Kan vara en av de smidigaste uppfinningarna. Jag som är en känd växtmördare hoppade av lycka när jag såg butiker började sälja dessa. Vet att de funnits tidigare (duh) men jag har faktiskt inte sett några på ett bra tag tills det nu blev en "trend" på nytt. Försökte få tag i en när Lagerhaus sålde dom men det tog inte mer än 24h innan de var slut så norpade en när vi var på Hedentorps nu i helgen. Ångrar lite att jag inte köpte fler än en. Jag behöver ju minst 2 till. Aja, får hålla utkik i andra butiker helt enkelt.

Nyss hemkommen och har startat en tvätt. Är så trött att jag mår illa så jag ska faktiskt lägga mig en stund och hoppas på att det går över. Vädret är ju dessvärre inget att hurra för heller. Älskar Sverige.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

För er skåningar så är Hedentorps plantskola i Ängelholm ett måste. En butik man hade kunnat strosa runt inne hur länge som helst. Växter och krukor är vad som huvudsakligen säljs där men det fanns även en del från Washologi och inredning. Fick äntligen med mig en Copenhagen kruka hem. Fikonträden hade dock inte kommit in på plantagen än så jag får vänta tills i mitten av april. Men den som väntar på något gott..

Nu är det studier och födelsedagsfirande för mamma som står på schemat. Ha en fin söndag i solen!

Likes

Comments

Då dagens kalas blev inställt så väljer vi att ta oss en tur ut till Ängelholm för att besöka nyöppnade H&M Home samt Hedentorps plantskola där jag hoppas få med mig en Copenhagen kruka från Bergs Potter. Påvägen hem blir det även en tur inom plantagen för att se om dom fått in fikonträd än.

Hoppas ni får en lika fin lördag som vi tänker ha!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Har i och för sig varit vaken ett tag nu så god förmiddag kanske hade passat bättre? Vet ni vad jag gör? Jag sitter på altanen i solen och läser tidningar utan att frysa ihjäl. Hur lyxigt är inte de? Tog på mig min bomberjacka och en filt men känner att det faktiskt börjar bli varmt nu. Katterna är helt lyriska när jag är här ute hos dom.

Mina fräknar lär väl vakna till liv efter någon timme i solen så kommer väl vara ett bombnedslag på näsan sen. Men vad gör man inte för lite d-vitamin? Vi hörs!

Likes

Comments

Vilken kärlek man kan ha för en färg. Jag älskar kalkfärg och vi har 4 väggar med den. Den är så levande så man tröttnar inte heller. Ett av våra bästa inköp!

Likes

Comments

Min avokado som växt sig så fin nu. Haft den i hallen där värmeluften blåser en del och där har den trivts riktigt bra. Valde att ställa den i sovrumsfönstret när solen kikade fram så den kunde få lite sol på sig också.

Hur mår ni? Jag mår prima. En helg har sprungit förbi och samtidigt som vi fått en del gjort så känns de som vi inte gjort ett dugg. Varför känns de alltid så? Nu längtar jag till en varm dusch, chili con carne och husdrömmar. Vi hörs!

Likes

Comments

Ni vet när man planerar att man ska få så himla mycket gjort under en dag men sen slutar upp med att inte göra någonting? Det är en sån dag idag.

Sambon var på Ikea och fick köket beställt (äntligen) så den 10/4 anländer köket. Snacka om fjärilar i magen!! För första gången kommer ni se köket när jag lägger upp före och efter bilder, haha. I övrigt så har jag putsat vårt vitrinskåp och haft lillebror över på lite fika och skitsnack. Solen lyser så humöret är verkligen på topp trots att orken och motivationen är som bortblåst. Hoppas på en bättre dag imorgon helt enkelt!

Likes

Comments

Solen skiner. Jag har hunnit vara hemma ca 2h och inväntar min gudmor samt guddotter som ska komma hit på lite fika. Fint så.

Likes

Comments

Då vi på vår framsida har ett helt hav snödroppar så tog jag en sax och klippte av ett gäng för att sen ha i min klong-vas. Hur fint? Luktar så gott samtidigt som de ger vårkänslor till tusen.

Solen har skinit hela dagen även om de blåst som tusan. Efter 17 blir det att åka iväg till Ikea och beställa vårt kök. Kommer nog hem med lite inköp också om jag känner mig själv rätt. Vi hörs!

Likes

Comments

Tänk att allt kan gå från mörker till solklart på bara någon sekund. De pirrar och bubblar i hela mig och jag mår för tillfället fantastiskt bra.

Annars då? Ikväll blir de beställning av köket. Kommit så mycket ivägen varje gång vi skullat göra de, därför de inte blivit av än. Men ikväll måste vi verkligen beställa. Solen ser ut att vilja kika fram idag dessutom så de är väl inget att klaga på? Ha en fin dag.

Likes

Comments