Posted i: Lifestyle

Hej allesammen.

Jeg vil idag skrive lidt om min sommer, og hvad jeg skal lave her i sommerferien. Jeg har inden vi gik på sommerferie fået mig et sommer job, derfor kommer jeg til at bruge meget tid på det. Jeg har faktisk også allerede været en uge væk, og jeg var på noget der hedder unge sommercamp. Det er et sted med lidt over 100 piger der mødes og er sammen en hel uge, det var været vildt spændende og sjovt at være afsted og ikke noget jeg har prøvet før.

I uge 30 skal jeg holde lidt ferie med min mor alene, og vi skal som hvert år på højskole da min mor var afsted med hendes mor som barn. Jeg var også en uge i spanien inden sommerferien, så derfor skal vi ikke ud og rejse denne sommer, men først til næste år. Jeg kommer selvfølglig også til at slappe af i min sommerferie, og sove længe og bare nyde jeg har fri ligesom mange andre. Jeg kommer også til at nyde min sommer, sammen med veninderne, så det bliver mega fedt.

Der kommer også en masse fede og lækre sommer opslag fra mig af, både her på bloggen men også på min instagramprofil og på min snapchat så følg gerne med der.

Denne sommer i år kommer jeg ikke rigtigt til at holde ferie med min far, udover jeg nok kommer til at besøge ham for lige at hilse ham. Jeg bor fast hos min mor da jeg er skilsmisse barn (læs om det på mit seneste opslag) og det føler jeg er bedst for mig.

Håber også i får en rigtig dejlig sommer.

Snapchat: milla0609

Instagram: camillasofiekirketerp

Kys

- Camilla Sofie Kirketerp

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Posted i: Beauty

Hey allesammen.

Først vil jeg byde velkommen, til mine læsere.

Jeg er en pige på snart 15 år, og det bliver jeg den 6/9 2017. Jeg skal her, efter sommerferien op i 9 klasse. Jeg er en person der går rigtigt meget op i min sport, jeg er ridepige og har redet de sidste 5 år. 

Jeg går på privatskole og bor i Ishøj, det har gjordt det siden jeg blev født. Jeg er skilsmissebarn og har været det siden jeg var 6 år gammel, men mine forældre har det super godt sammen.

Jeg er en piger der elsker mode, makeup og generelt bare tøj og sko haha. På denne blog vil jeg også fokusere mest på fashion osv. Jeg har startet denne blog da jeg personligt elsker at skrive, men mest at give andre derude en masse inspiration. Jeg får selv en masse inspiration af andre piger, og derfor kunne det være fedt at give det videre til andre. 

Glæder mig til at opdatere mere i fremtiden.

kys

 - Camilla Sofie Kirketerp

Likes

Comments