Då var det Söndag igen och nu får ni min utvädring av denna veckans händelse ^^

Måndag 8/1 jobba jag som vanligt och hände inget hände så mycket då.

Tisdag 9/1 fick jag vara hemma för att jag hade såna problem med mitt bäcken ben så att jag hade så ont så jag inte kunde gå ordentligt, så var hemma och vila hela dagen och använde mycket av min Tens behandlingen vilket som är och har varit mycket till hjälp sen jag fick den.

Onsdag 10/1 Då hade jag och min sambo inbokat sjukhus besök där vi fick lära oss hur det funkar när man ska födda och olika hjälp medel man kan få under en förlossning, det var en intressant och längsriktning kurs som jag rekommenderar alla förstföderskor att gå :D

Torsdag 11/1 Hade jag tid hos tandläkaren så det var la inte en super kul men det ska vara bara och göra när man är gravid då hur kan ha lättare för tandlossning då man får extra mycket hormoner.

Fredag & lördag 12/1-13/1 har jag och min sambo mest tagit det lugnt och spelat lite och bara vilat oss.

söndag 14/1 (idag) sitter och skriver detta inlägget och planerar nästa veckas schema men det får ni höra mer om på söndag nästa vecka som vanligt :D


Så för att sammanfatta denna veckan så har det varit en rätt okej vecka med mycket man har lärt sig om förlossningen så man blir lite lugnare när man vet lite mer om hur det funkar.

Detta var allt för denna veckan tack så mycket o hoppas ni gillar detta mina Anglar

Glöm inte följa och gilla mina inlägg och min blogg

kram från BlackAngel

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej mina kära läsare :D

Nu är det söndag igen då och jag sitter här framför bloggen och ska skriva vad som hänt i veckan för mig och min sambo och våran väg mot födelsen av vårt barn.

Denna veckan fyllde Robbin år så vi myste lite han och jag och hundarna så klart.

Sen har jag varit hos sjukgymnasten både i onsdags och fredags då jag under min tid som gravid har haft problem med min rygg för att jag har skador sedan tidigare så det visade sig att jag har problem med bäckenbenet så nu har jag fått lite träning som jag ska göra hemma och även fått ett speciellt bälte som jag ska ha för att ryggen ska få extra stöd och så har jag även fått en Tens maskin som jag kopplar på när jag har för ont då jag inte får ta mina vanliga mediciner.

Tens är då att man sätter fyra elektroder på ryggen där man har ont/bekymmer och så väljer man mellan olika program som bestämmer om man ska ha det i impulser eller om det ska va en fast ström, när man valt vad man ska ha så väljer man styrka vilket som är styrkan på små elektriska stötar kan man säga som skjuts upp i nervsystemet och helt ofarlig men det är ett sätt att få hjärnan att släppa att det gör ont.

Jag personligen tycker Tens var en bra grej, men föst trodde jag det skulle göra ont men tvärt om det känns som att du har en katt som ligger och spinner mot ryggen.

Annars har det inte hänt så mycket denna veckan mer speciellt, nästa vecka har vi inbokat ett besök på BB för att lära oss hur allt kommer gå till och även vad man kan få som hjälpmedel under en förlossning och även vad det finns för olika typer av förlossningar.

så detta va nog allt för denna veckan, glöm inte att gå in och läsa special inlägget Q&A med nu som kom upp extra igår. 

kram från BlackAngel


Likes

Comments

Då kör vi special inlägget Q&A på 10 frågor så ni kan få lära känna mig bättre :D

1: Namn? Jessica "BlackAngel" Lidén

2: Stjärntecken? Jag är kräftan då jag är född den 21/7-1996

3: Har du en bästa vän? Jag har en tjej kompis som är min Bästa vän och hon heter Mathilda och vi har varit bästa vänner sen högskolan ungefär och vi finns alltid där för varandra när vi behöver varandra även om vi bor väldigt långt ifrån varandra

4: Din favoritfärg: Jag älskar färgen svart

5: Tatueringar/piercingar du vill ha? Jag har redan en tatuering på min höger arm och en piercing i min tunga (bild kommer i slutet på inlägget), men jag kommer skaffa en till tatuering med mitt barns namn och födelsedag längre fram sen

6: Längtar du till något? Det jag längtar mest till just nu vilket jag vet att vi är två om så är det att vårt lilla barn ska komma ut från min mage så vi kan få gosa och överösa det lilla livet med kärlek och massa annat.

7: Meningen bakom ditt alias? Meningen bakom mitt alias "BlackAngel" är att jag ser mig själv som djävulens dotter, det är dock en längre historia som kommer längre fram i ett eget inlägg, men mest att jag var en gång i tiden en ängel som Lucifer och som han förlorade jag mina vingar.

8: Hur började du få intresse för att spela dator spel? Jag skulle nog säga att mitt intresse för spel överlag började när jag var mindre och spelade Nintendo 64 och sånt, men just dator har jag varit fast för sen ungefär 2011, då åkte jag även på mitt fösta Dreamhack som är Sveriges störta dator lan

9: Vilket är ditt favorit dator spel just nu? Mitt favorit dator spel just nu är nog Diablo 3

10: När fick du dina första tankar om att du skulle skaffa barn? Jag har alltid gillat barn och att få ta hand om dem och lära dem saker i livet, men tanken om jag jag skulle skaffa mitt egna barn har nog börjat växa från från att jag blev 18 år ungefär

hoppas att ni 

Likes

Comments

Morgon alla mina underbara läsare

Jag tänkte bara säga att jag har tänkt lite och i och med att bloggen är så ny så tänkte jag slänga in ett special inlägg imorgon,
det speciella inlägget kommer att vara en Q&A för att ni ska få lära känna mig och få veta vem jag är lite mer :-)
så ställ frågor här i kommentarerna eller mejla mig till katter96@live.se

ha en fortsatt trevlig fredag
kram på er så länge kram från BlackAngel

Likes

Comments

Hej!

varmt välkommen till min blogg!!

Detta är nyinvigningen av min blogg där ni kommer att få följa med mig och min familj genom vardagen och får veta alla mina tankar om att vara gravid och hur det känns för mig personligen om att vara gravid för första gången.

Jag kommer att lägga ut ett inlägg varje söndag till börja med, så får vi hoppas att ni gillar min blogg och kommer att hitta någon nytta av denna.

Ni får gärna berätta vad ni tycker när jag väl kommit igång och om det är något ni vill att jag ska skriva om. <3kram på er alla underbara läsare från mig BlackAngel

Likes

Comments