Jo jag kanske har lite bråttom men har faktiskt börjat köpa badkläder inför resan. Nåja inte så mycket då men 2 stycken blev det förra helgen. Men kollade runt lite på nätet efter fler och hittade flera fina.

Dessa blev det förra helgen. Är inte jätte mycket för rosa men de här var riktigt fina enligt mig.

Är riktigt su​gen på att testa med baddräkt. Tycker det är så snyggt men nackdelen blir ju att det inte går att sola med den. Hmm vi får se om jag slår till ändå.

Denna är ju bara så söt!

Var på väg och köpa denna förra helgen men den fanns inte i min storlek. Tycker underdelen är underbart söt.

Lite sailor mode är alltid snyggt på sommaren!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kalla mig efter men upptäckte Maroon 5 igår och är heeelt fast! Haha. Är nog sist på den här planeten med att inte veta vilka de är. 🙈
Just nu lyssnar jag på Animals på repeat haha.

Likes

Comments

Det ska bli så härligt att få åka på solsemester i sommar (12-27 jul). Trots jag tycker att det ska bli härligt att komma härifrån så är jag så nervös. Ja dels för att flyga. Man blir fast uppe i luften liksom hur kul? Och alla dessa flygkrascher på sista tiden gör ju inte saken bättre?! Tror jag är lite av ett kontrollfreak för jag kan inte sluta titta på google maps så jag är helt säker på att jag kommer kunna hitta hem ifall jag går vilse. Tror jag måste slappna av lite haha.

Här kommer lite bilder på Makarska där vi ska bo. 😍

Visst är det vackert!

Vi kommer bo precis bredvid kyrkan med rött tak så det blir väldigt centralt. En bit till stranden dock men det är ingen fara.

Likes

Comments