Scream:

Jeg ELSKER scream. Jeg begyndte vel og mærke at se serien i sommers og fulgte med hele vejen til afsnit 12 i august/september. Jeg blev ovenud lykkelig, da der kom en sæsonfinale og et trettende afsnit tæt på halloween. Det er jo helt oplagt, at der ville komme et afsnit tæt på den mest skræmmende højtid.

Serien handler om en pige, Emma, og hendes venner, der bliver forfulgt af en morder. I første sæson følger vi Emma som har en forbindelse til et mord i 80'erne begået af Brandon James, men det er hele hendes vennegruppe, der bliver chikaneret af morderen. I sæson 2 er fokusset lagt på de resterende venner samt Emma. Serien er pisse spændende, fyldt med mystik og blod - perfekt til halloween!

American Horror Story:

Mange kender formentlig til eller har set AHS, men den fortjener alligevel lidt credit til dem af jer, der endnu ikke har kastet jer over den. Sæson 5 er netop kommet på Netflix og jeg slugte alle afsnittene i mig så hurtigt.

AHS spænder over 6 sæsoner indtil videre, hvor den sjette sæson er igang i USA lige nu. Den første sæson hedder Murderer House og foregår i et hus, hvor der foregår en masse mystiske og ret klamme ting. Anden sæson hedder Asylum og foregår på en sindssyge anstalt i 1960'erne, hvor en kvinde bliver låst inde. Hun finder i mellemtiden ud af, at motivet bag Briarcliff er en anelse mere grusomt end hvad, hun havde troet. Tredje sæson hedder Coven og er min y-sæson. Den foregår i nutiden og handler om et heksecoven, hvor man skal finde 'The supreme witch'. Med en samling hekse låst ind i samme hus, så sker der naturligvis en masse overnaturlige ting. Fjerde sæson hedder Freak Show og foregår kort sagt i et freak show med alt hvad der nu hører med til et cirkus i 1950'erne. Femte sæson hedder Hotel. Den foregår sjovt nok også på et hotel, som er huseret af vampyrer og spøgelser. Lady Gaga er btw fantastisk i denne sæson!

I alle sæsonerne er der flashbacks, der forklarer personernes baggrund som er meget vigtig for historien. Jeg glæder mig SÅDAN til at se sæson 6!


Bates Motel:

Også denne serie så jeg i sommers og jeg fortryder lidt, at jeg ikke ventede til tættere på halloween.

Serien handler om Norma Bates, der er hovedpersonen i gyserfilmen Psycho. Norman og hans  mor Norma flytter efter faderens død til en ny by, hvor de vil starte et motel op. Livet er ikke altid nemt i en ny by og Norman viser nogle underlige tendenser undervejs. Man ser langsomt hans sindssyge komme frem gennem serien og man bliver langsomt mere og mere freaked. Hans mor er en yderst dominerende kvinde og deres forhold er simpelthen så skræmmende, for det er mere end bare et mor/søn-forhold. Serien kan simpelthen bare ikke ses hurtigt nok!

Likes

Comments

Som I nok kan se ud fra billederne, så jeg haft en lækker dag med noget dejligt mad i dag. Min familie og jeg futtede til KBH, hvor vi lagde ud med Restaurant Karla. Vi delte deres frokostplatte og den var simpelthen så lækker. Udsøgt smørrebrød til en god pris. Efterfølgende, så smuttede vi på Glyptoteket og tullede lidt rundt derinde. Da vi havde set det, vi ville se, så nød vi en god kop kaffe, og min mor og jeg delte en citrontærte, som var dejlig frisk. For at runde dagen af på en god måde, gik vi ud til Torvehallerne, hvor vi først og fremmest købte kastanjer, haha. Det er vel efterår og de smager nu godt. Min mor købte lidt lækkert til sig selv og jeg nød bare endnu engang atmosfæren derinde. Det var kort sagt: en lækker dag i mad

Likes

Comments

​Tag i Tivoli:

​Tivoli er så evig flot på denne årstid. Det er så smukt med de mange halloween dekorationer. Jeg elsker halloween og jeg synes virkelig, at det er så trist, at vi ikke gør mere ud af det i Danmark. Til gengæld er det dejligt, at Tivoli går all in, så man alligevel får lidt halloween. Jeg prøver virkelig selv at få tid til det i min efterårsferie, men jeg har simpelthen så mange planer. 


​Udhul græskar eller andet DIY:

​Det skal gøres hvert år og det har det skulle siden, at jeg var en lille pige. Min mor køber to-fire græskar hvert år og så er det bare at gå i gang med en kniv og en ske. Der er så mange flotte designs på hjemmesider som Pinterest, hvis man er træt af de samme kedelige udtryk. Derudover, så valgte jeg at lave mit eget fugleskræmsel. Det blev ikke heeelt vellykket, men jeg gav det et forsøg og det kunne være værre, haha. 


​Tag på en shoppingtur:

​Jeg var selv ude og shoppe med min mammi i går. Det er så hyggeligt og man har endelig tid til at tage den helt store tur, når det er ferie.  Det bliver også lidt kedeligt at shoppe på ASOS efterhånden, og det er noget specielt ved at tage ud i butikkerne og prøve tøjet.


​Holde et film marathon:

​Jeg har en liste så langt som et ondt år med film, som jeg skal se og hvilket bedre tidspunkt er der end en ferie. Der er så mange gode halloweenfilm derude og eller generelt film til efterårsperioden. Jeg nupper selv et film marathon med alle fire halloweentown film i morgen aften. 


​Læs en hel bogserie:

​Harry Potter, Percy Jackson, Ringenes Herre - listen er uendelig lang, men det er bare med at komme igang. Vejret har været øv de sidste par dage, så jeg har nydt at krybe op i sengen med en god bog, når jeg har haft lidt fritid. Selv har jeg læst "Folket i klippehulerne" fra Jordens Børn serien af Jean M. Auel, men så snart jeg er færdig med den, så skal jeg helt klart læse Ondskabens Hotel af Stephen King, som jo passer perfekt til denne sæson! 

Likes

Comments