1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER

​Hej derude!

Det er snart studentertid. I år bliver også jeg student, og jeg glæder mig simpelthen så meget til at det hele er overstået. Ikke flere afleveringer det næste stykke tid, og jeg behøver ikke at planlægge min uge efter, om jeg skal møde klokken 8 den efterfølgende dag eller hvor mange timers afleveringer og lektier, jeg har. Til den søde studentertid, har jeg  lavet en lille collage med de fineste studenterkjoler OG buksedragter, så der er lidt til en hver smag. De er alle fra ASOS, så det skulle være forholdsvist nemt for de fleste at finde ​kjolen. Selv er jeg på udkig efter en kjole, der kan genbruges til fødselsdage og andet i sommerperioden. Jeg har øjnene på kjole 9 og 8, som jeg formentlig bestiller hjem og prøver. Så kan jeg jo altid sende den ene tilbage igen og beholde den anden. 

Jeg håber, at I finder lidt inspiration.

Vi ses 

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Halløj derude!

I løbet af det sidste stykke tid, er det blevet mere og mere vigtigt for mig, at få grønne planter og blomster, eller noget der mindre om, på mit værelse. Det giver en dejlig fornemmelse og man bliver automatisk lidt gladere, når man kigger på dem. Det er ingen hemmelighed, at jeg ikke har grønne fingre. Jeg har ikke engang noget, der mindre om det og jeg ville aldrig kunne holde planter, der kræver meget arbejde - bare spørg mine forældre. Derfor er jeg gået på jagt efter planter, der skal vandes sjældent og ellers passer lidt sig selv. Billedet af solsikken var det, der satte gang i det hele. Den minder mig om sommer og den inspirerer mig på én eller anden besynderlig måde, idet den gør mig glad. Jeg tilføjede kaktussen Kristian ved juletid i sin søde lilla vase. Tulipanerne bliver skiftet ud hver uge, for hele tiden at have noget frisk og nyt ved min Buddhafigur. I søndags tilføjede jeg Aloe Vera planten - Oline. Den skulle efter sigende være med til at rense luften ud på mit værelse og så er den jo også bare dejlig pæn og simpel. Mit næste lille mål er at få fat i en sukkulent, der kan hænge ved mit vindue eller stå ved mine bøger. Derfra må vi se, hvad min næste idé er. Jeg tænker lidt en potteplante, men det er jeg ikke så sikker på, at mit gulvtæppe vil være glad for, haha.

Hav' en god dag!

Likes

Comments

Meghan Hughes:

Denne kvinde er nok én af de mest inspirerende kvinder længe! Jeg er vild med hendes stil, hendes persona, hendes væremåde og ikke mindst hendes attitude. Jeg har læst bøger og lyttet til en masse ny musik på hendes anbefaling, og jeg har elsket hvert et sekund af det. Hun er virkelig sig selv og dét er virkelig noget, som jeg beundrer. Hun har både en vlogkanal og en almindelig YouTubekanal, og hun står bag brandet "stay smiling", som egentlig bare handler om at være positiv.

Zoella:

Zoe Sugg eller som hun bedre er kendt som, Zoella, er en kvinde som jeg finder utrolig inspirerende. Hun er kommet så langt i løbet af hendes tid som YouTuber. Hun er tro mod sig selv og hun er hudløst ærlig om hendes liv, hvilket er egenskaber, som jeg virkelig beundrer. Hun har udgivet kosmetik, decor, bøger og hun er lige nu ved at udgive en masse spændende ting med hendes bror, Joe Sugg.


Hanna Öberg:

Det måtte komme. Ét styks fitnessbabe til ren og skær inspiration. Hun er fyldt med glæde, positivitet og fede træninger. Jeg fulgte hende først gennem insta og lærte hurtigt, at hun faktisk har en YouTubekanal, hvor hun lægger videoer med fede træninger op. Hvis I elsker træning, så bør I virkelig tjekke hende ud. Hendes mindset om kropspositivitet er fantastisk og hun indrømmer, at flere kilo på kroppen kun har gjort hende gladere. Det er da kun dejligt i en verden, hvor fitnessmodeller er en størrelse 2 eller mindre.

Likes

Comments