Min fina Humlan.
Han är en riktig stjärna 🐹❤🌟

Fina Tigra och Tina.
Två av vår nya stjärnor.
Tigra är den bruna och Tina är den ljusa.

Jag börjar med att säga hej till alla igen.
Jag har tagit en paus. När jag var i Solvalla på Djurens helg. Jag var där båda dagarna. första dagen så tävla jag med våra 3 ras djur.
Vi hade en i final och så ställde vi en grupp.
I grupp så ställer man ut marsvin som man har fött upp själv. Vår grupp blev godkänd och sen vart alla andra av våra marsvin som vi ställde ut vart och så godkände.
Efter jag hade ställt ut ett marsvin så gick jag och kolla på Ace Wilder.
Hon var jätte bra. Men hon fick lite tekniska fel så att hon fick sjunga utan musik i typ 1 minut.
Sen så gick jag tillbaka och ställde nästa marsvin. Men sen så gick jag och kolla på Anton Hagman. Han var så sjukt bra och sen fick jag träffa han och ta bild med han. Jag fick och så hans autograf. Men innan hela utställningen började så överraskad mamma mig med tårta och så sjöng nästan hela utställningen för mig.

Söndag🐹
Jag började dagen i Solvalla med att gå och kolla runt på djuren och stånden. Men sen så var det dags att gå och börja fixa i ordning Teo. Han skulle ställas i 2-5 månaders klassen och det är den första klassen. Teo fick bra poäng men han kom på tredje plats i sin klass. Men det gör inget. Han är bara 4 månader och han kommer att ha en lång karriär. Men sen så var det dags för humlan att ställas och för han gick det jätte bra. Han vann sin klass och gick vidare till final. Sen så skulle jag ställa mitt sista marsvin för dagen och det var Titta som ställdes i honnor 2-5 månader. Hon gick det och så bra för men hon vann sin klass men gick inte vidare till final.
Finalen i ungdomspet gick vi 13:20. I finalen så hade jag Humlan i final. I finalen så vann jag hela utställningen med Humlan. Humlan och jag har varit ett team i 3 år och Humlan har varit Sveriges 3 bästa marsvin i 2 år i radd. Men sen så är han blivit lite gammal men nu så är jag super glad över att han vann. Jag och humlan har/är ett starkt team i ca 3 år nu. Han och jag har vunnit nästan alla utställningar vi har varit på. Han är mitt favorit marsvin. Men om det inte går bra för han i år så ska han så gå i pension. Men om det går bra så får han ställas 2018 med. Men nu har jag nya stjärnor att ställa ut efter att Humlan har fått gått i pension.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej ❤
Idag så har vi tagit det lugnt.
På morgonen så fick vi reda på att min kusin har blivit pappa❤
Men sen på eftermiddagen så körde jag lite åkgräsklippar och "övningskörde" med den fast hemma på tomnten.
Efter Middagen så åkte vi och fiskade.
Jag, pappa och Albin åkte ut.
Sen så imorgon så blir det en tur till antingen Berkinge eller Gräsö och bada.

Kolla vad mysigt våra marsvin ligger🐹

Likes

Comments

Hej Alla❤
Hoppas att ni mår bra.
Jag mår super bra. Jag är pigg och full med energi.
Idag så har vi varit ute på sjön och badat, fikat, solat och fotat.
Det var sjukt mysigt.
Fast det var inte den bästa botten.
Det var ganska halt och äckligt.
Sen så tog jag och min bror en tur på 6 km.
Det gick bra men han hamna lite efter.
Men det var skönt att cykla en tur.

Likes

Comments

            Hej igen.

Hoppas att ni mår bra😊 Jag mår bra❤
Jag har inte bloggat på ett tag men jag har gjort ganska så mycket sen sist.
Vi har tagit hand om våra kompisars hästar och det gick jätte bra. Sista dagen Vi tog hand om dom så stogjag och myste med deras ponny Backaral❣

Snart är det dags för Djurens helg på Solvalla. Det är den 12-13/8.
Så om ni inte har något att göra så kan ni ju komma och kolla på live artister och kolla på massor av djur. Jag kommer att vara där båda dagarna och tävla med mina marsvin. Ni hittar mer info om djurens helg på
deras hemsidan. https://www.djurenshelg.se/
Hoppas att jag får träffa några av er där😊.

Förresten vad tycker ni om min nya kamera. kommentera här nere

Likes

Comments

Hej idag så har jag varit hoss Erik Lindergren och hjälpt till i hans stall . Det var super roligt och mysigt. Så jag ska ditt nästa helg med. Men så klart är det lite jobbigt med.

Idag så gjorde vi hemma lagad pizza. Jag hade oliver, skinka, annanas och ost.

Snart börjar förberedelser inför utställningen på Solvalla den 12-13/8. Vi kommer vara där båda dagarna även fast att jag fyller år.

Likes

Comments

Hej nu har jag kommit hem från mitt läger. Jag tänkte att jag kunde börja att berätta hur det gick på proven vi kan börjara med hopp provet. När jag skulle göra hopp procet så fick jag byta häst bara för att jag får lite bätre fart på han. Så jag fick hoppa silver. Jag är super nöjd över han. Han vart het istället för slö. Så jag fick hålla in han ganska så mycket så att vi kom rätt på hindrena och inte hamna i kors galopp. I banan så hade vi en studs med 5 sockerbitar och så fans det 2 räcken. Vi kom fel på studsen men på dom andra hindrena så fick jag hålla in han lite. På det provet fick vi 43 poäng och jag är super nöjd över han.

                DRESDYRPROVET

På dressyrprovet så hade jag Mimoosa som jag har haft hella veckan. Hon var så himmla duktig jag är super nöjd över henne. Hon gick perfekt fram för min skänkel och mina hjälper. Hon var så himla duktig. Jag var lite orolig då jag inte kunde programmet helt men när jag väll sätte mig upp på henne så släppte det och jag komihåg hela programmet. På framridningen i början så var hon het och ville inte lyssna på mig men det släppte mer och mer så på slutet lyssnade hon perfekt. Hon vart en riktig stjärna. Nu känner jag verkligen att vi har en framtid i dressyr då vår framtid i hoppning inte kommer att bli den längsta. Jag vill verkligen starta en dressyr tävling nu. Jag är så himla nöjd och min ridlärare tycker att jag ska böjar i en av specialgrupp i dressyr. Vi fick den högsta poängen. Vi fick 104 poäng♡ Min fina tjej

AVSLUTNING
Vi hade ju ochså uteritt, bommar, stafet barbacka och så bada vi med hästarna. Det har varit super roligt ridläger. Jag fick många nya kompisar och fick träffa några gammla kompisarna. Jag har haft det jätte roligt.

Idag så hade vi ochså fångarna i stallet. Dom hade jätte roligt dom blev kladiga, blöta och sandiga. Sen så utmana dom oss i us i en hinder bana där dom van utan vatten och vi i us van med vatten. Sen så hjälpte jag till att ta in hästarna. Efter det så åkte vi och åt glass i ett jätte mysigt café.

Likes

Comments

Hej idag är det den 24/6 alltså midsommardagen. Igår så var vi vid verstuberget och fira midsommar. Det var ganska mycket folk så det var roligt. Jag hjälpte till i fiskedamen med mina kompisar.

Sen på kvällen så komm farmor hem till oss och vi åt pepparlax och sen åt vi räckmakor. 

Idag så ska vi packa husvagnen för imorgon åker vi med den till Rullsand och ska bo där till lördag nästa vecka.

igår så var det på pricken ett år sedan min absoluta favorit häst Lightning dog. Jag låter bilden tala.

                 ♡ 1998- 2016 Lightning ♡

Likes

Comments

Hej alla som läser min blogg. idag så har jag och min kusin Linnea bakat massor. Vi har gjort rabarberpaj, noblesskakor och sä har vi gjort morotskaka😻. Vi tog även ett snabb dopp efter när allt var klart. Vi var inte i så länge då det bara var 15,5° i vattnet. 

Föresten kolla vilken fin rengbåge som kom på kvälls kvisten😻💧🌈

Likes

Comments

Hej idag har jag inte gjort så mycket. Jag har typ bara kollat på serier som går på netflix. Inatt så ska vi sova över hoss vår farmor bara för att våra föräldrar är på konsert. Hon bjöd oss på Jordgubbar och glass.

Jag skulle vilja tipsa er om 2 bra series på Netflix. Den första är Shadowhunter och den andra är Reign.

Likes

Comments

Hej idag så har jag städat nästan hela dagen. Jag har stor städat vår husvagn. Nu är hela husvagnen städad och nu så ska vi bara fixa lite saker som ska diskas så kan vi anväda att tills vi ska stå på Rullsand vecka 26.

Idag så bada jag för första gången i havet. Det var ganska så kallt så jag var inte i så länge men det var skönt att bada för det var har varit mellan 23 till 27 grader.

( En bild på vår fina marsvins hanne Teo. Han är en av våra minsta)

Likes

Comments