor vigtigt at gøre op med sig selv om det er noget man er klar til og har lyst til. I kan også blive boende sammen og den ene så skal tage bus/tog være morgen til studiet. Det er igen noget man skal finde ud af sammen. Du skal også gå op med dig selv om du ville kunne holde kærligheden i live når i er væk fra hinanden, for hvis ikke er det måske bare et midler tidelig forhold i er i og så er det måske dumt at flytte sammen.


Håber meget at i kunne bruge disse små spørgsmål og måske er blevet lidt klogere på om du/i er klar til at flytte sammen. De hjalp mig rigtig meget og gjorde mig flustænding sikker på at det var det jeg gerne ville.

Jeg vil også lave en video i den kommende uge hvor jeg fortæller om mine overvejelser og om den modstand jeg møde gjorde mig så usikker og hvad jeg gjorde for at bearbejde den negativitet. Så husk at følge med her inde.

KysKys

Likes

Comments

GOD NYTÅR til alle jer der ude. Håber i er kommet godt ind i det nye år og med alle fingre i god behold.

Nu da vi er gået ind i år 2017, vil jeg gøre mit bedste for at være mere aktiv her på bloggen. Jeg har ikke rigtig været så god til at få skrevet her på bloggen, men det vil jeg forsøge at ændre på nu. Det er en af mine nytårsfortsæt i år.

Jeg har også sat mig for et nyt projekt i dette år. Projektet går ud på at jeg vil til at lave videoer på youtube som kommer til at handle meget om det samme som på bloggen her. Det er en ting jeg er meget spændt på at komme i gang med og om hvordan det vil kommer til at gå. Der vil ske mange nye ting her på bloggen i det nye år og er så spændt på at komme i gang og se hvad i siger til det!

Så husk at følge med her på bloggen

Likes

Comments

Hey cuties

I dagens indlæg vil jeg dele inspiration om vinter fashion med jer. Jeg har brugt dagen i dag på at rydde op i mit skab og pakke mit sommertøj væk, men det var svære ind jeg troede det ville blive, da jeg er meget god til at sige "det kunne jo være jeg kom til at bruge den" eller "hvad nu hvis jeg lige pludselig kommer til at stå og mangle lige den t-shirt". Så jeg Googlede og fandt inspiration til hvad for tøj der er nødvendig her i vinterperioden. Så jeg tænkte, jeg kan umuligt være den eneste der står i det problem, SÅ hvorfor ikke dele det med jer på bloggen?

De farver jeg har valgt at køre mit vintertema i er meget basic - sort, grå, hvid, lys rosa og brunlige nuranuser, jeg syntes det passer perfekt til vinterperioden. Måske lidt rød og mørke grøn ville være flotte til denne tid. Det bliver nok også nogle farver jeg vil køre lidt i.
Så jeg håber det var til nogen hjælp og at i føler jer mere inspireret.


Og et lille hints op for imorgen - Jeg har nemlig besluttet mig for at der skal ske noget nyt, med mig! Så læs med imorgen og find ud af hvad det er!

Likes

Comments

Hey Cuties

I dagens indlæg vil det handle om hairstyling, så jeg har været inde at kigge på Instagram og fundet de mest populære hairstyles til jer, som i kan læse om her under. Der er også en video i bunden af dette indlæg som viser dig hvordan du kan lave disse hairstyles.

" The Hun Bun "

Frisuren egner sig til både kort og langt hår. Denne supper cute og enkle hairstyle, kan benyttes til hverdags looket, men den kan også piftes lidt op og bliver det perfekte festlook. Der er også en lille bonus ved denne håropsætning, den holder håret væk fra ansigtet og det problem kender vi alle jo til, især i dette efterår/vinter blæsevejre.


" The Spice Girl Bun "

Denne frisure egner sig medium lang/langt hår. Denne hairstyle er til dig der godt kan lide en lidt sjov men frisk hairstyle, som er ret så festlig. Det er en hurtig og nem hairstyle som ikke tager mange minutter, så hvis du en dag har travlt og mangler at sætte håret så ville denne være et oplagt valg. frisuren kan også piftes lidt op og gøre den lidt mere spænende at kigge på.


" The Beach Waves "

Denne hairstyle er bedst til langt hår. Du får et fint simpelt bølget hår, som pifter vinter looket flot op. Det er et simpel look som passer til en være lejlighed. Det vil være en oplagt frisure til den kommende julefrokost, da det er en så enkel, elegant og flot frisure, så kan du også tillade dig at tage lidt mere iøjnefaldende tøj på da håret ikke overshiner. Hvis du går efter et mere hverdags look så ville en sort hat være helt perfekt til, da den giver bølgerne i håret lidt mere liv og den sorte kontrast mod dit hår giver et flot spil.


" The Ditzy Ponytail "

Denne frisure er mest egnet til langt hår. Denne frisure kan laves på mange måder, så det er en hairstyle der laves efter din egen smag. Det er en lidt mere vild opsætning alt efter hvordan du sætter den, men den er beregnet som en lidt vild frisure. en lidt puf og messy hestehale. Passer også lidt til en være lejlighed, igen alt efter hvordan du sætter den. Der er 3 forskellige forslag herunder, som måske kan inspirere dig lidt, til hvad for en Dirty Ponytail du foretrækker.


" The Dutch Braids "

Denne frisure er mest til langt hår men kan også laves med medium langt hår. Det her er en rigtig sød og lidt rå hairstyle, som er super god til et hverdags look. Tøjet du tager på til denne hairstyle bestemmer hvordan din look med frisuren kommer til at bliver fremstillet. hvis du har et lidt hårdt look kommer Dutch Braids til at virke rå, hvor at hvis du har et lidt mere fint og dæmpet look, vil frisuren virke sød og flot. Passer godt til en strikbluse og så passer den jo bare godt til vinterperioden som vi går i møde.

Et sidste tip: Når jeg laver krøller, så plejer jeg altid at rede håret godt igennem bagefter. Dette gør nemlig, at dine krøller kommer til at se væsentligt mere naturlige ud. Og det er jo det look vi går efter, er det ikke??

Håber i kunne bruge håropsætningerne eller kunne finde inspiration i dem. Jeg benytter mig i hvert fald selv af dem og er rigtig glad for dem.

Likes

Comments