​Hej allesammen og hjerteligt velkommen tilbage!

I dag vil jeg starte endnu en ny serie, hahaha ... Sig endelig til, hvis det bliver for meget med nye serier hele tiden, I don't know how you feel about this?
Personligt ELSKER jeg at se storytimes på youtube, men også at læse dem på blogs - og det er hvad jeg vil lave til jer i dag. En skriftlig storytime!

Okay, lad os komme i gang ...
Jeg havde set denne dreng i et stykke tid, da han en dag fortalte mig, at han egentlig gerne ville prøve at tage stoffer - men mest at ryge hash. Og jeg var chokeret, jeg har altid været totalt antiryger og ALT, hvad der er i nærheden af det - især antidrug something. Jeg gik i totalt mor-mode og forsøgte at forklare ham 30 gange, hvor dumt stoffer var og blablabla ... Og han lyttede selvfølgelig ikke. Boys will be boys, og hvis de så meget som overvejer stoffer ved man bare, hvor dumme de er, og så er der vel egentlig ikke så meget at gøre, haha.
Men det var der så alligevel! Han skrev en aften, hvor han var i byen, at han faktisk stod med en joint i hånden dette sekund.
Jeg var virkelig forarget og skrev laaange, sure beskeder til ham, som han selvfølgelig ikke reagerede på. Han argumenterede med, at man måtte tage chancer i livet, at man ville få det fucking sjovt, så snart man røg denne joint, og blablabla … I ved, alle de intetsigende argumenter, som jo alligevel bider ham i røven senere hen.

Nå, jeg fortalte ham selvfølgelig min mening et par gange, men han var pisseligeglad. Fuldstændig. Heldigvis ville han ikke tage et sug af denne joint, før jeg havde givet ham tilladelse – men det gav jeg ham selvfølgelig ikke, haha. Derfor modtog jeg en besked om, at han ville gøre det alligevel … Hvor jeg afslutningsvis skrev denne besked: ”Hvad, hvis du bliver afhængig? Det kan du godt blive af en enkelt joint, og hvis du bliver det, så er dit liv fuldstændig ødelagt … Hvad så?”
Og den virkede sgu. Han røg den ikke! Og I tænker helt sikkert, at jeg jo ikke kan vide, om han gjorde det alligevel, men han facetimede mig faktisk, hvor jeg så ham smide jointen ud og jeg selvfølgelig kunne mærke, at han langt fra var skæv. Han var ved sine fulde fem, og jeg tænkte lidt, at dét er sgu en ægte mand. Selvom han havde overvejet at ryge den joint (I’m sorry, if there’s any drugaddicts out there), så var han fornuftig nok til at lade et wake up call trænge igennem – og det er jeg sgu glad for!

Nu jeg tænker mig om, lyder det virkelig som om, at mit liv er steneren – som om jeg intet har oplevet, og det er måske også rigtigt nok, haha … Men der skal helt sikkert nok komme nogle heftige storytimes!

Jeg håber, I kunne bruge dette til noget, måske kan det afskrække andre fra at tage så risky chancer …

Knus og kys fra blackcherry! 

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej tøser!

Jeg vil starte en ny række indlæg her på bloggen, hvor jeg vil komme ud med nogle tanker. Primært tanker, der kan vedrøre jer, måske går nogen af jer med samme tanker og kan relatere, ellers er det nogengange rart at få en indsigt i, hvordan andre har det i forhold til en selv?
I hvert fald vil det både hjælpe mig og mange af jer, da det nogengange er hårdt at gå rundt med tanker, man føler, man er alene om ... For det er man sgu sjældent.

I dag vil jeg fortælle om mit kærlighedsliv. Jeg har ganske enkelt haft et turbulent kærlighedsliv, selvom jeg ikke er specielt gammel - og det betyder ikke, at jeg har oplevet hårde breakups, for det har jeg ikke. Faktisk har jeg aldrig haft en kæreste.

Jeg havde allerede min første flirt, da jeg var 11 år gammel ... og det var forkert på så mange måder. Han var også 11 år gammel, men vi havde aldrig mødt hinanden - vi skrev uafbrudt over facebook (vi lærte hinanden at kende gennem en fælles veninde) og åbnede rimeligt hurtigt op for vores gengældte følelser. Da jeg var omkring 12 år gammel stoppede det langsomt, fordi jeg følte, han viste følelser for vores fælles veninde, og jeg var så ked af det, at jeg valgte helt at ignorere ham, hver gang han skrev. Vi har så mødt hinanden siden ved et uheld, det er faktisk en ekstremt sjov historie - da jeg var 13 år gammel, tog jeg på hyggetur i Fields med min mor, hvor der pludselig var en dreng, der gik ind i mig i sportmaster (det skal lige siges, at han heller ikke vidste det var mig - det var virkelig et uheld fra begges side!) Det viste sig så at være ham, og jeg snakkede faktisk med ham i lidt tid, men derefter har vi ikke hørt fra hinanden.
Da jeg var 13, skrev jeg med endnu en fyr, som var 17 ... Og vi var så langt fra hinanden, som man kan være, sjovt nok - men vi havde det sjovt, og jeg udviklede følelser for ham. Meget svagt, dog ... Men de var der. 
Vores kontakt stoppede også bare langsomt, vi skrev mindre og mindre og til sidst skrev vi slet ikke, og mine følelser forsvandt også lynhurtigt for ham. Han skrev så til mig omkring 3-4 måneder efter, vi sidst havde snakket, at han havde fået en kæreste - og der vendte mine følelser tilbage, og jeg var så heartbroken, at jeg endnu en gang valgte at ignorere ham helt.

Yes, da jeg så var 14 mødte jeg den her fyr, som var et halvt år yngre end mig. Jeg havde virkelig stærke følelser for ham, men så snart han begyndte at vise mig, at de faktisk var gengældt, forsvandt alt. Virkelig, jeg ved ikke, hvad der skete, men noget gik i hvert fald galt, for jeg blev nødt til at afvise ham på det groveste, da han første gang fortalte mig, at han elskede mig ... Og det havde jeg det virkelig skidt med! Men man skal heller ikke indgå i et forhold, man ikke er 100% engageret i, for så går det galt ... :( Så det var nok alt i alt den bedste beslutning, selvom jeg af og til savner ham og føler, at jeg kunne have vist ham på så mange andre, bedre måder, at jeg ikke var interesseret ... 

Well, mine venner og veninder mener, at jeg er den vildeste player, for jeg har haft nogle småting med så mange andre drenge, som jeg ikke har tænkt mig at gå i dybden med eller fortælle jer om ... For jeg har ærligt næsten haft noget kørende med halvdelen af min by, og det er sgu ikke noget, jeg er stolt af, for det er det dummeste, man kan gøre ... Men nu er jeg virkelig looking for the one, for jeg magter ikke alle de småflirts og engangsknald længere, haha! Så ja, hvis nogle yngre piger læser med lige nu, så lad seriøst være med at flirte med / få følelser for gud og hver mand, for I bliver skuffede og knust alt for mange gange, plus folk dømmer pissehurtigt, så ja ... Lad være, for guds skyld!

Mit kærlighedsliv udvikler sig forhåbentlig kun til det bedre. ;) 

Tusind tak fordi I læste med, fortæl meget gerne i korte træk om jeres eget kærlighedsliv og jeres status atm ... Og så ses vi! 

Knus blackcherry <3

Likes

Comments

Hjerteligt velkommen tilbage til min blog!

I dag skal det handle om min yndlingsfilm og min yndlingsserie på Netflix. Jeg mangler altid selv inspiration til, hvad jeg skal se - hvis nogen af jer har det på samme måde, bør I læse med her, for jeg kan virkelig anbefale både filmen og serien!

Jeg har altid været den type, der hader film og serier. Det er spild af tid i mine øjne, og jeg vil laangt hellere læse en bog eller være sammen med mine veninder... Alligevel ville jeg ønske, jeg var den type, der nød at se serier, for wow, det er spændende når man først finder en, man kan lide! Jeg har prøvet mig frem med tusindvis af serier fra både Viaplay og Netflix, men ingen af dem har sagt mig noget.
Ikke engang Orange is the new Black, Teen Wolf, Vampire Diaries eller SKAM som alle ellers anbefaler har vakt interesse hos mig...
En dag hørte jeg så mega godt om Gilmore Girls, og jeg valgte at tjekke den ud... Og allerede 10 minutter inde i første afsnit var jeg afhængig. Jeg kan relatere så meget til den serie! De forældre, der har høje forventninger til ens job og uddannelse (Emily og Richard), det mor-datter forhold, som Lorelai og Rory har, deres afhængighed til kaffe, Rorys drengeproblemer and so on... Den serie taler bare til mig!
Grundlæggende følger man egentlig bare denne Gilmore familie, der både lever et liv man bliver jaloux på, men også har ondt af. Lorelais forældre er stinkende rige og er skuffede over, at deres datter "kun" arbejder på en kro/hotel. Til gengæld er Lorelais datter, Rory meget ambitiøs, og hun ønsker at læse på Harvard.
Hendes far, Christopher, kommer også ind i billedet, og pludselig sker der en maaasse ting, der vender op og ned på familien Gilmore. Tjek den ud, virkelig, for den er fantastisk!

Min yndlingsfilm på Netflix er en lidt anden genre.
Det er den film, der hedder "50 First Dates". Det er en komedie, der handler om en pige, der lider af hukommelsestab - derfor tager hun på en masse "første dates" med sin kæreste...


Tusind tak fordi du læste med, jeg håber du vil tjekke denne serie og denne film ud, for det er heelt klart det hele værd!
Derudover må du gerne efterlade en kommentar med din yndlingsserie- og film, så vil jeg også tjekke dem ud!

Knus fra blackcherry <3

Likes

Comments

Hej igen, og hjerteligt velkommen tilbage!

I dag vil jeg lave et af de indlæg, jeg selv kunne have savnet for halvandet år siden. Dengang havde jeg utroligt svært ved at komme igennem mine lektier. Jeg var dårlig til at planlægge min tid, og hvis jeg endelig lykkedes med det, fik jeg aldrig overholdt den...
Derfor vil jeg hjælpe jer med, hvordan man kan vende en dårlig, irriterende ting som lektier til noget fantastisk!Først og fremmest skal man have styr på sine ting. Personligt har jeg et ringbind, som jeg nyder utrolig godt af - det bruger jeg til alle de papirer og notater, jeg kan tage med til eksamen. Jeg har faneopdeling, det vil sige, at jeg har en "afdeling" til hvert fag, så der er styr på alt.
Til opgaveark har jeg en harmonikamappe, som også er faneopdelt.

Både ringbind og harmonikamapper kan købes billigt hos boghandlere i alle regnbuens farver.

Når du så sætter dig ned for at lave dine lektier er det en god idé at have noget mad eller drikke med, du rigtig godt kan lide. Jeg har altid en kop Caramel Macchiato og noget frugt ved siden af mig, men du kan drikke og spise alt fra vand og blåbær til varm kakao og chips.

Som jeg vist også har fortalt jer før, så hører jeg ALTID musik på højeste lydstyrke i høretelefoner, når jeg skal rense mit hoved for tanker. Det kan være inden et vigtigt stævne, men det kan også være når jeg laver lektier - og jeg har i hvert fald erfaring med, at det altid gør mig i bedre humør og beroliger mig.

Derudover er det supervigtigt, at du har en plan for, hvad du vil lave. Jeg sørger altid for, at jeg lægger de lektier jeg nu har for i orden, så jeg klarer det vigtigste først - altså det, der skal afleveres tidligst.
Det er også vigtigt med selvdisciplin, så man ikke bare springer en opgave over, hvis den er for svær - så tænker man lidt ekstra, spørger om hjælp eller googler, hvordan man kan løse den, indtil den er løst. Så går man videre, og stopper ikke før man er færdig - heller ikke noget med pauser, man synes man har fortjent. Man har ikke fortjent pause, før ALT er klar til aflevering :-)


Jeg håber, I kunne bruge disse små tips til noget. Det er i hvert fald sådan, at jeg er kommet ind i en rutine, hvor jeg får alle mine lektier lavet til tiden. Jeg har både kunne mærket det på mine karakterer, men også min skoleglæde :)

Mange hilsner fra blackcherry <3

Likes

Comments

Hej igen og velkommen tilbage!


Jeg har en svaghed for pyntepuder, det har jeg virkelig ... Og jeg ved, at mange af jer også har det! De gør ens seng indbydende og smuk, plus man ligger højere med hovedet og sover meeget bedre! ;)

I dag vil jeg vise jer min absolut yndlingspude, for ikke nok med den er gudesmuk er den også fantastisk både at sove på og ligge med!

Puden er af velour (ultralækkert og blødt!), og så er den i den smukkeste gammelrosa farve, mens de flotte fjer er i en skinnende, sølv farve.
Billedet her er taget med blitz, så grunden til bunden af fjerene er ekstrasølv er udelukkende på grund af det skarpe lys - ellers er fjerene samme farve. (De skinner cirka i farven, man kan se i bunden)

Den er fra Selected Items - Lene Bjerre og kostede 419 kroner. Jeg købte den i Møbelland i Ringsted, hvor de havde et kæmpe, fantastisk udvalg af pyntepuder - jeg var forelsket, og jeg kunne have købt hele butikken! Men jeg måtte nøjes med denne lækre pude samt en anden helt enkel, lyserød velourpude.

Tusind tak fordi I læste med, jeg håber, I er lige så kæmpe fan af pyntepuder som jeg, for ellers giver dette indlæg nok ingen mening for jer ;)

Knus blackcherry <3

Likes

Comments

Hej allesammen, og velkommen til!

Foråret er på vej!
Men... Jeg kender følelsen af, at man kan mærke tøjkriserne komme væltende ind over en hver evig eneste morgen - især, når en årstid skifter. Så kan man ikke længere bruge det tøj, man nu har elsket i 3 måneder! ... Men man er simpelthen for broke til at hoppe afsted og købe en helt masse nyt tøj...
But don't worry! Nu er alle dine kommende forårsmorgener reddet!
Jeg har nemlig undersøgt samtlige danske hjemmesider, og jeg har fundet 10 t-shirts og toppe, der koster 200 kroner eller mindre - og der er selvfølgelig lidt til enhver smag.


Superfin, hvid forårs/sommertop til kun 89 kroner.
Mærket hedder OVS, og den kan købes på zalando.dk

En lækker, rå t-shirt fra Levi's med teksten "San Fransisco" (kan fås i andre farver)
Den koster 199 kroner og kan købes på zalando.dk

En elegant, feminin og enkel top fra Vero Moda.

Den koster 159 kroner og kan fås i farver som armygrøn, lysegrøn, rød og sort.

En lækker t-shirt med teksten "honey".
Den kan både bruges til skole, til at have udover bikinien eller til at relaxe i derhjemme.
Den er fra Missguided, koster 129 kroner og kan købes på zalando.dk

En festlig langærmet see-through t-shirt med stjernemønster - den kan især anbefales med en rå t-shirt udover.
Den er fra Pieces og koster 179 kroner.

En farverig, sommerlig "collegetop" med superfine mønstre.
Den er fra Only og koster 99 kroner.
(den er lige nu på tilbud til 39 kroner)

En helt basic, hvid t-shirt med vig ærmer fra Vila.
Den kan også fås i blå, og den koster 129 kroner.
(den er lige nu på tilbud hos nelly.com til kun 64 kroner)

En lækker, grå croptop fra Cheap Monday.
Den er superfin med et par højtaljede denimbukser. Den fås hos nelly.com til 179 kroner.

En smuk guld og sort slangeskindstop, der ville passe perfekt med en tynd, rå jakke/cardigan.
Den kan fås hos nelly.com til 199 kroner.

En af de superkendte "lace t-shirts" - denne er fra miinto.dk og kan også fås i sort og hvid.

Den koster 199 kroner.


Jeg håber, at I kunne bruge nogle af disse forslag til noget! Nogle af dem kunne jeg i hvert fald godt selv overveje, når solen begynder at skinne lidt mere og lidt længere ;)


Mange knus fra blackcherry! <3

Likes

Comments

Hej allesammen, og hjertelig velkommen til min nye blog!

Jeg er en 14-årig pige, der bor i Nordsjælland. Til daglig går jeg i 9. klasse. Jeg er elitesvømmer, så al min fritid bruger jeg næsten i svømmehallen - bortset fra, når jeg laver lektier, selvfølgelig ;-)
Jeg går rigtig højt op i skolen. En af mine store drømme er at starte på Harvard University i Cambridge, USA - men eftersom jeg ikke engang tror, at jeg ville kunne klare et udvekslingsophold (selvom det også er noget jeg suuper gerne vil!), så tror jeg, at jeg må klare mig med Københavns Universitet.

Derudover er jeg det vildeste dyremenneske, du nogensinde vil møde. Hvis det stod til mig, havde min familie mindst haft en af hver slags dyr - æsler, papegøjer, katte, øgler, you name it! Desværre har vi kun to hunde - til gengæld to helt fantastiske af slagsen! Det er to West Highlands, og jeg er forelsket i dem!

På min blog vil I opleve alt fra mode, makeup, hverdagsoplevelser til opskrifter, værelsesinspiration, filmanbefalinger og så videre! Ønsker I noget specielt, skal I være hjerteligt velkomne til at foreslå det i kommentarfeltet - så vil jeg se nærmere på det!

Jeg håber inderligt, at I vil følge med på min blog, da jeg vil lægge meget tid i den, samtidig med jeg elsker at dele min hverdag med jer!

Mange hilsner fra blackcherry <3Likes

Comments