View tracker

I morgon ska jag gå upp tidigt för att åka in till Skövde för att söka jobb och sen kl 12 övningsköra sen ska jag hem till mina föräldrar hämta mina jävla skor .. Kanske gymma och sola lite när jag kommer in till Tidaholm 👏 om jag nu inte stannar i Skövde så blir de sola där får vi seee.
I helgen var jag ute och hade så himlans kul  dansade konstant i 2h och de kändes som att vi var dom ända som dansade haha😂 blev ingen utkläddnad men hade på mig en riktigt snygg body !! Och jag har börjat använda lösframsar och Gud vad jag älskar de !! blir lite klettit såhär i början då jag inte är vann men tänkte börja använda de till vardags oxå:))) då jag inte festar så mkt så ät de tråkigt att de inte anänds typ alls då så vrf inte ? tänkte kletta på ett par img 💅

Likes

Comments

Härlig dag idag😆 sol och en runda i stan kopp caffe massa små prat whit ma sista Lovely ! bokat in riskettan & tvåan även 2st dubbel körningar ☺
och i morgon har jag mycket att hinna med att göra på morgonen😧 springa runt med cv KANSKE har fått jobb nu under julen vi får se.
En fika träff som inte får vara mer än 1h och kvart
för halv 1 ska jag på spining så enkelt är de 😉
äntligen fick jag anvädning av denna kofta med mina beiga jeans till ✊✌

Likes

Comments

Drömmar tror jag har en mening alltså att dom har en djupare betydelse. förstår ni?
lixom jag läste psykologi i skolan mitt sista år och drömmer du om tex träd så ligger de lite mer i drömmen än "bara träd" har för mig att jag drömmde om att jag åkte tåg så kollade vi upp de och drömde man om tåg hade de något med kön att göra haha konstigt eller hur!? De går att googla kommer upp ganska mycket olika betydelser man får då försöka tänka kring sin dröm.
inatt drömmde jag om en hund en smutsig hund lix en föräldrarlös gathund typ oskyldig och lite obehaglig. Jag brukar nästan aldrig komma ihåg mina drömmar men denna kommer jag ihåg så starkt nästan allt och jag vet att jag drömmt om de en gång tidigare så jag va tvungen att googla se vad de kunde betyda och Hund betyde starka känslor smutsig hund orena känslor haha sjukt ! skrev ju i mitt förra inlägg att jag hade mycket känslor när jag gick upp.
Har oxå drömmt många ggr att jag tappar tänder de ska betyda något med pengar eller att du har eller kommer förlora något eller någon.
inget som stämmt in på mig ialf!

Likes

Comments

Godenmorgon! Gud vad jag hatar hösten☺☺ de är så sjukt hur en årstid med färgglada färger på träden och mjuka fluffiga kläder som håller kroppen skapligt varm ändå är så deprimerade?
Hade alla möjliga känslor när jag gick upp i morses , slängde iväg värsta novellen till en "vän" det var skönt. få ut allt man tycker och känner de lättade lite tygden på ens axlar.
nog om de.
idag ska jag träffa en gamal vän och prata om allt mellan himlen och jord,  Jag har varit lite slutten de sista så de har blivit svårt att få kontakt med mig. men nu när hen skrev så tänkte jag att nu får jag skärpa mig 😂
efter de så vill jag köra ett bodypump pass 1h och sedan köra slut på musklerna rejält geonom att pumpa slut själv med maskinerna de kallas något när man gör så...? man börjar på en vikt köra så mkt man orkar sedan trappar man ner till sista vikten kommer inte på ordet nu hmmm. men ni förstår nog 😉

Likes

Comments

Godmorgon här sitter jag på Af 🔫 menningslöst 😊 men men från den positiva vinkeln kommer jag ut från lgh haha 😂 Ska snart traska runt och lämna cv i stan känns oxå meningslöst.. :/ och nej jobbar inte kvar på Maxi!
efter detta så är de gymmet som väntar jag ska pressa på till max är så taggad och trötta ut kroppen 😁😁😁
Ska köra ett par monster dagar hoppas att de går igenom vet att jag kan lätt tappa fokus om saker stör mig men ska försöka hålla mig borta från sånt trams 💅

Likes

Comments

Gud så skönt det är att gå upp tidigt och man är liksom pigg?!
som sagt så är jag lite förkyld snuvig tjock i halsen och lite tung i kroppen ..
så himla typiskt när jag bokat in massa pass .. avbokade ett igår har två idag som jag faktiskt tänkte gå på ialf!! bodypump 30 min och spining för andra gången 30 min där med,  Jag tänker att lite träning kanske kan stärka kropprn och jag svettas ut alla bakterier haha vi får se ska ta de någorlunda lungt 👌
Ska sedan åka hem till Tidaholm och på lördag åker jag tillbaka till Skövde för då ska jag roa mig med vänner på krogen och med måtlig alkohol

Likes

Comments

Höst förkylning, mer eller mindre .. hemskt!!
sen har jag fått två riktigt snygga klänningar från min syster så tråkigt att springa bar ben inte riktigt är ett alternativ längre. :((( inte testat men strumpbyxor känner att de förstör klänningen lite grann! dock skulle strumpbyxorna hindar klänningen att flyga upp den är ganska kort😉 älskar tyget så mjukt och mönstret är så läckert formar kroppen så bra !!
- För ni vet väl om att möstret på ett plagg kan förstora och förminska ens kropps form?
pusshej

Likes

Comments

yasss snart börjar jag med ett pass 💪 bodypump i love it hel kropps träning kan inte bli bättre ska se till att pusha till maxxxx ska svettas riktigt ordentligt. Skönt att få något bra gjort idag ialf .. har legat lite dålig i ett par dagar nu så tänkte att ett pass får avgöra om min kropp känner sig redo även för helgens bravader 🍻 det är matfestivalen I Skövde så vi får se :))
Säljer mina träningstights oxå så någon som är intresserad Pm 👇☝

Likes

Comments

Jag är ju utbildad Make-up artist och gjord för att göra gelé naglar 💁💅 Dock så har jag aldrig haft pengar att köpa ihop mig grejer för att hålla på med de☝ vilket är såååå tråkigt .. man levde ju på 1050 kr under den tiden .
Nu har jag lite mer men de kostar en del att köpa ihop ALLT från grund och botten.
men den 25 så tänkte jag köpa de :)
eftersom att mina mobiler gått sönder så har jag inga bilder att visa upp som jag gjorde i skolan!
men ha en lite verksamhet hemma
ska bli så kuuuul

Likes

Comments

att jag åter igen hamnar i kläm och min fredagskväll slutar ensam i min säng! haha
usch jag är så arg SÅ arg så ord går inte att läggas.
bli stampad på de här sättet och alltid bli något andra handsval så fort fester eller andra "bättre" människor dyker upp i bilen lix wtf?
jag vet inte om jag ska skratta eller gråta .. jo de är skrattretande på riktigt äcklig Jävla människa.
jaja bittert inlägg ska lugna ner mig och tänka att img så är de min tur :) 

Likes

Comments

Instagram@moniabohlin