Torsdagen den 22 Juni 2017, Paris, Frankrike, Phil fucking Collins!!!

Ni vet den känslan som ni hade när ni varit på en Håkan konsert, ni som har gråtit, sjungit och skrattat med till alla hans låtar, Den känslan ni hade då kommer JAG att få uppleva. Jag ska få se min idol Phil Collins uppträda i Paris. Jag ska få sjunga skratta och gråta till hans låtar och vara med om den känslan ni fick uppleva. ÄNTLIGEN

Det var genom min pappa när jag var cirka 14 år som jag började lyssna på honom, då jag blev helt fast. Jag trodde aldrig att han skulle uppträda efter att han gjorde sin sista turné The first farewell tour 2004. På skoj har jag och pappa frågat varandra när ska Phil Collins uppträda då? ;) Det fanns alltid ett hopp långt där inne, de jag inte visste då var att jag skulle få se han en första och förmodligen sista gång på scen.


243 days to go. See u Phil!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hur väljer man vad man skall prioritera? Vad betyder mest? Vad är roligast? Vad är viktigast?

Är det Gymmet? Disken? Vänner? Sambo? Lägenheten? Hunden? Familjen? Jobbet?

Vem har bestämt vad som skall prioriteras först? Om jag väljer vänner då blir min sambo sur, väljer jag min sambo då blir mina vänner sura, väljer jag hunden, då blir la för fan disken sur också... Så hur gör man?

Min pappa sa alltid: "prioritera rätt saker".

Då har jag en fråga till dig pappa:

Vad ska man prioritera först?


Likes

Comments

Nu under dem senaste veckorna har jag sett en massa utländska youtube klipp på hur djur blir behandlade både innan och under slakt. Häromdagen hittade jag flera youtube klipp som Djurrättsalliansen har lagt upp där dem visar hur djur blir behandlade här i Sverige.. Då är detta alltså från SVENSKA djurgårdar och slakterier. Kolla på videon och bedöm själva vad ni tycker.Jo djuren behandlas också som i andra länder.

Likes

Comments

Reunion F-95 Partille Cup. Sista året vi fick spela Partille Cup och vi tog oss till B-final. Med tjejer som inte spelat handboll på flera år. 10 matcher på 5 dagar. Jag har aldrig haft så roligt i hela mitt liv. Om ni är intresserade av matchresultaten så hittar ni länken HÄR.

Nedan hittar ni en sammanfattning av dem 2 sista dagarna, Första är matchen mot Lugi, vinst med 11-17 och andra är B-finalen mot OV Helsingborg.

Likes

Comments

Ni människor som åker kollektivtrafik. Kan ni snälla försöka förstå att jag inte gillar när ni andas på mig, tar på min hand när jag håller i mig i stolpen för att inte ramla. STOLPEN ÄR 2 METER LÅNG OCH ÄNDÅ SKA DU HÅLLA PÅ MIN HAND. SKOJAR DU ELLER!?!?!?!?!?!?!? DU HAR HELA 1,80 METER SOM ÄR LEDIGT MEN ÄNDÅ SKA DU HÅLLA PÅ MIN HAND.

Vänligen sluta häng på mig när det är fullt på bussen. Vänligen sätt dig inte PÅ MIG när du ska sätta dig brevid mig på bussen.

Tack på förhand :):):):):)

Likes

Comments

Jag vill ha din päls som jacka, får jag flå dig?

Jag tar tillbaka frågan och skiter i vad du säger för du har inget att säga till om ändå. Jag skiter i om det gör ont på dig så länge jag får min jacka.

Sen gäller det ju inte bara jplagg som vi köper. Det gäller också vårat smink . Ser ni vad vårat smink gör mot alla dessa djur!!!! SLUTA köp djurtestat smink! Är det såå svåårt att köpa ett läppstift som är ifrån Isa Dora istället från MAC??

Det finns en hemsida som har info om vilka varumärken som testar och inte testar på djur. Jag länkar den HÄR.

Här är några utav de märken som testar på djur:

Estee Lauder

L'Oreal

Max Factor

Maybeline

Schwarzkopf

MAC

m.m

Likes

Comments

Vi vet ju att det är någon som jobbar med att sy våra kläder. Vad jag inte visste är hur jävligt dem har det. Människor Kambodja är det som syr våra kläder, dom syr kläder till H&M. H&M är en utav dem vanligaste butikerna i framför allt Sverige men även större delar utav världen. På aftonbladet finns de en dokumentär där två tjejer åkte till Kambodja för att se hur allt går till. I 3 avsnitt får man se hur människorna sliter för 500 kr i månadslön och jobbar 70 timmar i veckan. Ni kan se alla tre avsnitten här

Likes

Comments

Jag är inte den som älskar att läsa böcker men jag har hittat en som jag faktiskt tycker om! Vill ni boosta ert självförtroende och få känslan att verkligen vilja lyckas med något så ska ni läsa denna boken. Denna boken, denna människan är ett bevis på att med mycket vilja och en jävla vinnarskalle kan man gå hur långt som helst.

Fredrik Eklund - Konsten att sälja vad som helst till vem som helst


Vill ni köpa boken kan ni klicka på länken här

Likes

Comments

Man står inte ut .Man blir desperat och letar efter vad som helst för att få bort smärtan. Första medicinen jag fick för min IBS var Inolaxol och egazil. Dem fick jag när jag var 17 år gammal. Det hjälpte ett tag men tillslut var det som att magen vande sig vid medicinen och jag fick pröva något nytt. Då fick jag Amittriptylin som är antidepressiva medel. Det ska tydligen hjälpa mot magen och inte bara mot depression. Jag började äta dom för cirka 8 veckor sedan men jag känner ingen skillnad. Det är väl snarare att jag blivit ännu deppigare av medicinen.

Varje gång man pratar med en läkare så känns det som att det inte ger något. Man väntar bara på att man ska få en ny medicin som man ska testa i några veckor som man vet inte kommer hjälpa. Nu låter jag som en deppig jävel som inte pallar leva, men så är de inte. Jag orkar inte att leva med denna smärtan. Du blir utmattad av att behöva springa och skita 8 gånger på en dag och när du sitter där svettas du så mycket att du bara vill slita av dig kläderna för det blir så jävla varmt. Samtidigt känns det som att någon släpper tunga stenar på din mage och smärtan försvinner inte för än du fått tömma tarmen. Många säger att kosten LCHF kan hjälpa men det gör idet inte för mig. IBS är så individuell så det hjälper tyvärr inte alla. Det jag undrar över är varför ingen har tagit tag i att faktiskt försöka hitta ett botemedel för detta? Man blir ju psykiskt störd för i helvete!

Denna smärtan och paniken som uppstår när du får ett "anfall" vill jag inte att någon ska behöva uppleva. 

Likes

Comments