Har du som jag drömmar? Ambitioner? Jag vet vad jag vill bli. Jag vet vart jag ska. Vägen dit har dock många olika val. Just nu står allt still. Det är som om mitt liv har satts på paus. Jag ser alla andra i rörelse och fortsätta med sina liv men mitt liv står stilla. Jag ser i spegeln att jag blir äldre, jag känner det också i dom val jag gör men jag växer på något sätt inte upp. Livet ska se ut på ett visst enligt samhället. Man växer upp, har en familj, har roligt, går i skola, blir kär,skaffar barn,gifter sig osv. Mitt liv såg inte ut. Det är som om mitt liv har gjort mer ont alltså varit mer smärtsamt men jag tror att många har det så. Jag ska erkänna att jag också fick min första kyss. Min första förälskelse. Livet ger och tar. Kanske så är det bara så att man tror att "alla andra" har det så bra men man vet dock aldrig vad som sker bakom dörrarna när dom stängs... På bilden bär jag adidas byxor ifrån Stadium och en topp ifrån nelly samt AirMax (Nike) skor också ifrån stadium. Vet inte varför jag valde den här bilden, men just det här var faktiskt igår då jag stod och tänkte på allt som händer just nu. Det kan vara bra att rensa tankarna ibland. Kändes passande för det här inlägget. Vi hörs i nästa inlägg 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vad jag tjatar om att allt är knasigt i mitt liv hela tiden. Jag läser en bok just nu som förändrar mitt sätt att tänka. Jag har inte läst en bok på snart 2 år, så det känns lite annorlunda att börja nu igen. Mobilen är väll det som har tagit mitt fokus mest. Vänner,sociala medier och samtal med socialtjänsten och advokater. Kanske är det normalt att ha en telefon för er, men jag hade Inte en telefon i 4 år pågrund utav min pappa... Nu till det jag vill prata om, boken. Det jag läser handlar om en hemlighet. En hemlighet som förklarar att bestämmer du dig för att lyckas så gör du det. Kanske är ni som jag och tänker att vad vet en bok om just mitt liv, mina svårigheter. Nu är jag på sida 20 och den har redan börjat förändra mitt liv. The secret, heter boken. Byxorna jag har på mig är ifrån New Yorker om ni undrar och skorna är också därifrån:-)

Likes

Comments

Jäklar vad glad man kan vara ibland. Bara att få må så där jätte bra helt enkelt. Ibland känns livet hur dåligt ni vet vad jag menar, som helst då det har hänt något,dykt upp något jobbigt. Ibland när det sker roliga saker så känner man bara helt tvärtom vilket då tycks vara helt normalt. Snälla någon, livet är helt knasigt. Idag hade jag någon form av så kallad "permission" då jag fick vara borta 7 timmar över dagen tillsammans med min mamma och min kille. Svar ja, jag har en kille och just nu så känns det som om min kropp fylls av glädje när jag tänker att en kille har valt mig. Bara mig. Samtidigt så är jag rädd att bli kär, för att med kärleken så ingår det att bli sårad och så är det bara. Just nu när man bor så som jag gör helt inlåst så ser man sitt liv som något som är tillfälligt. Varje dag är någon form av kamp. Man vet inte vad man ska säga och varje steg man tar är på något sätt övervakat. Ibland undrar jag om livets mål med människans är att göra Alla till psykfall så som vi alla utsätts för problem hela tiden.

Likes

Comments

Jag kastas runt som en boll i social tjänstens händer. Jag har ett liv här på jorden precis som alla andra. Skillnaden är att jag inte får styra över någonting alls längre. Jag växte upp med familjeproblem. Ibland har det känts som om jag inte är värd ett normalt liv. Jag har nu flyttat 5 gånger på mindre än ett halvår. Olicka behandlingshem i väntan på en fosterfamilj som fortfarande inte har dykt upp. Kommit till olicka boenden med ungdomar som har enorma problem och har växt upp på ett sätt som man inte ens ser i filmer. Droger,missbruk,våld,rån och mitt i smeten sitter jag. Tro mig, jag har försökt att rymma och jag har även lyckats 3 gånger. Men jag har då insett att jag inte haft något att rymma till. Det här vi kallar "liv" är inte ett liv för alla. Jag Är rädd att misslyckas med liv. Jag är dock bestämd på att jag inte ska sluta att kämpa.

Likes

Comments