View tracker

Just nu vill jag att alla ska tro att jag mår bra, jag orkar inte ta emot frågan "hur mår du" för jag orkar inte svaret efteråt när jag sagt som de är.. "Men lilla vän" "stackars dig" "hu, de blir bra snart" "försök andas och ta de lugnt".
Nä, nu spelar jag fram min teater för vänner och bekanta, jag slår ifrån med ett skutt helt enkelt.
Men tyvärr mår jag inge bra och de hjälper ju inte bättre av att sambon skadat ögat heller så man är orolig för de! Jag försöker verkligen finna mig i mig själv men de går inte. De är som om jag är utanför min egen kropp fast med känslor som hugger in i bröstet av alla möjliga slag.

Jag klarar inte av att se telefonen ringa eller få meddelande. Jag klarar inte av att höra eller ta information.
Men jag är snart tillbaka i mitt vanliga igen, .. Hoppas jag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

För att uppdatera sedan inlägg under eftermiddagen så känner jag mig lite bättre, har ännu en skyhög ångest men med sambon lyckades vi tillsammans få mina tårar att sluta rinna och att jag började andas klokt.

Att få dessa attacker är inget jag skulle vilja att någon fick uppleva.

Nu ska jag krypa ner i sängen och imorgon ska jag ta SOVMORGON för att sedan hämta bilen på verkstaden och sedan göra lite andra små fix och trix i hemlighet med min sambo!

Godnatt på er! 💖

Likes

Comments

Eftermiddagen har inte alls startat som jag skulle vilja, utan förvarning tog allting stopp och jah sitter nu här i köket och gråter. Gråter över paniken av precis allting, känner mig instängd för att bilen är på verkstaden så jag inte kan ta mig. Ångest över hur mitt liv ser ut och varför ingenting bara kan få gå bra någon gång. Spänner hela kroppen i panik över mina tankar på vad som kan hända om vissa saker skulle inträffa eller om jag skulle ta ett till snedsteg i mitt liv.

Jag bara gråter, egentligen i onödan?! Men jag kan inte hjälpa de...

Sen vilken anledning de finns eller inte, de spelar just nu inte någon större roll.. De är som de är helt enkelt.

Likes

Comments

Magsjuk... Inte jag då, men jag som frisk känner att jag står mitt i alla baciller i ett hopp om att slippa bli sjuk!
Inatt har jag inte fått så många bra sovtimmar, utan jag har sovit på ett öga känns de som.
Gick upp vid 6.00, tog en kaffe och gjorde mig klar för att åka och lägga om däcken, nya vinterdäck har blivit inköpta och skulle bara på bilen så vid 7.00 stod jag vid Däckia!
Efter Däckia blev de hem och sanera badrummet för att jag inte ska bli sjuk och nu försöker jag varva ner här vid klockan 08.45 med en kopp kaffe för att sedan fortsätta dagen i ett något lugnare tempo för ett högt tempo kommer inte funka för mitt huvud idag!
Under förmiddagen ska jag åka med bilen till verkstaden också för att titta på vad de är som låter ifrån höger sidan, sen ska jag landa en sväng hemma igen för att sedan åka iväg på ett litet möte senare och någonstans ska jag försöka klämma in en dammsugning också om jag hinner!

Likes

Comments

Ny vecka och måndag igen, helgen gick snabbt förbi och denna dag drog jag igång vid 6.00 imorse 😰. Sambon är idag hemma, liggandes sjuk i sängen och jag plockar å fixar här hemma för fullt.
Varit iväg en sväng och kommit tillbaka igen och sambon ligger ännu där jag lämnade honom.

Ute skiner solen iallafall, och storm har de varit inatt med snö och hagel.

Hoppas ni är friska och har en bra dag!

Likes

Comments

Gör ni julgodis själva eller köper ni?
Jag brukar ibland göra själv med barnen för deras skull , men enbart om jag hinner.. De blir inte prioriterat som ett måste som endel har.
Däremot lussebullar brukar jag göra och de gjorde jag ju i Torsdags för er som inte läst de inlägget.

Likes

Comments

💑 förlovad: Nej
👥 Skolkat: Ja
😵 Sett en död människa: Ja
🇫🇷 Varit i Frankrike: Ja
🚑 Åkt i ambulans: Ja
🗽 Varit i Amerika: Nej
⛲ Varit i Europa: Ja
🚉 Besökt disneyland: Ja
🏁 Besökt legoland: Nej
🚧 Sett Grand canyon: Nej
🚁 Flugit i en helikopter: Nej
☔ Dansat i regnet: Ja
📱 Tjuvringt: Ja
❄ Fångat en snöflinga med tungan: Ja
😺 Hade/har husdjur: Ja
⛷ Åkt skidor: Ja
🏍 Kört en motorcykel/moped: Ja
🚌 Åkt buss eller tåg: Ja
✈ Hoppat ut ur ett flygplan: Nej
🐫 Ridit på en kamel: Ja
📺 Varit på TV: Ja
📰 Varit i tidningen: Ja
💉 Donerat blod: Nej
👂 Har en piercing/haft piercing: Ja
👣 Har en tatuering: Ja
🏊 Kan simma: Ja
🚓 Åkt i en polisbil: Ja
💊 Knäckt fingrarna/knogarna: Ja

Jag antog utmaningen och utmanar nu @Snuttetuffsan att svara på dessa 💕😊

Likes

Comments

Godmorgon eller godförmiddag för endel!
Idag blåser de hårda vindar här hos mig och en och annan snöflinga har fallit men smälter direkt. Just nu ser molnen ut att lätta mellan varandra men jag hoppas inte på för mycket men jag gillar ju solen.

Jag har inte pyntat något alls ännu så därför blir de inget inlägg om adventsmyset hos mig, nä jag sitter i vardagsrummet med min kaffe idag, tänt två värmeljus på bordet med hjälp av den nya tändsticksasken som vi handlade igår på marknaden i dotterns skola!

Genom glasbordet kan ni se en julteckning som dottern målade förra veckan men annars är de ingen början på julstämning här.

Jag är nämligen inte så mycket för de där med pynt även om jag tycker de är lite mysigt. Men jag brukar göra lite för dotterns skull.

Idag är de julskyltningen nere på stan och som förra året så ska vi nog åka ner och gå fram å tillbaka en sväng (bara för att) men de blir senare mot eftermiddagen de!

"Firar" du första advent och pyntat ditt hem?

Likes

Comments

De blev inga kort under själva stunden då de var telefonfritt för oss, men iväg kom vi och mat blev de och massa prat, skratt och jag bara njöt av tiden tillsammans som vi satt där.

Jag satt där, mitt emot min underbara sambo vid bordet, kunde se in i hans ögon utan att våra ögon skildes åt för att titta på annat och jag tror nog han såg hur mina ögon lyste av glädje.

Jag sög åt mig varenda sekund av glädje och kärlek igår så nu har jag en karamell av den glädjen som kvällen erbjöd så nu jag kan suga på den karamellen när jag vill.

Likes

Comments