Då Alicia kommer sluta med gluten efter hon genomgått gastroskopi funderar man mycket på vad som innehåller gluten eller inte.
Det finns i så mycket! Vissa tandkrämer, buljong många kryddor..ja, listan kan göras lång!
Kommer bli en storrensning här hemma och det tar nog nått år innan man lärt sig allt.

Försöker peppa mig själv med fördelarna med en glutenfri kost. Känns som mer och mer forskning visar hur dåligt det är för oss samtidigt som vi bara konsumerar det mer..
Nu hoppas vi på gastroskopi så snart som möjligt så vår fina tjej kan må så bra hon kan 💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det mammamagedagen! En dag då alla mammamagar hyllas oavsett utseende. Helt otroligt egentligen vad kroppen är kapabel till! Tänk att denna mage burit mina två underbara tjejer. Helt klart värt alla bristningar och ärret efter kejsarsnittet hundra gånger om! 

Likes

Comments

Idag bakade vi nyttiga kokosbollar gjorda på dadlar, kokos, solrosfrön, kokosolja, kakao, kaffe och lite salt. Riktigt goda och mäktiga, alla utom Alicia gillade dom så det var ju typiskt..

Likes

Comments

I onsdags hade jag sminkvisning hemma hos oss. Är helt kär i Flawless By Sonya så jag vill självklart rekommendera detta smink till andra. Sminket innehåller aloe vera som är hudvårdande och jag håller på att byta ut allt mitt smink till detta. Köpte lite extra nu när det var köp en få två på hela sminksortimentet. Tjejerna fick vara med och hade dukat upp lilla bordet med lite smink och frukt. Alicia sminkade hela pannan i olika färger.. Dom var så nöjda!

Likes

Comments

Vi firade våra tio år tillsammans med en natt på Marholmen. Så avkopplande och välbehövligt! Rummen var topprenoverade och så fina och deras spa var underbart!

Dagen efter blev det brunch, så mycket att välja på och så gott!!

Likes

Comments

Det låg Alicia på sista gången jag kollade innan jag gick och la mig. Precis när jag håller på att somna hör jag CGM.en pipa, vad nu? Går upp och kollar och det står bara LÅGT.. Gav henne två dextrosol och drog ner basalen. Nästa gång jag kollar visar CGM bara ???
Blev en bergochdalbanenatt med högsta värdet på 18.. Satte en ny sensor imorse för att vara säker på att den fungerar som den ska.
Förskolan hörde av sig då det var bubblor i slangen igen. Ibland känner man sig bara så trött och utmattad på detta och det finns ingenstans att fly.

Ikväll har vi iallafall gjort något vi skjutit på. Vi har fyllt i alla papper inför deklarationen eftersom vi sålde och köpte hus förra året. Så skönt att ha det gjort och mycket kaffe blev det!

Likes

Comments

I helgen har jag äntligen mått mycket bättre och kommit ut ur huset. Hur lyckas man få två olika influensor inom loppet av tre månader? Ne nu får det vara över och vi kommer bara att vara friska det har jag bestämt!

Alicia har verkligen kommit in i en underbar... period. Hon bryter ihop fullständigt för minsta lilla sak, som att hon inte får bre på ett kilo smör på sin macka, inte får trycka på hissknappen och andra livsviktiga saker. Häromdagen skrek och grinade hon för alla grejer hon inte fick i affären.
Ibland har man bara lust att slita sitt hår! Hon är 100 gånger värre än Elina var!
Får påminna mig om att det är utvecklande med trots. Synd bara att det inte är lika utvecklande för en trött mamma..

Likes

Comments

CHANGE 9 är inte en mirakelkur på nio dagar, det är en KICKSTART för dig som är ute efter en livsstilsförändring ✔️ Hör av dig till mig om du vill veta mer 🌸

Likes

Comments

Nu är jag så trött på att vara sjuk! Är fortfarande lika dålig och klarar inte av någonting här hemma.. Ser bara hur det hopar sig med tvätt o stök överallt och det blir mycket att ta tag i sen när man mår bättre.
Har nätshoppat en ny matta till vardagsrummet men den kommer tyvärr inte förens i slutet av april. Mattan som vi har nu passade jätte bra i förra huset men är alldeles för stor här. Vill även hitta ett mindre vardagsrumsbord men har tänkt kika runt på loppisar för att se om man hittar något fint.
Förra veckan fick jag hem dom här fina tavlorna från Annelies Design, världskarta och cutting chart.

Likes

Comments

Nu är barnen äntligen helt friska och så blir jag sjuk 😫
Ligger hemma med feber och kollar ut på det underbara vädret. Alla planer vi hade under långledigheten som aldrig blev av..
Håller tummarna att detta går över snabbt, jag som just kommit igång med löpningen.
Blir att proppa sig full med c-vitamin och Bee Propolis och hoppas på det bästa!

Likes

Comments