Passade på att knäppa någon bild innan kvällsmaten serverades. Får passa på medan solen vill titta fram. Dessvärre är denna blivande mamma så trött numera att jag knappt hinner hem från jobb innan jag somnar. Gravidkudden vi köpte har varit en stor hit. Och jag får lite slåss om den för om de inte är Tobias som snor den så är de Zelda som vill ligga på den. Bra investering helt enkelt.

På bilden kan ni skymta två av mina nya kuddfodral från H&M home. Tyckte den rosa sammetskudden var så fin trots att de egentligen inte alls är min stil. Men i vår mörkgråa soffa tillsammans med vita och beige linnekuddar så blev den perfekt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Söndag och vi hade egentligen inget särskilt planerat. De enda som stod på schemat var en tur till Ikea för två innerkuddar och en sväng inom Zara för att hämta ut ett paket. Men med en spontan Tobias så slutade det med en tur till babyv i Ängelholm där de kändes som vi fyllde halva bilen med bebissaker. Skötväska, amningskudde, babynest, blöjhink, badbalja, åkpåse och babysitter fick följa med hem. Vem sa att det var billigt att skaffa barn? Nu har vi dock en hel del avcheckat från listan så de känns mest som småsaker kvar såsom oljor osv. När vi kom hem blev det en kanelbullsfika.

Nu blir de sängen där jag ska inviga amningskudden som även agerar gravidkudde. Oerhört skönt att buffa in under magen nu när man börjat ligga allt sämre om nätterna.

Likes

Comments

Bebisabstinens någon? Jag har!! Idag går vi in i vecka 28 vilket innebär att bebis är färdigbakad om 11 veckor. Jag kan inte förstå den tanken. Om ynka 90 dagar så beräknas vår bebis komma till oss. Jag kan inte säga tillräckligt många gånger hur mycket jag längtar. Krabaten inne i magen börjar bli ordentligt stark nu så ibland när jag har handen vilandes på magen så känner jag hur den rör sig när bebis sparkar. Obegripligt.

Ovan ser ni ett paket vi hämtade ut på posten idag. Trikåset och strumpor. Bebiskläder är verkligen så roligt att handla. Blir dessutom ännu roligare sen när bebis är här och vi kan rikta in oss på pojk eller flickkläder.

Likes

Comments

Vilken lördag vi fick! Planen sedan lite mer än en vecka tillbaka var att Carolina och David skulle hit på käk lördagkväll. Men efter att ha tittat på Ernst i torsdags så blev vi lite sugna på att dreja och frågade Carolina och David om de var något dom hade kunnat tänka sig. Då Carolina älskar att skapa med sina händer så var jag nästan säker på svaret innan jag ens hade ställt frågan. En runda ut i Fjärestad på tidig eftermiddag för drejning blev det. Carolina dokumenterade via bilder som ni kan titta på HÄR.

Mot kvällen blev det grillat med rotfrukter och efter matkoma satt vi och spelade Med andra ord till småtimmarna. Minns inte när jag frivilligt var vaken till 02 senast. FÖRRESTEN, gissa vad vi fick?? Skrufs Tokyo ljuslyktor som jag suktat efter i jag vet inte hur länge. Snacka om fullträff. Blev oerhört glad för denna gåva. Och är än mer glad för dessa vänner. Guld värda.

Likes

Comments

Oh-my-lord. Vi har nog ätit pizzornas pizza idag. Finns fyra restauranger här i Rydebäck och en av dom är italiensk där vi valde att beställa pizza idag. Utan tvekan godaste pizzan jag ätit. Tror bilden talar för sig själv.

När mitt matkoma lagt sig lite ska jag ta tag i att städa toalett nummer två. Carolina och David kommer hit på käk imorgon och innan dess ska vi till Fjärestad för att dreja. Hur mysigt? Är så exalterad. Drejat någon gång tidigare i ung ålder och har alltid tyckt det varit så kul. Var vi fick inspiration till att åka och dreja imorgon? Sommar med Ernst såklart. Älskar den mysgubben.

Likes

Comments

Fyra veckor kom till sitt slut och idag har jag jobbat min andra arbetsdag. Hormonerna börjar verkligen sätta sig på hjärnkontoret då jag är virrigare än vanligt. Har en stackare jag går och lär upp som de nog inte är helt lätt för att förstå vad jag yrar om alltid. Jag menar, ibland förstår jag knappt själv vad jag sagt. Men det ska nog gå bra.

Tiden är nog min största bov just nu. Händer så mycket samtidigt som jag inte hinner med. Jag hade tänkt ta bättre bilder till er på kontoret men givetvis inte kommit loss till att verkligen göra det. Dessutom blev det en ny soffa i söndags (jepp, jag fick mig min Söderhamn) men inte heller har jag fotat den. Som för övrigt passar tio gånger bättre in hos oss än vår förra soffa. Men vet ni, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Lite så jag försöker tänka när jag räknar ner till bebis ankomst. 15 veckor kvar.

Likes

Comments

Två nykomlingar här hemma. IKEAs nyhet Storuman och en doftpelargon. Pelargonen doftar citrus vilket inte är mig emot som älskar den doften.

Idag går vi in i vecka 26 och jag kan, som tidigare inte förstå hur snabbt tiden går. Jag hinner inte alls med. Ju fler veckor som går ju mer längtar jag. Är en så svår tid att föreställa sig då man inte alls vet hur det kommer att bli. Vi vet inte ens kön och bara de känns pirrande att inte få veta förens när bebis tittar ut. Tankarna som kretsar i huvudet är mer om det är en flicka eller pojke, vem av oss barnet kommer likna, om barnet kommer vara likt någon av oss alls och om bebis kommer vilja titta ut tidigare eller trivas där inne och inte alls vilja titta ut förens jag gått över tiden. Att noja över förlossningen är inget jag gjort än (om jag ens kommer göra det). Jag vet ju inte vad som väntar med smärta, stress osv och då är de svårt att sätta sig in i situationen. De enda jag vet helt hundra är att jag längtar efter vår bebis.

Likes

Comments

Då sambon var lite väl snabb att röja ut sakerna så hann jag inte ta en ordentlig före bild åt er. Men ni kan utifrån bilden förstå vad jag menade när jag skrev att rummet var mörkt och att skrivbordet tog mycket plats. Vi valde somsagt att måla en beige färg (Lady Jotuns kulör Sand) som vi blev supernöjda med. Och istället för de avlånga skrivbordet satte vi in ett mindre. Koskinnet som varit lite malplacerat i vardags/matrummet fick ta plats där inne och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Det blev en billig men ack så behövlig förändring. Nu slipper jag ligga och fundera på var i tusan vi ska förvara vagnen för bakom dörren kommer den få perfekt plats.

Lillebror tittade förbi en sväng för käk och jag har i vanlig ordning när han varit här lite lätt huvudvärk då den människan kan prata för tio personer på en och samma gång. Tur att man älskar honom för den han är. Nu blir de varsin sida av soffan för mig och Tobias.

Likes

Comments

Här sitter jag och får i mig ovanstående frukost. Väckte sambon när jag startade kaffekokaren men han ligger fortfarande kvar och snoozar. Brukar få ett "har du bråttom eller?" när jag för 7:e gången inom loppet av en halvtimme försöker få upp honom. Då jag inte orkar invänta honom så brukar han komma lagom till min sista tugga eller så. Ni som vet, ni vet.

Idag då? Vi målade klart kontoret igår och satte in hyllplanen och de nya skrivbordet. Ska idag fylla hyllorna med sakerna som just nu står på vårt matbord (kaos kan jag säga). Tänkte få till en bra bild till er under dagen så ni får en helhetsbild även om de saknas diverse inredning och tavlor. Vi hörs!

Likes

Comments

Vi hann inte ens vara hemma i 24h innan vi bestämde oss för att åka iväg och inhandla saker till kontoret. Vi hade en tanke som vi ansåg vara superbra från första början men som inte alls blev vad vi hade tänkt oss. Mörkgröna väggar (för att man inte vill ha vita i ett kontor och bli trött i skallen när man ska sitta och studera osv). Vi köpte även två av de billigaste skrivbordsskivorna på Ikea som vi fäste ihop längst väggen så vi hade ett ca 4m långt skrivbord svävande. Såhär nästan ett år senare så var väl den idén inte suverän för just de rummet. Och nu med en knodd påväg så behöver vi all plats vi kan få. Främst till vagnen då vi har en knappt existerande hall. Därför ska en beige kulör upp på väggarna och ett mindre skrivbord sättas in för att göra plats åt barnvagnen bakom dörren. Förhoppningsvis blir detta ett mycket bättre alternativ.

Utöver väggfärg, penslar osv så fick lite annat smått följa med hem. Velat ha en doftpelargon ett bra tag nu så en sådan fick följa med hem. Även Ikeas nyhet Storuman i båda storlekarna. Vi kunde inte bestämma oss för vilken så de fick bli båda. Tur för oss att priset var löjligt lågt.

Likes

Comments