Vad kul att ni hittat er till min blogg. Som beskrivningen nämner är jag en artonårig tjej som är född och uppvuxen i härliga Stockholm. Precis innan sommarens slut började jag på min sjuksköterska utbildning på Karolinska Institutet här i Stockholm och det är ett val jag hittills inte ångrar :). Jag valde att starta denna blogg eftersom jag vill dela med mig av mina erfarenheter och tankar kring utbildningen och livet som universitetsstudent. Jag kommer förhoppningsvis skriva varje dag och uppdatera kring det vi gör på utbildningen. Förutom detta kommer jag skriva om mina andra intressen och passioner i livet som mode, fotografi och fotboll samt andra händelser i vardagen.

Jag har valt att till en början vara privat och inte ge ut namn eftersom att just nu har jag ingen aning om bloggen kanske blir stor en dag eller inte. Ännu vill jag inte att mitt namn ska finnas på nätet och mitt namn ska förknippas med denna blogg. men den dagen jag är redo kommer jag självklart att öppna upp om mig själv mer.! :)

Jag hoppas verkligen att ni väljer att stanna kvar och det uppskattas verkligen om ni kikar in i bloggen lite då och då. Hej på er!!

Likes

Comments