Mitt första inlägg på bloggen som jag skapade för över ett år sedan, om nu någon själ därute någonsin ser detta så vill ja förvarna att detta inte blir något glatt hej vem är jag inlägg, detta är ett ställe för mig att utrycka mina tankar och känslor och därför väljer jag att vara anonym tills vidare..


Efter att ha mått som en normal människa ska göra i flera månader.. har jag igen känt senaste tiden att rullbandet kommit igång igen ökar takten men kommer ingen vart..

Kan endast tänka nej inte igen, jag vet ju vad som är fel egentligen (har generalliserad ångest och panikångest attacker knackar på dörren med jämna mellanrum) men tankarna vaknar till livänfå ,idag så har jag förmodligen ett allvarligt hjärtfel eftersom mitt hjärta slår ojämt, även kanske hudcancer eftersom jag hade en mystiskt "fläck" i mitt ansikte när jag vaknade imorse som inte befann sig i mitt ansikte igår när jag lade mig..

Pausar här och fortsätter i ett nytt inlägg jag hoppas med denna blogg att kunna hjälpa andra som mår dåligt eller hitta någon soulmate att dela all obehagliga tankar som dyker upp.. kommentera gärna om ni vill, I'm out for now👋

Likes

Comments