Dante är min katt och han är såå söt!! I mitt första inlägg som heter "FÖRSTA INLÄGGET" Så ser ni en bild där Dante är på. Han har bllivit så mycket större. Han är 4 månader så tisdag ska han kastreras så han blir lugnare. För Dante hoppar på fötterna när man går. Man får så ont.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

9dag efter skolan så åt jag mellis. Det var vaniljyoghurt, flingor, blåbär och hallon.

​Det var gott! sen åt jag även en macka med ost och marmelad på. Samtidigt tittade jag på Biggest loser.   

Likes

Comments

Igår bloggade inte jag för jag var med min kusin. Vi var hemma hos mig. Men när vi lekte försvann vår kattunge så vi vet inte var den är. Vi letade typ hela tiden men vi hittade inte den.:( Sen kollade på hela eurovision song Contest. Sen morgonen där på (Söndag) fick vi gå upp tidigt för vi spelade fotbolls match. Vi förlorade med 3-2. :(. Efter fotbolls matchen så åkte jag till en annan kusin jag har och firade den. Det har varit en ganska dålig helg. Men att sova över med min kusin var roligt och även att vara på kalas.

​SAKNAR HAN!!!

Likes

Comments

​Jag, mina kusiner och min bror gör hinderbana.

Min syster hade match och det fanns en hinderbana där så vi lekte. Det var kul! sen så körde vi fotbollsstraffar.sen åkte vi  hem. Nu till kvällsmat ska vi äta köttbullemackor

Likes

Comments

Våren har kommit!! jag älskar våren allaträd blir gröna och fina. bommorna blommar man kan gå barfota om det är varmt. Det harv varit så varmt och det är så skönt. Man kan också vara ute och äta kvällsmat på altanen. Jag som gillar fotboll spelar utomhus. Allt är bara så skönt!

Vi har många körsbärsträd hemma och dom blommar så fint.

Likes

Comments

Efter skolan idag gjorde jag hemmalagade chips. Dom var så GODA!!

RECEPT: Dela potatisen på mitten sen ska man ta en osthyvel och hyvla potatisen till små tunna skivor. Sen så gör man så att men torkar skivorna i papper. sen läger du bakplåtspapper på en talrik sen så penslar du olja på potatisskivorna. sen sätt bara in dom i mikron, jag brukar ha det på 900 garder och inne i 3min och 40 sek.

FÄRDIG!!!


Likes

Comments

​Idag har jag inte gjort så mycket men jag har gosat med vår kattunge. den är så söt! Stella hennes mamma har varit borta men nu har hon kommit tillbaka. :) jippi!!!!  

Likes

Comments