En sida som jag starkt rekommendera till alla er som ska gifta sig är The budget savvy bride det är en grym sida med massor av tips på hur man kan ordna ett bröllop med minsta möjliga budget. Tjejen bakom sidan heter Jessica, hon startade sin blogg för sin egen skull när hon skulle gifta sig och letade efter tips på hur man skulle kunna göra ett vackert bröllop utan att behöva spräcka banken. Hennes blogg har växt sig stor och den innehåller idag massor med tips, idéer och trix på hur du får ditt drömbröllop oavsett budget!

Sidan är tyvärr skriven på engelska men den är väldigt lätt att förstå och det finns massor med bilder som visar hur man gör olika dekorationer, presenter, inbjudningar, photobooth, gratis utskrifter m.m där man steg för steg visar hur det går till. Man kan även välja sin budget (från 9000-180.000kr) med bilder och tips från riktiga bröllop.

Det finns även mängder med fina klänningar i olika prisklasser och bilder och tips på dukningar i olika färg teman m.m. Jag lovar att du garanterat kommer bli inspirerad efter att ha besökt hennes sida. Jag fick själv massor med idéer till vårt bröllop därifrån hon finns även på pinterest om ni hellre vill kolla där.

Likes

Comments

Coola Rebecca Stella har full rea just nu. Jag gillar hennes kvinnliga lite djärva stil. Det finns massor med snyggt både smink & kläder så in och kika här!

Nu väntar jobbet och sen mys med mannen & barnen ikväll. Ha en skön onsdag vänner!

Likes

Comments

Ja då var det bestämt..

Syrran flyttar till Schweiz, om bara tre veckor! Jösses asså jag kommer ju sakna ihjäl mig! Hon kommer arbeta som au pair hos en familj i Schweiz i en skidresort dessutom. Så vem vet kanske kommer stora syster ner med skidorna och hälsar på till våren. Tanken är att hon ska vara iväg ända fram tills april, sååååå himla länge! Men jag är otroligt glad för henne skull och eftersom jag själv rest mycket och älskar äventyr vet jag att hon kommer ha the time of her life! 

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks

Hur snyggt är det inte med marmor! När man dessutom lägger till en touch av guld blir det så himla fint! Jag är riktigt sugen på att hänga på en av höstens stora trender och inreda tv rummet. Som även de ska få sig en makeover när hallen är klar.

Likes

Comments

Det slog mig nu ikväll att det bara är 2 månader kvar tills julafton! Helt crazy vad fort tiden går! För mig som älskar allt som har med julen att göra så längtar jag rätt rejält tills det blir december och advent börjar. Att få pyssla, pynta & baka är så underbart och något som jag verkligen ser fram emot. Däremot är det många julklappar som ska inhandlas innan man kan börja slå in och göra fina paket. Det är väl hemlighet att jag älskar klappar! Paket stora som små, att ge och att få..

Likes

Comments