BK Häger, Serien

BK Häger går som tåget just nu och inget verkar kunna stoppa laget. På bortaplan i söndags så besegrades Niemisels med 4-0. Målen gjordes av Daniel Tjäderwald som stod för två snygga frisparksmål och Sonny Urbansson som nätade kliniskt 2 ggr. Noterbart är att serieledaren hofo tappade poäng sent så Häger är bara 3p bakom serieledaren.

- Vi har ett bra slagläge just nu. Vi går för seriesegern, sa en väldigt nöjd ägare spjassen via Skype.

Serieledaren hofo har 2 tuffa matcher som kommer och kan mycket väl tappa fler poäng där medens Häger har en ganska ok match hemma mot Ribban och en enkel bortamatch mot seriens sämsta lag.

Likes

Comments

BK Häger, Serien

Häger är riktigt formstarkt just nu. Igår kom 5:e raka segern hemma mot Dynamo Paldiski. Segern satt dock lite hårdare åt än vi trodde. Underläge 0-1 i halvtid så skärpte laget till sig och på ett par minuter i andra halvlek vände matchen.

- Vi var lite lata och jag gav en utskällning i paus. Skall vi tampas i toppen så måste vi prestera bättre än så här, sa tränaren Sergio efter matchen.

Stig Bergstrand fick inte mycket speltid. Han blev inbytt i minut 78 och 4 minuter senare så åkte han på en frilägesutvisning.

Nästa vecka är det bortmatch mot Niemisels. Häger kommer va favoriter där och går in för att ta sin 6:e raka seger och fortsätta jaga hofo i toppen. hofo har en svårt bortamatch mot Ribban och vi hoppas på tappade poäng för hofo.

Likes

Comments

Södermalm Boys

Vi välkomnar Södermalm Boys nye tränare Zuriel Rosenfeld. Han kommer ursungligen från Iran där han var raketforskare men då han alltid gillat sport så tog han chansen att bli tränare och kom till lilla söderklubben Södermalm Boys.

- Det ska bli kul att prova att va en fotbollstränare. Jag gillar utmaningar och kommer göra allt för att klubben skall utvecklas, sa en mycket glad Zuriel på telefon idag.

Hans debutmatch blir på söndag hemma mot Lyckå FF.

Likes

Comments

BK Häger, Statistik

Lite otippat så leder Dario Javier Pisano Capo den interna skytteligan efter halva serien. Darios som inte haft så mycket speltid senaste säsongerna pga sin ålder har denna säsong spelat mer. Mest beror det på alla skador som Häger råkat ut för. Men desto roligare att Dario tagit chansen när han fått spela. På 6 spelade matcher har 32-åringen gjort 9 mål! Alla har vart i cupen och motståndet i de inledande omgångarna har vart blygsamt.


Mål halva säsongen (Serie+Cup)

1. Darío Javier Pisani Capo
2. Matei Idomir
3. Thomas Håkansson
4. Stig Bergstrand
5. Daniel Tjäderwald
6. Erik Östedt
7. Per-Olof Nilsson
8. Sonny Urbansson
9. Håkan Bohell
10.Gustaf Hjertér
11.Alessandro Budelli
12. Ivan Karr
13. Lars Jacobsson
14. Wiggo Hederberg

9 mål
8 mål
6 mål
4 mål
4 mål
3 mål
3 mål
3 mål
3 mål
2 mål
1 mål
1 mål
1 mål
1 mål

Likes

Comments

BK Häger

I helgen så sparkades BK Hägers doktor Pekka Ahl. Han har vart i klubben många år men på sistone har han supit en del och slarvat med all rehabträning på skadade spelare. Styrelsen och ägaren var eniga att ge kicken åt Pekka som fick en flaska vodka som avskedspresent.

Igår värvades en ersättare till Pekka. Laget ny doktor heter Tomas Rönndahl, 39 år och kommer senast från ett jobb som landslagsläkare för boule.

- Skall bli kul med utmaningar inom fotboll. Spelade som lite men sen bara sett på TV, sa Tomas efter att han skrivit på ett års kontrakt med klubben.

Vi välkomnar Tomas och tror att han kommer göra bra ifrån sig. Han är ju en Level 5 doktor så finns ingen bättre på marknaden.

Likes

Comments

BK Häger

Vi vill lyfta fram Bajepartiet som sprider glädje och humor i vardagen. BK hägers ägare som är medlem i partiet säger:

- Rösta på partiet i nästa val, Finns inget annat att rösta på för Sveriges framtid.

- En av många saker vi stödjer med Bajenpartiet är starköl på vår arena. Det är infört inför denna säsong, la spajassen till.

På söndag 4 december går Bajenpartiets julfest av stapeln. Gör som BK Häger och anmäl dig på www.bajenpartiet.se inom kort.

Likes

Comments

BK Häger, Serien

BK Häger tog en enkel seger hemma på Hägerstadion idag. Jetset besegrades med 4-1 (2-0 i HT). Laget tog sig därmed förbiJetset till en 3:e plats i tabellen.Målen gjordes av 2 x Håkansson samt ett var av Matei och Nilsson.


- Riktigt stark match idag. Nog en av våra bästa matcher vi spelat, sa en nöjd tränare Sergio efter matchen.

Laget är riktigt formstarkt i serien och räknar vi bort de 2 inledande förlusterna så är vi bäst. Vi har tagit 13p av 15p på de senaste 5 matcherna och en målskillnad på 19-5. Serieledarna hofo har 12p och tvåan Dun har 11p.

- Vi jagar de 2 lagen i toppen och kommer inte ge upp seriesegern. Vi har ett bra läge att kunna avgöra på egen hand.Formen är god och slipper vi mer skador så kommer vi kunna mönstra bästa lag i andra halvan av serien, sa ägern spjassen.

Nästa vecka är det returmöte mot Jetset och vi tror på god chans till 3p även i den matchen!

Likes

Comments

BK Häger, Serien

Imorgon är det dags för seriens fjärde hemmamatch. Jetset står för motståndet.

- Ingen lätt motståndare men vi är väldigt optimistiska och tror på en seger, sa ägaren spjassen

Tittar vi på inbördes möten så har lagen vunnit två matcher var och båda har en seger på hemma respektive bortaplan.

Vi välkomnar alla fans och hoppas på en fullsatt arena imorgon söndag.

Likes

Comments

BK Häger, Serien

Häger tog en viktig borta seger i Stockholmsderbyt i eftermiddag. Dynamo besegrades med 3-1 inför halvfull arena. Häger har efter en tung säsongsinledning kommit igång och har nu 3 segrar och en oavgjord på de 4 senaste matcherna.

Laget slapp även skador i dagens match. Något som vi haft oturen att åka i både serien och cupen. Till nästa helg är laget skadefritt och kan mönstra fullt lag mot Jetset.

- Vi spelar totalt sett bra idag men första 30 min är ofokuserat. Vi missar frispark och straff! Sa en lite lätt missnöjd tränare Sergio.

Dagens match är tangerat den bästa match laget gjort totalt sett betygsmässigt. Då var laget inte ens i form eller toppat vilket gör att det ser ljust ut framöver.

Likes

Comments