1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER

Vejret er skønt og varmen er endelig kommet til Danmark. Jeg har her samlet 4 lækre badedragter til varmen. Ærligt, så har jeg aldrig ejet en af de sportsbadedragter, som alle pigerne havde i tredje og fjerde klasse, da man gik til svømning. Jeg havde en rigtig fin én fra H&M, som jeg elskede med nogle detaljer og noget andet hejs. Jeg synes derfor, at det er så skønt, at badedragter er kommet tilbage og især i så fede designs. H&M har et ret godt sortiment og jeg blev selv ret overrasket. H&M vælter heldigvis heller ikke hele budgettet. De kører lige nu 25% rabat og gratis forsendelse for medlemmer, så det er jo kun fedt, at du lige sparer en 50'er på den okseblodsfarvede badedragt.

Vi ses derude og nyd det dejlige vejr!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hej derude!

Jeg håber, at I nyder solen på denne dejlige dag. Selv har jeg haft stor glæde af den, og jeg har allerede pådraget mig en solskoldning. Bless the redheads out there! Årets første dag i læseferien er officielt blevet sparket igang. Jeg har brugt dagen på at lægge planer for, hvordan jeg kan opnå den bedst mulige karakter i mit huefag og mine to andre mundtlige eksaminer. Jeg skal nok klare mig stille og roligt igennem dem, selvom jeg ærligt må indrømme, at jeg græd i går, da jeg så, hvad jeg havde trukket. Heldigvis har jeg kun to mundtlige eksaminer udover den frygtede AT, så jeg kan bruge masser af tid på at forberede mig. Min første eksamen er i morgen - skriftlig dansk. Jeg er ikke typen, der får ondt i maven over skriftlige eksaminer, så jeg skal nok klare mig stille og roligt igennem dem alle med  fine karakterer og uden ar på varige sjælen, haha.

Vi ses, is i maven og nyd vejret! <3

Likes

Comments

Hej derude!

I fredags var jeg til min sidste galla på FG. Pigerne kom i de flotteste kjoler og drenge så simpelthen bare pisse godt ud. Jeg havde en kjole på fra club L købt igennem ASOS. Jeg kan desværre ikke finde et link til den mere, men den kommer nogle gange tilbage in stock. Skoene er købt hjem fra ASOS' eget brand og kan fåes her. Eftermiddagen blev tilbragt hos én af mine veninder dét sted ude på landet, hvor kragerne vender, haha. Vi gjorde os klar, mens soundtracket fra Grease spillede for fulde hammer. Selve aftenen forløb stille og roligt med les lancier, fællesspisning med et pyntet gallabord. Vores tema var Beauty and the Beast. Efterfølgende, var der et live band, der kom og spillede en masse klassikere. Jeg havde en god aften og hyggede mig helt igennem. Det er mærkeligt at tænke på, at nu er det hele snart overstået. På FG er vi i hvert fald godt igang med at tælle ned til læseferien.

Vi ses!

Likes

Comments