Tenkte å starte hele dette helvete med et innlegg om meg selv, og hvorfor jeg tenkte å starte denne bloggen. Jeg har et lite håp om at den ikke skal bli en slik "se hva jeg har spist, shoppet og hvilke sko jeg har på meg idag-blogg", men kanskje noe som kan hjelpe meg litt videre innenfor utdanningen min. Jeg skal nemlig bli journalist. Eller, jeg tar i alle fall en bachelor i det. Om jeg ender opp som journalist er det ingen som vet enda. Det eneste jeg vet er at jeg trives og føler at jeg virkelig har truffet rett linje. Jeg er ikke den beste, men heller ikke den dårligste, tror jeg i alle fall ikke. Men, jeg har funnet noe som jeg vil bli bedre i og noe som virkelig interesserer meg og gir meg lysten til å virkelig prøve å bli best. Dette skal heller ikke bli en blogg der hvor jeg skriver innlegg på innlegg om hvor mye jeg elsker utdanningen min og hvor inspirert jeg er... Det ville blitt helt feil i forhold til hvem jeg er. Så glad er jeg aldri, he-he.
Jeg vil også få med i bloggen at dette kommer ikke til å bli en av de bloggene som spruter ut tre innlegg hver dag, med 14 bilder og tre linjer tekst. Jeg kommer heller til å poste litt mindre, men prøve så godt jeg kan å poste innlegg med litt mening, og som forhåpentligvis får dere til å tenke, le med eller av meg.

Så var det meg da. Jeg er akkurat som alle andre, jeg hater å skrive om meg selv, men elsker å snakke om meg selv og hva jeg har oppnådd her i livet. Den enkleste måten å gjøre dette på er om jeg bare skriver noen setninger nedover, så får dere bestemme dere selv hva dere synes.

  • - Dette året alene har jeg startet et "nytt og bedre liv" minst seks ganger. Det ser ikke ut som jeg skal klare det, men jeg føler at jeg burde få litt kred for at jeg aldri gir opp kampen min den siste resten av baby-fettet(jeg vet at det ikke er fett som henger igjen fra barndommen, men det er enklere å kalle det baby-fett enn å innse at det har noe med inntaket av tyrker-shots, vin og øl med påfølgende nattmat..).

  • - Jeg lever i troen på at jeg kommer til å bli den kule onkelen som drikker to glass for mye vin hver gang familien møtes, men som alltid har de feteste gavene til onkelbarna mine. Jeg både liker tanken og ikke. Jeg kommer til å ha en fet leilighet, litt for mye penger å bruke på meg selv(hvis alt går etter min plan...), jeg trenger ikke å tenke på noen andre. Mens på den andre siden igjen er det litt trist. Jeg kommer alltid til å sitte på lillejulaften å drikke meg litt for full på gløgg.

  • - Min største drøm her i verden er å jobbe i radio, gjerne et eget program med noen jeg digger. Der skal vi få folk til le så de krasjer på E6 eller kjører over en av de ufyselige rotte-hundene alle har nå til dags. Jeg tror faktisk jeg er villig til å ofre noen i nær familie for å få den drømmen til å gå i oppfyllelse.

  • - Jeg en mester på å finne og drikke billig vin, rød eller hvit, det spiller ingen rolle. Jeg er faktisk så god at jeg, forrige helg er usikker på om jeg ble med noen hjem eller ikke. Det eneste jeg vet er at jeg kom hjem fire timer senere enn roomien, som jeg dro ut på byen med... Det er kanskje ikke noe jeg burde skryte av, men det er meg.

  •  -Vennene mine ser på meg som så gal at en av de, fortsatt usikker på hvem, meldte meg på neste sesong av Paradise Hotel, og jeg ble innkalt til intervju. Som jeg takket nei til. Jeg har fortsatt et lite håp om å klare å bli noe her i verden... Tiden vil vise.

  • - Jeg har en forkjærlighet for design og interiør. Hadde jeg ikke valgt å gå journalistikk hadde jeg blitt arkitekt eller interiørdesigner. Kom ble faktisk kaldt inn på intervju på Oslos Kunsthøyskole Design og Arkitektur, men jeg valgte journalistikk. Angrer ikke i det hele tatt.

  • - Jeg jobber på Ikea. Jeg digger det, selv om de henger konstant tre år etter alle trender... Dere aner ikke hvor mange fantastiske mennesker som jobber og handler der. Hele Ikea er som et stort Mekka for de som en som meg. Jeg elsker å se på mennesker og lage historier om de i hodet.

  • - Jeg er gay... Det tror jeg du skjønte cirka på setning to i dette innlegget. I mitt hode har jeg en formening om at jeg ikke er så regnbue-homofil som "alle" andre, men når jeg ser bilder og filmsnutter(typ snapchat) får jeg raskt konstatert at det kun er i hodet. Selv om jeg faktisk har vært i et fjøs før, uten hansker!

  • - Jeg bor i en leilighet med to gode venninner. Jeg fantaserer om å drepe de ganske ofte, men jeg digger å bo med de! De er fantastiske, men noen ganger må jeg bare se for meg at jeg dreper de i hodet mitt.. Jeg vedder på at jeg ikke er den eneste.

  • - Jeg er et nattemenneske. I stedet for å gå og legge meg nå fant hjernen min ut at nå var en perfekt tid til å opprette en blogg. Latterlig, men nok en gang. Det er sånn jeg er. Jeg kunne jo brukt de timene jeg sitter her på å skrive ferdig et referat fra en rettsak, som skal leveres på mandag, men neida. Det driter vi i til mandag.

Jeg håper du har fått et lite innblikk i hvordan jeg er, og at du ikke føler at du vet så alt for mye. Hva skulle jeg da blogget om... Jeg vet jo at jeg skrev at jeg ikke vil at dette skal bli en typsik blogg.no blogg, men herlighet. Litt selvopptatt må jeg jo få være, vi lever jo i 2015, snart 2016. Den som ikke liker å utlevere seg selv på nett burde flytte inn i den dypeste skogen og bli der.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments