Bikini: Weekday

Heyyyy

Lige nu tilbringer jeg min tid i Grækenland på et lækkert hotel lige ned til den smukkeste strand, med det klareste vand. Og jeg elsker det! Desværre skal jeg hjem om et par dage, men det har været og er skønt med sol, og varme! Så jeg nyder de sidste par dage fuldt ud.

Min bikini er fra weekday, og er virkelig behagelig at have på. Plus den er så flot når man har fået farve!

KNUS

Likes

Comments

I går tog mig og min veninde ind til Vesterbro for at tjekke Distortion ud, men det vidste sig, at vi faktisk ikke gad. Vi nåede Kødbyen for at få noget at spise, og derefter var planen at mødes med nogle andre. Istedet valgte vi at blande slik og tage hjem for at se film. Hvilket var super hyggeligt og lige det vi havde lyst til. Så det blev til en stille og rolig aften herfra.

(Link til outfit under sidste billede)

Kjole HM: HER ~ Sweatshirt Weekday: HER ~ Støvler HM ~ Smykker Dyrberg Kern: HER

KNUS

Likes

Comments


Igår var jeg henne og besøge min veninde på hendes arbejde på Østerbro, som er en cafe der hedder Coffee N Shoes. Virkelig hyggelig cafe med et mega fedt koncept, hvilket er at alt i butikken er til salg - lige fra stole og borde, malerier, ting til køkkenet plus sneakers😝 Men i hvert fald fik vi hygget og spist lækker morgenmad!
Mit outfit bestod af en fin kjole fra Zara, da det var virkleig varmt, også selvom kl ikke var så meget og et par gamle støvler fra Bianco (hvilket egentlig er mine yndlings).

Btw så blev jeg helt vild med det billede af manden, som er et syet billede!

KNUS

Likes

Comments

Kjole: HER Støvler: H&M

Hey girls!

Endelig! Jeg har nu ventet over en måned på denne fantastisk flotte kjole pga fejl med min adresse. Men nu kom den, og er simpelthen begejstret for den. Jeg kan godt garantere at den kommer til at blive et hit til sommer, og kommer til at blive brugt RIGTIG meget🌹🌹 Så i sidste ende, var det ventetiden værd.... Kjolen er fra Petal & pup, som er en australsk hjemmeside med de smukkeste sommerkjoler! Så den kan helt sikkert anbefales hvis i leder efter kjoler til sommeren som jo er så godt på vej.

(Beklager den dårlige kvalitet på billederne)

KNUS

Likes

Comments

Bukser: HER Top: HER

Hej Sweeties! Et lille indlæg om mit røde sæt fra Zara, som jeg simpelthen er helt vild med. Jeg har desværre ikke fået det brugt utroligt meget, da vejret ikke rigtig har været til det..... men nu er det maj, og jeg går kun og venter på nogle flere dage med sol! Som der forhåbentlig kommer, men man ved jo aldrig. Det går super godt til både hverdags brug hver for sig, og som et lidt mere festligt outfit sat sammen❤️

Kys A

Likes

Comments

Øreringe: Her Halskæde: Her

Hej piger!

Mine to yndlings smykker, jeg stort set bærer næsten HVER dag, er min halskæde og mine øreringe fra Dyrberg Kern. Jeg elsker enkelthed hos smykker, og er en lille smule besat af sten og diamanter😜 Jeg går med smykker hver dag, og syntes at disse to er god til både hverdag og fest, hvilket er et plus!

Mit nye køb fra Dyrberg Kern bliver helst sikkert halskæden på nederste billede! Den er så fin, og samtidig lidt rå og enkelt. Den kommer i flere farver, med forskellig farve sten i midten, som også er super flotte!

God lørdag til jer alle❤️

Kys A


Hello girls!

My favorite jewelery, I almost wear EVERY day, is my necklace and my earrings from Dyrberg Kern. I love the simplicity of jewelry, and might say that i am a little bit obsessed with stones and diamonds. I go with jewelry every day, and think these are good for both everyday and party, which is a plus!

My new purchase from Dyrberg Kern will probably be the necklace on the bottom picture! It's so nice, and at the same time raw and easy. It comes in several colors, with different color stones in the middle, which are also super beautiful!

God saturday to you everyone

Kisses A


Likes

Comments

Hej piger!

Jeg er en pige på 21 år, og kan sige at jeg endelig har taget mig sammen og lavet min egen blog! Det er noget jeg har gået og tænkt over rigtig rigtig længe, men jeg har bare aldrig fået det gjort..... Jeg ved egentlig ikke hvorfor, men nu synes jeg at det rette tidspunkt var kommet, så her er jeg. Jeg kan ikke vente med at komme igang og glæder mig til at dele min hverdag og min daglige inspiration med jer!

Kys A

Hello girls!

I'm a 21-year-old girl and can say that I finally got together and made my own blog! It's something I've been thinking about for really really long, but I've just never got it done ..... I do not really know why, but now I think the right time has come, so here I am. I can not wait to get started and look forward to sharing my everyday life and my daily inspiration with you!

Kisses A

Likes

Comments