Sunday Funday är en hit här, Där man gör söndag till en rolig sak istället för att bara vara hemma och vila upp sig för den kommande veckan. Så jag och Karen var iväg på en liten sightseeing, hon visade runt i området där hon hade sin första lägenhet och sen avslutade vi dagen på en resturang med Pete.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag vet verkligen inte hur jag ska förklara min fredag. Vi var först på en resturang och åt samt spelade musikbingo. Sen tog vi oss till en biosalong i Clinton där vi skulle få uppleva "Rocky Horror Picture Show". Som förövrigt var det mest knäppaste och galnaste jag varit med om i mitt 19åriga liv, hittills iallafall. Det är grundat på en väldigt gammal skräckfilm, så filmen spelades samtiditgt som det var en teater som efterliknade filmen. Man skulle dessutom kasta runt toalettpapper, dansa och ha partyhattar på sig. Det var väldigt konstigt som sagt, man förstår nog bara om man varit med om det haha.. Det var en spännande upplevelse dock inget jag skulle betala för och göra om...haha!

Likes

Comments

En fin gruppbild på alla som var med och gjorde pumpor i lördags.

Likes

Comments

Idag har jag haft en så mysig dag. Vi åkte till Sutton där vi möttes av ett härligt gäng människor. Två av Karens vänner hade bjudit över deras kompisar för att göra skulpturer av pumpor. Huset låg vid Singletary Lake, så precis vid vattnet och det var såå fin utsikt. Vi åt jättegod mat och det var verkligen en trevlig dag. Such a great time!

Likes

Comments

Kan fortfarande inte förstå att jag verkligen är här. Fast just idag hade jag velat vara hemma, på Ida's 11års kalas. Där alla är samlade. Det hade varit en mysig kväll. Grattis igen fina!

Likes

Comments

En promenad i Clintons fina park, med två hundar och roliga samtalsämnen. Verkligen mysigt att det finns en park mitt i stan och det verkade vara så många som utnyttjar den.

Likes

Comments

Likes

Comments

Min söndag bestod av en tripp till Boston. Vi tog en gudiad båttur mellan Boston och Cambridge, ett annat sätt att se sig omkring. Coolt och perfekt väder! Så tacksam över allt jag får uppleva. Nu är jag inne på min tredje vecka och redan upplevt så mycket!

Vi avslutade trippen i North End,Boston där vi delade på en stor pizza på Regina's Pizzeria. Sååå god. Det är väldigt mycket mat i mina inlägg, men det hör väl till antar jag haha..

Likes

Comments

Vilken dag! [14 oktober] Vi har varit ett gäng i Salem, som är en stad som verkligen går all in för halloween. Det är ju inte ens halloween än. Allt är verkligen så mycket större och mer engagemang här i USA. Det var massvis med människor som var utklädda, flera skräckhus, stånd med mat och nästan varje resturang var pyntade med halloweengrejer. Verkligen så coolt att se.

Likes

Comments

I en stad full med okända människor, människor med ett annat språk, med annorlunda livsstilar. Bland allt detta finns en tjej. En tjej från en by där alla känner varandra, där allt hon bryr sig om finns antingen 30 sekunder till 15 minuter ifrån. Där riktiga starka relationer finns, där hon hör hemma.

Hon har haft drömmar sen liten och alltid uppfyllt dem, med en envishet från ovan. Även denna gång gjorde hon det, hon uppfyllde det. Eller åtminstone har hon påbörjat det. Med att sätta sig på ett plan mot en okänd destination. Mot relativt okända människor. Släppa taget om sin trygghetszon och sina närmaste. Vilket innehöll många hej då, vilket inte är en dans på rosor. Hej då har aldrig varit en lätt sak att greja, men även det klarade hon. Resan har börjat på riktigt och snart är hon hemma igen. Där alla starka relationer finns.

När hon pratar om sin familj kan man se stoltheten i hennes ögon. För hon kan inte vara stoltare, för den kärleken som finns där är guldvärd. Hon berättar lyriskt om att hennes syster kommer över hit under jul, till varenda människa hon pratar med. Hon visar bilder som att det vore en trofé, hennes syster är dock en trofé. Varje gång dem frågor om dem här systrarna är nära varann, krossar hon alltid sina fingrar och säger "This close". Något alla drömmer om.

Iallafall, hon står nu på sina egna ben. I ett annat land. Och hon mår bra och har sin resa för livet. Allt där hemma finns kvar när hon kommer hem.

Hon är jag. Och jag klarade det, och jag saknar och älskar er alla där hemma.

Likes

Comments