Header

BLISS!

Kunst! Jeg får en telefon fra en ungdomsskole elev, hun skal ha ett kunstprosjekt på skolen. Alle de andre skal tegne, men ikke denne jenta. Hun har en lidenskap for foto, så hun ville lage kombinere tegning og foto. Kunst!!

Så med mitt kamera, min datter og hennes egen eyeliner ble resultatet kjempe kult.

Dette er bliss!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

​BLISS. 

Til tider vet man ikke helt hvem som egentlig oppdrar hvem. For hvert år som går, lærer jeg utrolig masse om meg selv, og får stadig høre hvordan ting skal være i dagens samfunn. Man må for all del ikke tro at det å klatre i trær i en alder av 12 år er tøft. Nei, klærne blir ødelagt og det er utrolig flaut om man ramler ned. 

Eller at man overhode ikke kan gå med en mørkebrun veske og lysebrune støvletter. Da kommer 7 åringen med streng beskjed om at det ikke matcher.  

Hever man stemmen 3 hakk, får man høre; skriker du til meg skriker jeg tilbake. Det er fint at du er streng, men det er ikke lov å rope til meg.  Det du sier til barna, det glemmer de aldri. Du får høre det av dem ved en senere anledning. Tro meg. 

Igjen så lærer man det at omsorg og kjærlighet, kos og klem betyr så utrolig mye når det kommer fra en som stjal hjertet ditt fra de ble født. Det å få positive tilbakemeldinger, skryt og ros, betyr alt når det kommer fra ett ærlig og rent lite hjerte. Det er livet.  Og når det er sagt, er det greit at de " oppdrar " meg litt, for jeg har nemlig aldri hatt en 12 år gammel gutt i huset før, ei heller en 7 år gammel jente.  Gleder meg til hvert eneste år når vi lærer hverandre å kjenne, og oppdra hverandre på forskjellige nivåer alt etter som vi blir eldre og eldre.  

Det er BLISS! 

# Foto : Marit Junge

Likes

Comments

Bliss.

Bryllup er så romantisk. Jeg har vært så heldig å få være fotograf i mange. Mange forskjellige. Fra ett slott i Paris til ett slott i Sverige. All den kjærligheten og gleden som kommer frem. Alle er så lykkelige. Men det som er det mest romantiske av alt er; Å se på brudgommen når bruden kommer oppover midtgangen. Det blikket han har i øynene, så full av lykke. Det er så vakkert.

Julianne Pilotfrue hadde ett tema de fleste jenter elsker. Tre nøtter til Askepott. Alt var gjennomført til minste detalj. 

Bryllup = Bliss 

Likes

Comments

BLISS!
Moteshow med kongelig preg. Tenk å få lov til å være en del av det. Ta bilder som fanger den strålende kvelden på Losjen i Oslo.
Designer JLB viser sin nyeste kolleksjon. Han er så utrolig kreativ, og lager de fineste kreasjoner. Alt han tar i blir til gull.
Vakkert.
Designene hans er like vakre som hjertet hans. Og det å få gleden til å fange dette gjennom linsen på kamera. Det er nydelig.
Den største gleden er å ha fokus på det vakre som skjer i livet. Og på ting man klarer å bli bittelitt bedre på hver dag.

Som mor til to barn, vet jeg alt om dette. Selv om jeg har ett klesagentur, er fotograf og jobber fullt ved siden av, klarer jeg å bli bittelitt bedre mamma hver dag. Uansett hvor mye barna elsker meg, vil jeg likevel sette meg mål og bli bittelitt bedre hver eneste dag. For dem. For meg selv. Bare bittelitt bedre.

BLISS!

* C *

Likes

Comments