Træn med en makker:

Der er delte meninger om denne. Jeg kan nemlig bedst lide at træne alene, fordi jeg ved, at jeg snakker for meget, når mine venner er med mig, men man kan også få meget ud af træne med en ven, da I kan presse hinanden til det maksimale. Det kan derfor være sjovere at træne med en ven, men I skal bare huske også at tage træningen seriøst, så der i går snakkeklub i den.

Følg inspirerende mennesker på insta:

Der er tusindvis af sunde og inspirerende instagrammers derude, der er skabt til motivation. Nogle gange kan det virkelig hjælpe én at l scrolle ned af ens feed og se alle de mennesker poste deres træningsmål og billeder fra deres træning, da det kan hjælpe med at huske, hvad ens eget mål er. I skal bare huske at følge nogle, som I får glæde og positivitet fra. I skal ikke følge nogen, som I får lyst til at slå jer selv i hovedet over, fordi I ikke ligner dem. Nogle super instagrammers er: @fitby_lina_dk , @fitnessbyjanne, @hannaoeberg og @stinefussing

Sæt mål – og delmål:

Det er super vigtigt, at sætte et mål for din træning. Det kan være små ting, som at smide 3 kg inden galla i april eller studenterperioden eller at man gerne vil stille op i bikinifitness. På den måde ved du, hvad du kæmper for. En god idé er også at sætte nogle delmål, så det hele ikke virker uoverskueligt og det kan det hele hurtigt blive, hvis du lige er startet ud. Delmål kan være, at du skal tabe dig 500 gram til hver anden uge – super overskueligt og meget lettere at gå til end bare at smide 3 kg inden en dato, der ligger 2-4 måneder fra nu.

Husk, at skifte mellem dine træninger:

En typisk begynderfejl er, at gå igennem maskinerne slavisk og lave det samme program hver eneste gang, man er nede og træne. I starten ser du resultater, men efter kort tid, så holder kroppen op med at udvikle sig, fordi den simpelthen er kørt træt. Lav lidt research og prøv at del din træning op i flere split. I starten vil jeg anbefale en overkrops dag og en underkropsdag og så en dag til fleksibilitet efterfulgt af solid hviledag. Bagefter kan du splitte det op i flere split om ugen til du finder det, der passer dig.

Find noget du elsker:

Der er uendelig mange træningsformer derude. Måske er du til holdtræning, boksning, styrketræning, yoga osv. Prøv det hele af indtil du finder noget, der giver dig glæde og forsæt så med det, men stop endelig ikke med at prøve nye ting, for måske ender du med flere sportsgrene, som du elsker.

Tag billeder af din udvikling:

Kæmpe kliché, men tag billeder af din udvikling. Det står ikke skrevet nogen steder, at du skal tage billeder til din insta, men tag nogle billeder til dig selv, for så bliver det meget nemmere at se din udvikling.

Likes

Comments

Jeg elsker, at bage. Jeg finder det terapeutisk, når jeg står i et køkken og laver mad, bager and what not. Det er så afslappende og hyggeligt, når mine yndlings tunes eller en serie på Netflix kører i baggrunden mens min røremaskine kører på højtryk. Min søde veninde, Lina, sendte mig en ultranem opskrift på sunde bananmuffins. I går aftes besluttede jeg mig for at prøve dem af med et par ændringer efter hvad jeg følte for i går. Man kan altid modificerer en opskrift efter, hvad men selv kan lide eller har lyst til, hvilket er noget af det dejligste ved at bage. Man skal bare sørge for, at det giver mening alligevel og hvis det ikke virker, så kan man prøve igen en anden dag med nogle andre ting. I får naturligvis opskriften på hele baduljen med og uden ændringer i den, så I kan lave, hvad I nu føler for. I kan også bare blande det hele sammen.

Sunde muffins:

- 3 store bananer

- 1 scoop proteinpulver

- 3 æg

- 1 dl. havregryn (undlod dette)

- 1 dl. mæl

- 1 tsk. bagepulver

- 2 spsk. peanutbutter (erstattede havregryn med dette)

- Blåbær til toppen

Hvis I undlader at putte havregryn I, som jeg gjorde, så skal I bare være forberedte på, at dejen bliver flydende, men det skal I slet ikke tage jer af. I skal bare bage den i ca. 15-20 minutter ved 175 grader og så NYD DEM!

Vi ses, solsikker 🌻

Linas' insta: @fitby_lina_dk

Min insta: @marielouiseolsenn eller @marielouise.olsenn

Likes

Comments