Personligt

Efter meget lang tid, hvor jeg har tænkt over hvordan dette indlæg skulle laves - så kommer det endeligt.

Jeg er 18 år - fylder 19 om små 5 dage faktisk, og jeg går til daglig på Københavns VUC, hvor jeg er snart færdig med min HF. Jeg bliver student til vinter - ret mærkeligt, når man render rundt med sin studenterhue midt i januarmåned, og alle andre kigger mærkeligt på dig. Så det skal jo nok blive vildt fedt!

Jeg interesserer mig også enormt meget for det politiske, hvor jeg har været aktiv i det ungdomspolitiske i tæt på 5 år faktisk. Det var også derigennem, at jeg mødte min kæreste. Vi mødte hinanden til en debat, hvor jeg fik verbale tæsk af ham 😅 Vi har snart været sammen i 2.5 år. Vi bor sammen på Vesterbro med vores kat - Margrethe Thatcher, som går under kælenavnet "Misser". Vi overtog hende fra en dyrlæge i vores omgangskreds, som havde fået hende ind. Hun er simpelthen så dejlig - når hun altså har lyst til at være det.

​Jeg er vokset op med en masse dyr - herunder heste. Jeg har redet i tæt på 14 år i konkurrence. Jeg har brugt al min tid på det, indtil jeg ramte 1.g, hvor jeg samtidigt faldt for aldersgrænsen til pony og måtte derfor også sige farvel til min bedste ven. Jeg mistede meget af min interesse for det samtidigt med at der skete nogle ting derhjemme, som gjorde at jeg brugte meget af min tid i København efterhånden hos min kæreste. 

Så nu bruger jeg tid i fitnesscenteret i stedet, og tager chancen for at komme til hest, når jeg kan. Heldigvis så sker det stadig hist og her, at jeg gør det - samtidigt med at jeg har tid til at rejse, arbejde meget og blive færdig med gymnasiet. Næste mål er Lund Universitet, på deres økonomistudie - så må vi se, hvad der sker derfra!


Jeg er Amalie Hervad-Jørgensen, og jeg håber, at I vil tage godt imod mig! 

//Amalie H. 

Likes

Comments