Header

Hejsan!
Jag tänkte berätta om att jag den 6 juni sätter mig på planet till ett varmare land vilket blir ön Mallorca och stället vi ska till heter Alqudia och vi ska bo på ett hotell som heter Pins! Jag dka alltså åka med min familj och några andra släktingar. Vi ska vara bort en vecka så vi kommer alltså hem 13 juni! Längtar verkligen dit få njuta av att sola bada och bara ha det bra!

                                                                                 Kram Melina!

Likes

Comments

Hejsan allihopa!

  • Nu är jag tillbaka efter ett väldigt långt uppehåll här på bloggen, det som har hänt sen senast är ganska mycket skolan flyter på och vi lär oss allt mer och mer. Igår så var det äntligen dags att ställa sig i kemirummet och blanda ihop färg för att sedan pensla på det på håret på våra dockor. För några veckor sen så lärde vi oss även att färga slingor med hätta och slingor med folie.


Idag så har vi teoretiska ämnen hela dan vilket är svenska, engelska, material och miljö och sista lektionen så bär det av till badhuset för att förhoppningsvis klara av livräddningsprovet.

Kram Melina❤

Likes

Comments

​Jag är en tjej på 16 vintrar och tänkte börja blogga nu här på nattstad. Jag går första året på gymnasiet och går linjen frisör. Denna bloggen kommer alltså att handla om hur det är att utbilda sig till frisör på ett gymnasium i Uddevalla. Jag kommer att lägga ut bilder på saker vi gör i skolan men även ge tips inom hår och stylin​g. Så jag hoppas att det kommer bi intressant och att så många som möjligt vill läsa och följa mig genom mina tre år på gymnasiet från start till slut som är studenten!

Kram

Melina😄

Likes

Comments