Hey guys!

Så ja, jeg er kommet til at bestille lidt mere ved Urban Outfitters, fordi jeg gerne vil ændre stil lidt, og det kræver lidt udstyr. Jeg glæder mig til at have mit værelse på plads, så jeg kan vise det til jer, for der er jeg også ved at ændre stil. Jeg starter med at vise jer tøjet og så tingene til mit værelse og så det jeg har købt fra eBay. Et af billederne er lidt sløret, og et af billederne kunne jeg ikke finde, sorry. Men altså, jeg har bestilt endnu en lyskæde, men en anderledes end de sidste jeg bestilte, men det er den jeg desværre ikke har noget billede af. Jeg håber, I overlever ;)

Urban Outfitters: Fashion

Som du kan se så har jeg ikke bestilt lige som meget som sidste gang, men lidt er der da. BILLEDE 1, 2 og 3: tre denim jakker i hver deres farve/vaske. BILLEDE 4: en beigefarvet crop top med lange ærmer. Jeg ved ikke, hvad der er med mig og den crop top, men jeg synes den er så yndefuld. BILLEDE 5 og 6: to par jeans. BILLEDE 7: en nederdel.

Urban Outfitters: Home

Her har jeg kun én ting, og det er et tæppe, som skal hænge på væggen. Jeg synes det er super fint, og så passer det godt til mig og min nye stil.

Urban Outfitters: Beauty

Og ja, så har jeg købt flere ansigts-spray fra Mario Badescu, fordi jeg fandt ud af at de har lavet mere end én slags, så den anden slags måtte jeg også lige prøve. Lige nu bruger jeg en ansigts-spray fra Matas' eget mærke: Plasir, eller hvad det nu lige hedder. Derudover bruger jeg olien, lotionen og sæben fra Juhldal, og det er det eneste hudpleje jeg bruger.

eBay:

Som du kan se, så har jeg købt flere fiskenets-tights, og det har jeg fordi jeg synes de er herre-fede. Derudover har jeg købt et halstørklæde i 100% kasmir, fordi vi går vintertiden i møde, men jeg tvivler på det er kasmir, da det var ret billigt, men nu må vi se.

Det var det, jeg har købt for denne omgang. Jeg skriver (forhåbentligt) snart et indlæg, der ikke har noget at gøre med "hauls" eller noget i den dur. Tak fordi du læste med, det betyder rigtig meget!

Xx Alexandra.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hej guys,

Her på det seneste har jeg købt lidt meget, og jeg vil selvfølgelig vise jer hvad jeg har købt, for forhåbentligt at inspirere jer! Det første jeg viser jer er fra Urban Outfitters, og det næste jeg viser jer er så fra eBay. Jeg kan faktisk rigtig godt lide at handle på eBay, fordi man kan få rigtig mange billige ting, men man skal passe på hvis man fx. gerne vil købe designervarer eller kosmetik; det meste er nemlig falsk!

Urban Outfitters: Fashion

Som du kan se, så har jeg købt en del... Jeg har købt: BILLEDE 1,2 og 3: to bikinier. Om sommeren er jeg ude at sejle med min familie, i deres båd, hvilket betyder en masse badning, så derfor skal jeg have en del bikinier/badedragter med = jeg kan ikke få for mange bikinier. BILLEDE 4: en denim jakke med teksten "Original" ned af det ene ærme. BILLEDE 5,6, 7 og 8: fire par jeans, fordi jeg elsker jeans og jeg ejer en million i forvejen, men jeg elsker jeans virkelig meget, så derfor købte jeg dem. BILLEDE 9 og 10: to denim nederdele, fordi jeg næsten ikke ejer nogen nederdele, og jeg vil gerne ændre min stil en smule. BILLEDE 11: et par ORANGE shorts. Virkelig ikke noget jeg normalt ville gå i, men igen, jeg vil gerne ændre stil lidt. BILLEDE 12: et bælte, for det manglede jeg. BILLEDE 13: et par jeans mere, ja fordi jeg da elsker jeans mega meget. BILLEDE 14: en bæltetaske til når jeg skal ud og sejle eller til når jeg skal på festival.

Urban Outfitters: Home

Jeg har også købt noget i deres home-afdeling, fordi de har så mange fine ting. Og som du kan se så kan jeg godt lide fersken/bronze farver, så jeg er i gang med at udskifte alt på mit badeværelse til fersken/bronze nuancer, blandt andet også mine håndklæder. Jeg har faktisk købt fem håndklæder fra Søstrene Grene i dag, men I får dem først at se i morgen, da jeg lige skal ud og købe fem mere (de havde ikke flere end fem i den butik jeg var i). Nå, men nu til det jeg har købt: BILLEDE 1 og 2: to sæt sengetøj. Er det ikke bare fint? BILLEDE 3: en lyskæde med Hamsa-tegn. Jeg har faktisk købt to af de her lyskæder, fordi jeg har en idé til hvad jeg vil bruge dem til, men det skal I nok få at se en dag. BILLEDE 4: et tandbørstekrus. Der er ikke så meget at sige om det hehe, men det er i hvert fald fint. BILLEDE 5: en bademåtte? Hedder det ikke en bademåtte? Og der står "BABE" på den, fordi jeg er en babe, og det er du også. Og så var den på tilbud! BILLEDE 6: et badeforhæng, som kommer til at passe så godt til mine nye håndklæder. BILLEDE 7: et stort tæppe, som skal ligge foran min seng. Nej, hvor jeg glæder mig til mit nye badeværelse, OG værelse.

Urban Outfitters: Beauty

Her har jeg til gengæld ikke købt særlig meget. Jeg har købt: BILLEDE 1: en facial spray fra Mario Badescu. Jeg har faktisk købt tre af dem, fordi de var mega billige. BILLEDE 2: hårnåle i beige, så de passer til mit næsten lyse hår. Dem har jeg også købt tre pakker af.

eBay:

På eBay har jeg ikke købt særlig meget, faktisk kun seks ting. Jeg har købt fem par netstrømper og en pakke af sådan nogle dimser til at hænge tøj op med, men de er meget mindre, og jeg vil bruge dem til at hænge billeder op på en snor.

Det var alt for i dag! Tusind tak fordi du læste med, det betyder rigtig meget!

Xx Alexandra.

Likes

Comments

Hej venner!

Først og fremmest vil jeg gerne sige, at jeg ikke har tænkt mig at vise mit ansigt her, fordi jeg gerne vil være anonym. Jeg har dog brugt mit rigtige navn. Jeg er 21 år gammel, og jeg kommer fra Jylland, hvor jeg også bor. Denne blog kommer til at handle om fashion, både fra de helt dyre mærker, men også budgetvenlige mærker såsom H&M. Tak fordi du læser med, det betyder rigtig meget!

Xx Alexandra.

Likes

Comments