Det har vært mye spekulasjoner når det gjelder Nicki's utseende. Dette gjelder både stilen og selve kroppen hennes.

Mye av det som kom opp i media da stjerna begynte å bli kjent, var nettopp utseende. Det var diskusjoner om puppene og rumpa hennes var ekte. Dette har alltid vært et tema og et mysterium rundt stjerna. Hun har selv ikke kommet ut med noen uttalelser om dette er fake eller ikke, og hun har aldri benektet noen av uttalelsene, men mye forteller oss at det meste er plastikk.

Hun har innrømt til "Extra" i 2013, at hun aldri tatt noe plastikk kirurgi.. i ansiktet.
Botox og facelift derimot, kan nesten ikke benektes. Botoxen har blitt mer virkelig enn et rykte. Ingen rynker bare helt skinnende ren babyhud, forteller oss noe kirurgisk har vært tilstede.

Nylig kom rapperen Remy Ma med en diss track mot Nicki der hun ikke bare sier at rumpa hennes er fake, men at implantatene har gått i stykker. Nicki har ikke bekreftet eller benektet dette.

Blant annet i sangen "A$$" av Big Sean der Nicki er med, sier hun; "Kiss my ass and my anus, cuz it's finally famous".Og når man ser på før og etter bilder etter hun ble kjent, er det ved disse bildene de fleste får bekreftet at ryktene er sanne.

Når det gjelder attituden er det heller en mer positiv respons enn negativ. Hun er kjent for sin harde attitude, og dette er noe vi har sett gått igjen gjennom alle årene. For mange er hun et idol hvor hun setter kvinnen høyere opp i status. Kvinners rolle i samfunnet er viktig for Nicki, og hun er en stolt feminist. Dette er også en stor grunn til at hun er så populær, hun er et idol for andre unge kvinner der ute. Det finnes mange intervjuer som bevis på akkurat dette. Der hun prater ut om det å være kvinne, ung jente, og fordommer osv.

Samtidig har dette en bakside. Mange mener at hun bruker "makten" feil, med det budskapet hun legger i de grove tekstene og musikkvideoene hennes.

Men hennes fans siden dag 1, skal nok bli vanskelig å bli kvitt. De har stått gjennom tykt og tynt, gjennom rykter, nedturer og oppturer. Jeg vil tørre å påstå at hun ikke kommer til å miste sin status både som idol og rapper i nærmeste fremtid. Hennes sterke personlighet vil heller trekke henne frem i rampelyset, både positivt og negativ.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Nicki Minaj sitt ekte navn er Onika Tanya Maraj og ble født 8. desember 1982. Hun ble født i Saint James, Port of Spain i Trinidad og Tobago. Hun er opprinnelig fra Trinidad og Tobago, men flyttet til New York, USA når hun var 5 år og ble oppvokst der.

Hun vokste opp med en voldelig, rus avhengig far, som på et punkt prøvde å brenne ned familie huset i et mislykket forsøk på å drepe Nicki sin mor. Alle vanskelighetene med faren i livet hennes hjalp henne til å komme seg forbi og over hvordan livet til foreldrene var slik at hun ikke gikk i samme fellen. Hun har alltid trodd på feminisme, og hun ønsket at moren skulle bli sterkere, men hun greide det ikke. Så hun tenkte at hvis hun ble suksessfull så kunne hun forandre livet til moren.

Når hun var 12 år deltok hun i sin første rappe konkurranse, og begynte med skuespill ved La Guardia videregående for musikk og kunst.

For å komme seg inn i musikkindustrien var hun bakgrunnsynger for lokale New York City rappere. Men veldig snart begynte hun å skrive sine egne sanger, og ble oppdaget av Dirty Money CEO Fendi gjennom Nicki sin MySpace side. De elsket hva de hadde sett av henne og signerte derfor en kontrakt med henne. Gjennom plateselskapet ble hun introdusert til rapperen Lil Wayne, som samarbeidet med henne på en rekke sanger, hvor den første var, "Playtime is Over", som ble sluppet i 2007.

*Et gammel bilde av Nicki og Lil Wayne fra de tidligere årene sammen.*

Tidlig i 2010 ble det mye diskutert om Nickis debutalbum som skulle slippes til høsten. April samme året slapp hun sin første sang, "Massive Attack", og to måneder senere vant hun Best Hip-Hop Female på BET Awards og dedikterte prisen til Lil Wayne.

*Bildet under er Nicki som tar imot BET Awarden for "Best Hip-Hop Female" i 2010.*

I mars 2012 var Nicki en gjeste dommer i det populære TV-programet, American Idol. Samme året fikk hun et stort publikum over hele verden etter å ha deltatt i Super Bowl, hvor hun sang med superstjernen Madonna. Kort tid etter Super Bowl lanserte hun albumet "Pink Friday: Roman Reloaded, som viste seg å bli veldig populær og kom seg raskt på toppen av pop, R&B og rap listene. "Starship", var den første lanserte sangen fra det albumet, som senere ble etterfukt av "Pound the Alarm".

Idag blir hun regnet som en av tidenes mest populære kvinnelige rappere, og lager en blanding av hiphop og popmusikk. Hun har vunnet en rekke flere priser, og vunnet "Best Hip-Hop Female" gjentatte ganger.

Likes

Comments

Nå har det vært en stund siden sist, og mye har skjedd på Nicki's vegne!✨

Hun har også slått en 42 år gammel rekord, bare for noen uker siden. 10.mars slapp Nicki ut sine tre nyeste låter 🎶"Regrets in your tears", "No Frauds" & "Changed It". 🎶 Ti dager senere lå alle tre sangene på Hot 100 listen. Dermed har stjerna 76 låter totalt som har gått inn på lista. Hun slår derfor Aretha Franklins gamle rekord på 73 låter.❕❕

Dette feiret hun med en fabelartig twerkevideo på instagram, og under skrev hun; "Når du finner ut at du akkurat ble den eneste kvinnen i Billboards historie som har 76 låter inne på Hot 100.


Alle gratulasjoner går til stjerna! 🌟✨
Husk å sjekke ut hennes nyeste låter hvis dere ikke allerede har gjort det! Under finner dere linken til twerkevideoen 😍🔥

Likes

Comments

Hei igjen!

I dette innlegget skal vi blogge om det mye omtalte bruddet mellom Nicki Minaj og nå eks-kjæresten, rapper og låtskriver, Meek Mill.

Hvordan de først møttes er uklart, men sosialt fikk vi øynene opp for forholdet mellom de to artistene i 2009/10, da de begynte å kommunisere både gjennom Twitter og sosialt. De har også fått kontakt gjennom musikkbransjen. De har både sanger og musikkvideoer sammen, og vi kan blant annet se dem sammen i den heite musikkvideoen "All eyes on you", laget av Meek Mill ft. Nicki Minaj.

Nicki har nå nylig bekreftet ryktene om det nylige bruddet på stjerneparet Hun sier hun vil fokusere mer på musikken nå fremover, så vi skal se frem til masse ny og bra musikk fra dama.

Grunnene til bruddet skal ha vært kommunikasjonsproblemer. De har kranglet en del ganger om temaer som skal ha vært sårende for Nicki Minaj, og forholdet skal ha tatt slutt under en større krangel. Det er noen kilder som også sier at det var Nicki som tok avgjørelsen om at paret ikke lenger skulle være sammen. Samtidig sier Nicki at det fortsatt er kjærlighet mellom paret, og at det ikke er noen sure miner mellom dem i dag. Noe som er veldig godt å høre!

Nicki tar det nå rolig med her lovelife, men vi skal nok ikke se bort ifra at det snart er en ny type rundt henne igjen. I et tidligere intervju har hun sagt at hun aldri har vært singel i en lengre periode. Det har alltid vært en boy med henne, så vi får se hvor lenge det varer denne gangen. I mens håper vi på ny musikk og nytt gossip fra stjerna!

Vi blogges :))

Likes

Comments

Hei!

I dette innlegget har vi tenkt til å slenge med Nicki's fem mest sette musikkvideoer. Ta en titt da vel!

1. Anaconda - Sett over 649 millioner ganger2. Super bass - Sett over 642 millioner ganger

3. Starships - Sett over 288 millioner ganger

4. Right by my side ft. Chris Brown - Sett over 275 millioner ganger


5. Only ft. Drake, Chris Brown og Lil Wayne - Sett over 256 millioner ganger

Vi anbefaler at alle musikkvideoene sees, for det er veldig fengende sanger som er lett å lik!

Hade bra! :)

Likes

Comments

Hei igjen!

 Vi håper dere fikk et lite inntrykk av hvem vi blogger om på vårt forrige og første innlegg. I dette innlegget skal vi vise  dere hennes topp 10 sanger gjennom årene, og vi rangerer sangene etter våre egne meninger.

 10. BLACK BARBIES

 9. WANT SOME MORE

 8. TRUFFLE BUTTER - Drake, Lil Wayne

 7. TRINI DEM GIRLS - med Lunchmoney Lewis

 6. ANACONDA

 5. GET ON YOUR KNEES - med Ariana Grande

 4. BEEZ IN THE TRAP - 2Chainz

 3. FEELING MYSELF - med Beyoné

 2. GRAND PIANO

 1. ONLY - med Drake, Chris Brown, Lil Wayne
 -Førsteplassen går til "Only" ft. Drake, Chris Brown og Lil Wayne. Denne sanger blir vi aldri lei og funker alltid på enhver  fest.

Likes

Comments

 Hei! Nå skal vi komme med noen facts om Nicki Minaj, facts som du sikkert vet fra før av.

 1. Hennes egentlige navn er Onika Tanya Maraj

 2. Hun er født 8. desember 1982 (34år)

 3. Hun er en amerikansk låtskriver, rapper og skuespiller

 4. Hun ble født i Saint James, Trinidad og Tobago

 5. Ga ut sitt første album i 2010, "Pink Friday". Før dette var hun kjent for sine mixtapes og i 2009 signerte hun   platekontrakt med "Young Money Entertainment".

 6. Hennes favoritt farge er rosa, og albumene hennes heter: Pink Friday, Pink Friday: Roman Reloaded, og det siste  albumet, The Pink Print, fra 2014. Men det ryktes om et nytt album rett rundt hjørnet

 7. Hun har bare 1 tatovering på hele kroppen, og dette er en tatovering hun angrer på.

 8. Hun er den første kvinnelige solo artisten som har 7 sanger på the U.S Billboard hot 100, der "Anaconda" fikk 2.plassen

 9. Hun skapte oppmerksomhet tidlig i karrieren med hennes fargerike klær og hårfrisyrer. Senere gjennom årene har hun  roet seg ned med både antrekkene og håret.

 10. Hun er kjent for sin svære ræv, og det har vært mye spekulasjoner om den er ekte eller ikke.

 Dere skal få en liten godbit til; Nicki har nylig bekreftet at hun og rapper Meek Mill ikke lenger er kjærester, men de gikk  ut av forholdet som venner. Hun sier hun vil fokusere mer på musikken og sier vi bare kan glede oss til hennes neste  album.Likes

Comments