Om fem dagar är manda här. Om 15 dagar är jag påväg hem. Nu ska jag njuta av min sista tid här.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sen senast har vi hunnit med en konsert, en orkester och en show.
Bandet som spelade på konserten hette Sister Hazel. Som jag aldrig hört talas som förut, men det var helt okej musik. Mer roligt sällskap och god mat!

Orkestern vi dök upp på var helt oplanerad. Det eventet vi skulle på var slutsålt så vi åkte spontant till Worcester för att se The Boston Symphony Orchestra. Det helt otroliga var att vi kom in gratis för vi var en halvtimme sena. Vi fick så bra platser och det är första gången jag är på en riktig orkester. Dem var väldigt underhållande och skickliga. Jättekul!

Showen vi och 6 andra tjejer åkte på hette ”Slutcracker”. Haha... det var galet och ja väldigt speciellt. Googla på det så kan ni nog få en hint om vad det handlar om. Men budskapet var fint. Kvinnan som var grundaren till showen har dansat i hela sitt liv. Men när hon var bara tio år så sa danslärarna att hon var för överviktig för att vara en dansös. Men nu idag står hon med en helt egen ”nötknäckare”, där budskapet är att oavsett storlek, färg eller ålder så kan man vara dansös.

Likes

Comments

Gonna miss this monkey when I go home to sweden again<3

Likes

Comments

I fredagskväll gjorde jag min första ”ugly sweater”. Jag hade inga alls förväntningar på kvällen eftersom jag aldrig pysslar i vanliga fall. Men det var riktigt kul, ett roligt gäng. Plus i kanten. Vi gjorde alltså dessa tröjor för en fest Karens kompis håller i nu i december. Då alla har en ugly sweater på sig och under kvällen utses en vinnare för ”fulast” tröja. Såå himla roligt koncept! Ser så mycket fram emot den festen.

Likes

Comments

HEJ! Häromdagen följde jag med David till New Hampshire. Till Madnadnock för att hajka för första gången på riktigt. Hajken tog 4 timmar totalt, det var faktiskt så sjukt jobbigt. Jobbigare än man tror. Men det var så värt det när man kom upp till toppen och fick se den drömlika utsikten. Heeelt sjukt!! Benen skakade rejält när vi väl var nere kan jag lova er. Men det var skitkul att ännu en gång få prova något nytt!

Likes

Comments

Min första thanksgiving!
All mat förutom kalkonen fixade vi iordning dagen innan. Så vi började vår morgon med att gå och kolla på amerikansk fotboll mellan två skolor. Clinton och Nashoba. Om jag minns rätt!! Senare åkte vi hem, fixade iordning det sista innan gästerna trillade in, en efter en.
Sen var det igång, äta äta äta i mängder. Ungefär det enda man gör haha!! Det var en trevlig stund och så kul att få uppleva annorlunda traditioner.

Likes

Comments

Häromdagen åkte vi och fixade julgran. Man fick en karta och en såg. Sen fick man välja ut vilken typ av julgran man ville ha, såg ner den själv. Väldigt bra och roligare koncept!!
Och igår klädde vi våran fina gran, mysfaktor på topp!

Likes

Comments

I söndags blev det verkligen en toppad sunday-funday. Vi var nämligen på en stor patriotsmatch, amerikansk fotboll. Och det va så j*vla häftigt. Min första match jag någonsin skådat. Så inte jättelätt att förstå sig på men det gjorde verkligen ingenting!!

Likes

Comments

Förlåt! Jag har varit så dålig på att uppdatera här. Men iallafall. Häromdagen var vi på en botanic garden, Tower Hill. Inte den perfekta årstiden att besöka detta. Då det i sommartid är fullt med blommor överallt. Men det fanns lite att titta på för dem har stora växthus året om.

Likes

Comments