Ikke den slags pige af Lena Dunham

Om man kan lide denne bog eller ej afhænger af, om man kan lide Lena Dunham og hendes væremåde eller ej. Jeg synes, at hun er cool og giver "hendes slags pige" en stemme, som måske ikke altid kommer frem. Hendes bog er ikke et enestående værk, og hun er ikke anderledes end så mange andre, men det er netop det, som jeg synes gør bogen interessant - at hun er som så mange andre med de samme oplevelser i bagagen.

Harry Potter -serien af J.K Rowling

Jeg bliver aldrig træt eller for gammel til at genlæse Harry Potter bøgerne. Jeg elsker, hvordan bogen både er utrolig hyggende og spændende på én og samme tid. J.K Rowling har tænkt over de mindste ting i bøgerne og de er helt fantastiske. Hvis du endnu ikke har læst bogen, så kom i gang! Du går i den grad glip af noget.

Overtalelse af Jane Austin

Jeg kan rigtig godt lide Jane Austin, og jeg har læst samtlige af hendes værker pånær dette. Jeg er ca. 60 sider inde i den lidt over 200 siders roman og so far, kan jeg ret godt lide den. Jeg glæder mig virkelig til, at se om Anne får "overtalt" Wentworth til at finde sammen igen. Spoiler alert - jeg har en god fornemmelse, at det gør det.

P.S jeg elsker dig stadig af Jenny Han

Jeg læser denne bog i forbindelse med én af udfordringerne i booktube a thon - ugen. Udfordringen var at læse en bog med en person på forsiden. Jeg er få sider inde i den, men jeg er ret vild med den allerede. Selvom, det er bog nr. 2 i To all the boys I've loved before - serien, så fornemmer jeg, at man ikke behøver at læse den første bog for at forstå hovedprincipperne i den. Jeg glæder mig til at se, hvordan handlingen udformer sig

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hej solstråler! ☀

Jeg føler, at podcast er blevet en mere og mere populær ting det sidste stykke tid, selvom det ikke virker som om, at der er mange under 20, der lytter til dem. Jeg er da også hoppet med på bølgen, for det er utroligt afslappende. Jeg kan godt lide at lytte til dem, når jeg gør rent, når jeg tegner eller bare har brug for at slappe af i haven, når solen titter frem.


Souls at sundown:

Dette postcast blev i starten lavet af to søstre, Lindsay og Meghan Hughes, men det er kun Meghan, der laver det nu. Podcastet bliver afspillet dash radio på female energy friday, men det bliver heldigvis også uploadet på soundcloud på profilen, Souls at Sundown. Det indeholder en masse fed musik lavet hovedsageligt af piger, da det jo bliver afspillet på female energy friday. Hun snakker om alt fra hendes liv, og hvad hun laver til at nedbryde tabuer omkring kvinder, herunder free the nipple og det at blive catcalled. Jeg kan varmt anbefale hende, hvis man er vild med girlpower og elsker musik.


Harry Pottcast:

Dette podcast eller skulle jeg sige "pottcast" har fået en masse omtale det sidste stykke tid og med god grund, for det er et fantastisk podcast.. Det er for den mere nørdede person, der elsker Harry Potter - mig. To utroligt velformulerede piger fra Århus Studenterradio gennemgår bøgerne kapitel for kapitel, og jeg føler mig ikke længere som den eneste, der ved alle de små finurlige ting om serien. Første sæson er nu afsluttet, men de vender stærkt tilbage til august. Podcastet findes på itunes og er gratis.

Bon appétit:

Bon appétit er til dig, der elsker mad. Allerede nu er der utroligt mange afsnit ude og de omhandler alle tænkelige temaer fra thanksgiving og superbowl til Gwyneth Paltrow, der taler om, hvordan hun selv lærte at lave mad. Jeg indrømmer gerne, at dette ikke er et podcast, som jeg føler slavisk afsnit efter afsnit. Hvis jeg er i humør til at lære om sund mad, så lytter jeg til et om sund mad. Hvis jeg er i humør til julemad så finder jeg et, der handler om julemad. Podcastet findes på itunes og er gratis.


Vi ses!

Likes

Comments

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER

Hej solstråler!

Solen er måske ikke med os hele tiden her i DK, men det skal da ikke forhindre os fra at vælge den perfekte sommerkjole. Jeg er især faldet for mange af de blomstrede kjoler i år, og jeg er lige nu på jagt efter den helt rigtige kjole. Jeg har her fundet 6 fine kjoler af forskellige stilarter alle fra ASOS. Jeg er især vild med kjole nummer 1 og nummer 4, som jeg stærkt overvejer at bestille hjem, selvom jeg ikke burde, da pengene skal bruges i Amsterdam. Blomstrede kjoler giver bare et friskt pust til de ellers neutrale kjoler, som de fleste af os ellers render rundt i resten af året og sommerperioden er især en tid, hvor man sagtens kan være lidt daring på tøjfronten.

Vi ses!

Likes

Comments