Ikke missforstå overskriften, for jeg er veldig glad for at jeg har en bil og kommer meg i fra a til å. Og siden jeg bor litt utenfor sentrum er det ikke de beste bussforbindelsene her. 

Men i går skulle jeg og min bestevenninne (Stina) på spa, på Norefjell. Bilen durer og går. Etterhvert begynner en lampe og lyse, det står STOPP, og en tekst kommer på displayet i bilen. Plutselig går det bort igjen, og vi forsetter å kjøre. Dette skjer da enda engang når vi nesten er fremme. Siden jeg har nettopp byttet batteri på bilen trodde de på et verksted at det kunne ha en sammenheng. Vi kjørte  hjem og det skjedde ingenting med bilen da. 

I dag morges dro jeg på jobb, ikke en antydning til en feil ved bilen engang. Da jeg skulle kjøre hjem fra jobben så begynner helvette igjen, og ikke nok med bare 1 gang, men 3 ganger. Heldigvis går turen til verkstedet bra. 

Da sitter jeg her på landet, uten bil, uten nesten noen bussforbindelser og en fattig student som får garantert en skyhøy regning på bilen...Jeg har føles av at jeg er en person med veldig mye uflask. En minste ting kan skje til store hendelser. 

Men det er lov til å håpe at regningen blir bittebittelitt mindre enn hva jeg forventer :)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

​Hei...

Dette er da mitt aller aller første blogg innlegg.. Alltid vært nysgjerrig på blogging, men har vel ikke helt prøvd det så jeg gir det en ny sjanse. 

Jeg har valgt å blogg om mitt liv, min hverdag, ting som gjør inntrykk på meg, noe som gir meg inspirasjon og det blir nok noen interiør innlegg da jeg elsker interiør..

Håper bloggen faller i smak! 

Likes

Comments