Packar ihop vårt hem ....
Nu är vi inne på våra sista tid i lägenheten , om 6 dagar lämnar vi för att njuta av familj och vänner den sista veckan i Sverige!❤️

Vi försöker välja vilka kläder, smycken, väskor och skor vi ska packa ner i vår ryggsäck!
Både turtle och blixten älskar mode och allt som har med det att göra!

Elli sitter med näsan ner i alla sina juveler och gråter nästan av att välja väska (or) som ska med. Men mest över de som hon måste packa ner i en flyttkartong i Sverige.

Emma känner detsamma för alla huvudbonader, hattar, kepsar och hårsmycken.. HUR transporterar man hattar i en ryggsäck?? Eller ska man ha några på huvudet och se lite weird ut? Vi har bollat detta ett tag men verkar inte finnas någon annan lösning än att varsamt välja ut "favoriterna" och packa ner de andra i flyttkartong.

Känslorna är splittrade!
Snart sitter vi på det där planet som vi längtat efter och då kommer vi förmodligen inte tänka tillbaka på varken juveler eller hattar!

15 dagar kvar i Sverige ✈️🐢⚡️
#bali #blixtenoturtle

Likes

Comments

Alltså .... För 1,5 år sen kom vi hem från en fem veckors resa i Asien , vi kom hem med en stark känsla av att vi inte va Färdiga med att se världen med en ryggsäck på ryggen , vi behövde mer!

Av olika anledningar så vankade vi fram och tillbaka med hur vi skulle komma iväg. Vi sparade pengar ett tag , blev "deprimerade" och blev och Va kära i två fina killar.
Vi gav upp drömmen för ett tag...

Men i mars ,nästan exakt ett år efter vi kom hem så blev allt tydligt igen. Båda blev singlar och längtan blev igen starkare.
Emma jobbar som regions dekoratör och har världens bästa jobb med underbara kollegor och stor kärlek för sitt jobb - men med lite eftertanke på vad som gör en lycklig så tog Emma beslutet att säga upp sig efter 7 år i företaget.
Elli jobbar som frisör och är grymt duktig på det , Elli har fått tjänstledigt i ett år!

Nu står vi här med 20 dagar kvar till avresa✈️
Enkelbiljett till Bali är bokad och vi ser vart tiden och magkänslan tar oss.
Vi går på känsla hela vägen ⚡️🐢

Avresa 10-08-2016 - följ vår resa! 😘

Likes

Comments