hej på er, det var längesen men nu är jag tillbaka. kommer nog inte uppdatera varje dag men ska försöka. nu väntar jag på att mina två systrar ska komma sen ska vi äta middag. det är jag mina två bröder min mamma min låsas pappa och mina två systrar. jag har biologi prov imorgon och jag fick reda på det i fredags. så jag är lite stressad men sånt är livet när man går i 7an, men men. igår så åt vi kött och potatisgratäng och sen gick vi ner till vårat läger som vi kallar det för. vi brukar igentligen vara där på vintern och åka skoter på åkern men vi kände för att gå ner dit ändå med alla våra grannar. det var så himla mysigt. (bild finns nedan). det är HÖST och jag älskar det.

så till middagen så tände jag lite ljus. nu ska jag äta! ses när vi ses

snapchat - emmizzzen87 instagram - emmabl04 (bilder finns nedan)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er, jag har inte kunnat uppdaterat då jag inte har haft något internet. Nu har jag fått lite mer men jaja, nu kollar jag på tv med mina förälder och idag har jag varit på en stram med vatten som ligger några kilometer här ifrån! Det var kallt men svalkande i vattnet, det var skönt iallafall att hoppa i några gånger i vattnet när man har solat och blivit varm i kroppen! Men nu ska jag fortsätta kolla på tv'n

Ha det bra så hörs vi imorgon, vet inte vilken tid men det ser ni ju!!

(Bild från idag finns nedan)


Snap~ emmizzzen87
Instagram~ emmabl04

Likes

Comments

Hejsan på er, idag har jag bara varit hemma och inte gjort någonting, har varit ute med hunden 3 gånger bara men annars har jag inte gjort något. Just nu väntar jag på att min kompis ska komma, hon ska sova här men jaja.
Köpte en ny väska häromdan som det finns bilder på nedan. Den är beige med guld detaljer. Jätte fin är den. Jag köpte den på ur o penn för 98kr.

Ha det bra så ses vi imorgon kl 18:00!
Bilder på väskan finns nedan!!

Likes

Comments