​I morse plockades jag upp i Gärsnäs av Sandra, Frida och Nelly, sen körde vi till Tomelilla. Bestämde att vi skulle käka frukost på Bullen och Bönan, vilket vi gjorde. De har så himla mycket gott där, men tyvärr är deras priser inte särskilt plånboksvänliga. Jag köpte en grillad vegetarisk baguette och en cola. Det gick på 104 spänn, och sen på det tog jag en mocca milkshake för 49. och nu i efterhand har jag sån otrolig ångest över det. Spenderar vanligtvis inte så mycket pengar på sånt, men va fasen. Det va ju skittrevligt, och gott med för den delen. Och gjort är gjort, antar jag. 

Grejen är den att ja, pengar är en stor stressfaktor för mig. Men samtidigt så är shopping som en slags terapi för mig. Eller ja, det är kanske fel ord. Men jag mår liksom lite bättre av nya grejer. Så ofta om jag är nere kan jag gå in i någon butik och köpa saker som jag egentligen inte behöver, men för stunden så lyfts mitt humör en aning. Och jag menar, vem blir inte glad av nya prylar? Tyvärr går det inte riktigt ihop haha, så blir lite jobbigt i längden.

Nästa gång jag får pengar på kontot ska jag minsann försöka strukturera upp någon slags budget. Så jag inte slösar så mycket i början av månaden, för det brukar bli så. Och sen får jag leva snålt resten av månaden. Borde dessutom verkligen sluta röka! Det är inte bra för mig, och sen har jag inte råd med det heller.

Anyhow, efter fikan drog vi till skolan och gick på engelska lektionen. Idag va det "fun-friday" så vi satt i grupper och lekte "who am I". Det går i stort sett ut på att man tilldelas en karaktär/person/objekt, som man inte själv vet om vem det är, sen ska man ta reda på det genom att ställa frågor. Låter tramsigt men va faktiskt jättekul! Och det är ett bra sätt att bonda med varandra. Så avslutningsvis har dagen varit toppen - bortsett från the money spending.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!

Ja glömde bort ta blogga igår, så gör det nu istället när jag sitter på tåget!

Gårdagen va fantastisk! Det va så himla härligt väder och på lunchrasten satt vi ute och njöt. Jag behövde inte ens ha min tjocka vinterjacka på mig. Ville verkligen inte röra mig ur fläcken men kl 13 var jag tvungen att gå på religion.

Efter skolan åkte jag tillbaka till Ystad och gick upp till oliver. Hängde där i några timmar, spelade Sims och käkade middag. Sen gick jag hem till min syster och la mig. Nä det va en himla bra dag igår. Hoppas på samma tur idag med!

Likes

Comments

idag är det tisdag och morgonen började rätt halvkasst. Drömde mardröm inatt. Och när larmet ringde snoozade jag som vanligt och under den lilla tiden jag hann sova drömde jag en till. Usch.

Så idag blir jag sen, vilket kanske inte är jättebra men vafan. Inget att göra åt det nu.. Tror dessutom jag lyckades få tag på ett viktigt papper igår som jag behöver skicka iväg, vilket känns skönt.

Nu rullar tåget in i Tomelilla och jag ska börja vandra mot skolan!

​solen skiner idag och tågvärden var supertrevlig. Härligt!

Likes

Comments

God morgon på er!

Idag är det måndag igen och dags för nya hårda tag vad gäller skolan. Har fått en spark i röven och känner att det verkligen är dags att ta tag i det nu.

Vaknade imorse och snoozade ett antal gånger för det ju är så otroligt skönt att ligga under det varma täcket. Men min syster gjorde frukost till mig och efter jag fått i mig en macka, en kopp kaffe och ett glas oatly var jag pigg nog för att ta mig upp.

Tåget var försenat när jag kom till stationen men inga sura miner idag minsann. Tog bussen istället som gick 08.11. Det snöade imorse, stora flingor. usch nu vill jag ha vår! Man blir så mycket piggare när det är ljust ute, och när man slipper frysa arslet av sig.

Har haft matte och nu är det engelska. Kanske orkar jag släpa mig till gymmet efter skolan, känner att det är behövligt!

Likes

Comments

Nu är det så att jag lyckats dra på mig en rejäl förkylning, så har stannat hemma hela veckan och lär antagligen göra det imorgon också. Gjorde nämligen misstaget i förrgår att sätta mig på tåget till ystad. Igår vaknade jag och kände mig bättre, så gick bort till min pojkväns lägenhet för att vara med honom. Skulle köpa med mig lite mat, för han kände sig febrig och mådde också dåligt. Så jag var alltså ute en stund i det kalla vädret, och tyckte dessutom att det va en bra idé att ta en cigg. Allt detta var otroligt onödigt eftersom jag sen plötsligt mådde sämre, och va tvungen att åka hem igen. Kändes väldigt obehagligt i lungorna. När jag kom hem gjorde jag en stor kopp honungste och sen va det bums i säng. Och där låg jag tills jag vaknade i eftermiddags. Så idag har jag försökt lyssna på min kropp, och bara tagit det lugnt. Hoppas det gör nytta och att jag blir frisk snart! Jag har nämligen blivit väldigt rastlös av att ligga i sängen, även om det är skönt. Men tanken slog mig att jag borde börja blogga igen. För att ha något att sysselsätta mig med om dagarna.

Och på måndag är det min och Olivers halvårsdag, så då ska vi käka lite och se en film. Vi får göra det bästa av situationen eftersom han jobbar fram till 19.00, och ingen av oss har pengar i överflöd atm. Vi sågs ju igår men kunde knappt röra vid varandra pga att vi inte ville smitta varandra. Därför blev det inte så mycket av det. Så jag ser fram emot måndag.

Likes

Comments