mode, rejser

Hey guys,

Jeg er så heldig, at jeg er pt. er i Berlin de næste fem dage - hvor der skal nydes en masse god mad, drikke en masse drinks på forskellige barer og selvfølgelig være kulturelle, så vi skal ud i Østberlin og se muren ved East Side Gallery, på Berlins Neue Museum osv. Jeg er af sted med min søde kæreste, og så min gode veninde, Julie @theavantgardegirl. Det er anden gang, at jeg er i Berlin og jeg forelskede mig allerede i byen sidste år, da jeg var på studietur her. Jeg kommer derfor til at lægge en masse billeder op de kommende dage på min instagram @BlogbyAHervad - tjek det endelig ud!

Vi startede morgenen på Benedict på Uhlandsstraße - det er klart anbefalelsesværdigt. Det er en morgenmadrestaurant, som serverer morgenmad 24/7. Så hvis man nu sidder med cravings kl.2 om natten til pandekager eller Eggs Benedict, så kan de levere ;) Det er dog et populært sted - vi var dernede cirka kl.11, og ventede i små 15-20 minutter på et bord. Det er vel og mærke mandag i dag. Men jeg synes hvert fald, at det var det værd. Jeg valgte at gå med deres Eggs Benedict på et brød med skinke og bacon dertil en mimosa. Det var enormt lækkert og til en foodie, som mig - så var jeg jo vild med deres lækre lyse brød og deres hollandaise.


Vi skulle selvfølgelig også videre i dagens program, som var et besøg til Designer Outlet Berlin. Det ligger lidt uden for Berlin - cirka 30 minutter fra vores hotel. Min kæreste og jeg købte tidligere i år en bil, som vi også er kørt herned i - så vi kørte jo nemt og bekvemt derud. Hvis man kommer fra grænsen, så ligger samme outlet i Neumünster. Jeg forelskede mig i en taske fra Guess, som jeg nu er den heldige ejer af <3 Jeg har længe sukket efter en taske, som jeg kan bruge til mere professionelle sammenhænge, når jeg nu ofte også rejser i forbindelse med politiske events og gerne ville have småting med udover min computer i flyet og den skal være nem at have med at gøre, så jeg også kan bruge den til hverdag ift. arbejde, skole osv.

Jeg har derfor investeret i den her sag, som jeg allerede er enorm glad for. Den opfyldte mine krav, og den var lige mig - hvorfor jeg også gik derfra med den i min hånd til min kærestes - sikkert store - frustration. I det mindste var det ikke et par stiletter denne gang! Der kommer nogle flere billeder i løbet af ugen, som vi også kommer rundt i Berlin og jeg får den brugt. Hold også øje med min instagram, hvor der kommer sneakpeaks på billederne, lokationerne og tøjet!

Ich wünsche Ihr ein sehr gute Tag!

// Amalie H.

Likes

Comments

Personligt

Efter meget lang tid, hvor jeg har tænkt over hvordan dette indlæg skulle laves - så kommer det endeligt.

Jeg er 18 år - fylder 19 om små 5 dage faktisk, og jeg går til daglig på Københavns VUC, hvor jeg er snart færdig med min HF. Jeg bliver student til vinter - ret mærkeligt, når man render rundt med sin studenterhue midt i januarmåned, og alle andre kigger mærkeligt på dig. Så det skal jo nok blive vildt fedt!

Jeg interesserer mig også enormt meget for det politiske, hvor jeg har været aktiv i det ungdomspolitiske i tæt på 5 år faktisk. Det var også derigennem, at jeg mødte min kæreste. Vi mødte hinanden til en debat, hvor jeg fik verbale tæsk af ham 😅 Vi har snart været sammen i 2.5 år. Vi bor sammen på Vesterbro med vores kat - Margrethe Thatcher, som går under kælenavnet "Misser". Vi overtog hende fra en dyrlæge i vores omgangskreds, som havde fået hende ind. Hun er simpelthen så dejlig - når hun altså har lyst til at være det.

​Jeg er vokset op med en masse dyr - herunder heste. Jeg har redet i tæt på 14 år i konkurrence. Jeg har brugt al min tid på det, indtil jeg ramte 1.g, hvor jeg samtidigt faldt for aldersgrænsen til pony og måtte derfor også sige farvel til min bedste ven. Jeg mistede meget af min interesse for det samtidigt med at der skete nogle ting derhjemme, som gjorde at jeg brugte meget af min tid i København efterhånden hos min kæreste. 

Så nu bruger jeg tid i fitnesscenteret i stedet, og tager chancen for at komme til hest, når jeg kan. Heldigvis så sker det stadig hist og her, at jeg gør det - samtidigt med at jeg har tid til at rejse, arbejde meget og blive færdig med gymnasiet. Næste mål er Lund Universitet, på deres økonomistudie - så må vi se, hvad der sker derfra!


Jeg er Amalie Hervad-Jørgensen, og jeg håber, at I vil tage godt imod mig! 

//Amalie H. 

Likes

Comments