Igår kom Moe hem till oss för att jag ska vara hundvakt tills på tisdag. Calle jobbar denna vecka så då är det skönt att slippa vara hemma själv på nätterna🙂 Jag har ju katterna men de är inte samma trygghet eller sällskap som att ha en hund hemma.
Katterna är inte överförtjusta i att Moe är här men har accepterat de och ligger nu i sängen och retar Moe för att han inte får vara i sängen😅

I morse var jag och Moe ute och gick en ganska lång runda, tyckte jag iallafall men de är väldigt jobbigt att gå långt nu när jag har så ont i höfterna och måste gå så långsamt.

Här kommer ett kort från våran morgon promenad i de vackra höst vädret🍂🍁🍃

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 1 readers

Likes

Comments

🎈🎈 Idag är det min födelsedag! 🎈🎈

Den började jätte bra då min pojkvän gav mig frukost på sängen och jag fick även ett stort paket‼️
I paketet var de ett fotbad som jag har sagt att jag velat ha jätte länge.

Efter de så sov jag en stund till och när jag vaknade så städade jag hela huset. Pappa, Pelle, bianca, calles föräldrar och calles syster kom över och firade mig och Calle. Calle fuller år på måndag så då är de perfekt att vi firas samtidigt😃
Av pappa, bianca och Pelle fick jag jätte finna produkter från rituals!
Och från calles familj fick jag en jätte fin kofta och ett "målarblock" som jag har ritat i hela kvällen😃

Bilder kommer här under👇

Imorgon kommer alla på min mammas sida hit och firar oss, så nu blir de att ta de lugnt och vila.

Detta är min sista födelsedag innan jag blir mamma😍 Och den kunde inte ha blivit bättre❤️

  • 2 readers

Likes

Comments

I måndags var jag och mamma ner på stan för att handla och ta en fika. Då blev de en sväng in på H&M och där hittade vi lite bebis kläder😍

De här fick du av din mormor❤️

Detta köpte jag. Tyckte att den första var så otroligt söt och dem andra två är ju bara något man måste ha😍

  • 1 readers

Likes

Comments

Idag var jag och mamma på tillväxtultraljud för att min mage har växt väldigt lite. Allt såg bra ut och du väger lite över 1,5 kilo😍
Här kommer en bild på dig❤️

Efter att vi hade varit på ultraljud så gick vi till Mörby centrum och kikade lite.
Här kommer en bild på allt vi handlade😍

Allt de här fick du av mormor och även den här jätte gulliga boken😍

Kaninen fick du av mig och den pinglan jätte gulligt❤️

Sen på eftermiddagen åkte jag till Simon, mikis och Bonnie där pappa Calle va och då köpte vi pizza till middag och när pappa åkte till jobbet så hade dem köpt presenter till dig som jag fick öppna.
Så himla gulligt av dem🎀💕

  • 1 readers

Likes

Comments

I måndags den 22/8 var vi hos barnmorskan och då fick vi lyssna på ditt hjärta igen och du har ju vänt dig med huvudet neråt, så då fick pappa hjälp av barnmorskan så han verkligen kunde känna ditt huvud.

När dem mätte magen så hade den växt väldigt väldigt lite så då bokade barnmorskan en tid för ett tillväxt ultraljud så imorgon ska vi till Danderyd men eftersom pappa jobbar så får mormor följa med och hon är helt överlycklig över att få se dig. Och att jag får se dig en gång till är extremt roligt!

  • 5 readers

Likes

Comments

14/6-2016
Idag när jag vaknade så låg du och tryckte ut magen igen och då fick jag faktiskt väcka Calle så han kunde ta kort.
Sedan låg jag kvar i sängen och kände på dig tills du "gömde" dig igen.

Sedan nu när jag satt i soffan och hade ätit mina grönsaker med dipp, då sparkade du och de var första sparken som jag verkligen kunde vara helt säker på att det var en spark och efter första så sparkade du tre gånger till. Jag ringde Calle precis efter jag hade känt första så han iallafall kunde vara med genom telefonen då han tyvärr jobbar. Det är så härligt och jag längtar tills du är i våran famn!❤️❤️

Likes

Comments

Den 11 juni 2016 var den dagen då vi kunde känna vart du låg.
Min mage blev helt stenhård men bara på ett litet ställe och då förstod jag att de var du! Jag ropade då på Calle som är din pappa så att han också kunde få känna, men när jag började röra på mig så "gömde" du dig😍

  • 10 readers

Likes

Comments

Idag var jag och Calle på rutin ultraljud och de var så himla häftigt!
Allt såg bra ut, inga konstigheter.
Nu fick vi ju även veta att vi kommer få en liten dotter och de är ju extremt roligt😍
Jag trodde verkligen att det skulle bli en kille så jag fick fråga läkaren några extra gånger om hon verkligen var säker, och de var hon!
Beräknat födelsedatum blev ändrat från den 3e november till den 5 november.

Längtar efter henne!

  • 10 readers

Likes

Comments

Jag önskar verkligen att Calle skulle ge mig mer tid. Jag bär på vårt barn och han ger mig ingen uppmärksamhet. Han gosar med sin katt istället för att gosa med mig. Han tvättar sin bil istället för att umgås med mig.
Jag kommer inte ihåg när han ville röra min kropp eller när jag fick röra hans. Jag kommer inte heller i håg när han ville älska med mig. Eller ens ta en dusch eller ett bad tillsammans med mig.
Jag tycker att de är väldigt jobbigt nu när min kropp förändras och att se mig själv naken i en spegel kan få mig att bryta ihop och de blir bara värre av att Calle inte vill ta i mig eller vara naken med mig.
Denna smärta jag känner i bröstet och denna ensamhet som kommer som en stor våg. Tar all min glädje och ork.
Min kropp har börjat säga ifrån.
Jag orkar inte längre

Jag saknar när dette var vi.

  • 13 readers

Likes

Comments

I onsdags kväll alltså den 18/5 fick mamma köra in mig till gynekolog akuten i Danderyd.
Runt klockan åtta så började jag få riktigt ont längre ner i magen och efter cirka 30 min hade jag så ont att jag knappt kunde gå. Klockan tio hämtade hon mig så åkte vi in.

När vi kom dit så fick vi sitta i väntrummet. Calle kom dit precis lagom tills dem skulle börja ta prover, han fick åka från jobbet men hans chef sa att han förstod så de är ju skönt. Jag fick lämna urinprov, dem stack mig i fingret för blodprov de gjorde dem två gånger då något gick fel först sedan tog dem också och kollade blodtrycket.
Sedan fick vi vänta igen och då åkte mamma hem för Calle var ju ändå där.
Ungefär tjugo minuter efter att mamma hade åkt så fick vi komma in till läkaren, han frågade massa frågor och gjorde ett ultraljud.
Calle som satt bakom honom såg bebisen på skärmen! Vårar första ultraljud och Calle såg bebisen men inte jag för de var vänt bort ifrån mig.
Så nu har han sätt våran bebis först jag måste vänta i tre veckor till..
Men allt såg normalt ut och bebisen mådde bra så de var extremt skönt att få veta! De är ju allt som betyder något! Och han sa att de bara var typ en förstoppning eller att de växer och de är normalt att de kan göra ont då.
Men en positiv sak med att Calle fått se bebisen redan nu är att han förstår lite mer och att de har blivit mer verkligt nu.
Vi fick åka hem och de var bara att ta alvedon och gå och lägga sig klockan var ju ändå typ två på natten när vi kom hem.

Detta är terror och Presley och dem hade uppsikt över mig hela tiden jag var hemma!

  • Gravid
  • 27 readers

Likes

Comments