Jag har fortfarande inte fått svar,, om vad som pågår! Jag blir ständigt ut blickad,, men alla dessa bitch blickar! Vad har jag gjort? Förtjänar jag detta på något sätt? Varför är alla så off mot mig? Allt förändrades ju på en dag! Från att va vän och med vissa till och med mer änså,, till att bli helt ignorerad!! Detta e helt hemskt.. jag som äntligen trodde jag hittat hem!! Men nu vettefan längre 😔 jag står inte ut,, känslan när man får iskalla blickar från dem man älskar, eller är vän med, den känslan är totalt förkrossande...
hur ska jag göra?
Jag har frågat vad det e, men alla håller tyst! Ingen som vågar säga!
Det mest troligaste är nog att hon som verkligen inte vill ha mig kvar här, att det är hon som ställt till med denna scen!! Usch mår illa bara utav tanken!!
Vad ska jag gör egentligen?
Tanken e att imorrn så kommer jag att sätta på mig mitt poker face och säga som det är rakt ut.. det är kanske det ända sättet från och med nu!!
Tur att jag har en underbar människa vid min sida 💕 för detta ska vi förhoppningsvis klara av tillsammans!
Ni får jätte gärna hjälpa mig med tips!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Precis slutat skolan för dagen, dags att åka bussen hem... men när jag står och väntar på bussen så känner jag en blick som är bestämt rakt på mig, jag känner den rakt in i mig...
Han stirrar, å Jah menar verkligen stirrar! Jag har i vanliga fall inget emot och nån kollar på mig,, men när en gubbe sitter och stirrar stark på en.. blir man lite osäker och rädd.. då denna gubbe försökte haffa på en ett par år tidigare.. men han var nu tillbaka och har direkt spanat in sig på mig..

Bussen kommer och Jah hoppar på och sätter mig vid mittendelen utav bussen.. det var många som åkte bussen denna dag. Nästan en full buss!
Men jag fick dock inte sitta själv på dessa säten, utan även gubben ska sätta sig bredvid mig!
Det börjar med att vi sitter där tysta bredvid varandra, jag låtsas att lyssna på musik och kollar ner i mobilen, allt för att han ska fatta att jag e upptagen med annat och inte vill prata med honom..
Men han ger sig inte, utan börjar att prata med mig.. han berättar att han brukar titta på mig och vart jag bor osv.. jag börjar bli lite rädd men säger int så mycket.
Sen så ställer han en frågor om jag är ute och krökar och festar mycket, han frågar även om jag vill jobba hos honom, och om jag ska följa med honom hem!
Men detta blir mer och mer intensivt.. han börjar ta på mig, först armen, sen ner mot benen.. samtidigt som han berättar hur söt jag är och vacker..
Och när jag markerar att han ska sluta så sticker han ned handen i sin väska! Som att han gömde något slags vapen där! Vet inte om det var det men, det var varje gång jag var på väg att flytta mig eller blev sur..
Han fortsätter med tafsandet,, jag skakar av rädsla känner hur jag är helt maktlös,, kan verkligen inte göra någonting för att rädda mig själv!
Känner hur de kalla kårarna forsar längs ryggraden.. när hans hand glider närmre ytligare en gång.. han säger nu ska du bli min fru!
Samtidigt så kammar han sitt hår med den andra handen,, han stinker och ögonen ser tomma ut i blicken!
Jag är så rädd, känner hur jag är nära på att ge upp!

Likes

Comments

Vafan är det som händer!!! Helt plötsligt så blev man avskydd.. alla blickar! Alla viskningar! Allt jävelskap! Vafan!
Hur gick detta till! Vad ska jag göra..
Något har hänt, men ingen säger vad! Men hur ska jag då veta?
Har jag gjort något? Sagt något? Eller har någon sagt något om mig till dem?
Allt blev så plötsligt över endag så blev alla avvisande..
Det finns en person som kan ha orsakat detta! En som skulle kunna göra allt för att få bort mig! Men hur ska jag kunna få fram det? Hur ska jag kunna veta?
När även ens bästa vän märker alla bitch blickar som jag får, alla visningar och allt som pågår.. vad är det som är felet?
Får väl se om jag kan få svar på den frågan..

Likes

Comments