BK Häger, Kval

Vi tog ett samtal till ägaren Spjassen inför söndagens viktiga kvalmatch borta mot the Spike´s.

Hur är läget i truppen efter senaste matchen mot hofo?
- Det är bra. Killarna lättade att vi tog hem seriesegern men ruggit laddade att ta sig ann kvalet på söndag.

Har killarna tränat i veckan?
- Det har haft en del ledigt och kört mest rehab. Så vi vilar oss mes i form till söndag.

Hur ställer ni upp laget?
- Det är en hemlighet. Jag och tränaren Sergio har samtalat en del och våra scouter har analyserat grymt bra så vi vet hur vu skall knäcka motståndarna.

Vad skulle det betyda om vi vann kvalet och tog er upp i div 3?
- Enormt mycket! laget har växt och tagit form och vi är absolut redo för div 3!

Ok lycka till på söndag!
- Tackar!

Likes

Comments

BK Häger, Serien

Efter en gastkramande match borta idag mot hofo så har tagit ännu en titel. Den 4:e genom åren. Segern skrevs till 4-2 efter att Häger vänt underläge 1-2 till just seger 4-2.

Strax innan paus lyckades Häger kvittera genom Nilsson. Sen början på andra halvlek så ryckte Häger till en grym seger.

- En stor dag idag! vår andra raka serieseger i IV.71 och det ger oss chansen att återigen kvala till div 3, sa en nöjd ägare efter matchen idag.

- Nu skall vi åka hem och läka såren och ladda för nästa veckas kval mot the Spike´s från Göteborg. Vi har en god chans att vinna men skall inte ta ut något i förväg, sa tränaren Sergio i bussen på väg hem.

Likes

Comments

BK Häger, Fans, Serien

Trycket på att få biljetter till bortamatchen mot hofo är enormt stort. Aldrig har så många fans velat se BK Häger när dem har chans att ta sig upp till div 3. Dock så innebär ju en seger inte att laget tar sig upp direkt utan ett kval är mest troligt.

Dryga 100 bussar med fans är redan bokade av supporterföreningen León´s Lirare och mer bussar lär bli bokade imorgon.

- Vi har blivit helt nedringda men svarar på allt vi kan. Vi skall invadera hofo´s arena och skapa ett sådant tryck så vi kommer in i historieböckerna! sa ordföranden León "el Grino" Omanovic.

- Oddsen är på Häger´s sida men vi kan inte bara åka dit och tro att vi vinner. Hårt arbete krävs och vi skall va fokuserade, sa ägaren Spjassen när vi mötte honom på lunchen på den lokala kvarterskrogen "skitiga duken" då han tog ett par bira och pytt i panna med ett antal fans.

Likes

Comments

BK Häger, Statistik

Då var sista hemmamatchen klar för säsongen och vi avslutade på topp med en seger inför en fullsatt Hägerstadion. Nedan lite statistik om Häger när det gäller hemmamatcher på vår arena:

  • Denna säsong: 7 matcher, 6 segrar, 0 oavgjorda och 1 förlust (hofo), vinst% = 86 %
  • 4 senaste säsongerna: 28 matcher, 24 segrar, 2 oavgjorda och 2 förluster, vinst% = 86 %
  • Alla säsonger: 92 matcher, 62 segrar, 11 oavgjorda och 19 förluster, vinst% = 67 %
  • Lägger vi till målskillnaden hemma på alla säsonger så ser vi en förkrossande statistik: 340-86= +254


Vi återkommer med mer statistik för bortaplan när sista seriematchen är spelad.​

Likes

Comments

BK Häger, Serien

Idag i säsongens sista hemmamatch så besegrade Häger serietren Dun med klara 2-0. Båda målen gjordes av Erik Östedt.

- Riktigt skönt att sätta två bollar idag och hålla i spänningen till nästa vecka, sa en nöjd Erik efter matchen.

hofo vann sin match idag också så det blir en direkt avgörande match nästa söndag om vem som tar hem serien. Det märks på spelrna i Häger att dem tror stenhårt på en seger.

Likes

Comments

BK Häger, Serien

Idag tog BK Häger en väntad bortaseger mot seriens sämsta lat, Ibsens Demoner. Hela 7-0 skrevs segersiffrorna till efter ett Hattrick av Erik Östedt!

- Det kändes grymt idag. Mina med spelare gör det lätt för mig att spela fortboll så då rinner bollarna in, sa en nöjd Erik efter matchen idag.

Häger ligger fortfarande två i serien på samma poäng som hofo. hofo gjorde sitt lives match idag då de satte 5 av 5 chanser i sin hemmamatch mot Dun. Dun ar det bättre lagets så Häger hade lite oflyt som inte fick hjälp av Dun att sno poäng idag.

Men vi har allt i egna händer. Nästa hemmamatch är mot just Dun. Det blir en svår nöt att knäcka men vi har hemmaplan och kommer gör allt för att vinna. Sen blir det förhoppningsvis en ren seriefinal i sista omgången då vi möter hofo på bortaplan.

Likes

Comments

BK Häger, Serien

Igår tog BK Häger sin sjunde raka seger i serien. Ribban besegrades med klara 3-0 inför ett fullstatt Hägerstadion. Betygsmässigt så var det Hägers bästa match och vi fick 397 HTMS poäng och är väldigt nära gränsen 400.

Det som var smolket i bägaren var att Metei Idomir blev skadad i 2 veckor och kan missa de tre sista matcherna. Kanske kan va tillbaka till sista seriematchen eller ett eventuellt kval.

Likes

Comments

BK Häger, Serien, Fans

Under lördagskvällen så hade vi ett surr med León "el Grino" Omanovic via en knastrig mobiltelefon, han som är ordförande i supporterföreningen "Leon´s Lirare":

- Vi jobbar stenhårt tt få så många till matchen imorgon. Primärt fokus är att få dit alla på ståplats. V kommer ha grymt tifo då det är näst sista hemmamatchen för säsongen. vi kommer att fylla Hägerstadion för andra gången denna säsong.

Vi hoppas på en fullsatt arena imorgon och glad men säkert bakfulla fans på läktarna.


Likes

Comments

BK Häger, Serien

Söndag närmar sig och omgång 11 är på intågande och det är helt ovisst i serien. Häger har en god chans att ta seriesegern men det krävs lite hjälp på vägen. Vi skall tippa sista omgångarna och se hur serien slutar.

4 omgångar kvar och tabellen ser ut som följer:

1. hofo 25p
2. Häger 22p
3. Dun 18p
4. Jetset 18p
---------------
5. Ribban 16p

hofo som leder har ett tuff spelschema och jag blir förvånad om de håller i och vinner serien. Jetset borta på söndag blir en tuff match och jag tror det blir förlust. I omgång 12 så möter hofo Dun hemma vilket inte blir lätt. Jag tror Dun har åkt ur cupen och då kommer hofo få sota för det samt att Dun tagit en TDL. Omgång 13 så en enklare match då man möter Niemesils borta och tar 3p. I sista matchen så har hofo hemmamatch mot Häger och det blir en tvekamp. Dock tror jag Häger blir för svåra och vinner. Totalt så tar hofo 3p på sista 4 matcherna.

Häger går som tåget och har 6 raka vinster. Mycket talar för vinst i de 4 sista matcherna också. Ribban på söndag blir en enkel hemmaseger. I omgång 12 så möter vi seriens sämsta lag Ibsens Demoner och 3 enkla poäng. I näst sista tar Häger emot Dun å hemmaplan och just hemmaplan avgör till Hägers fördel men vi förväntar oss en riktigt tuff match. I sista omgången så är det hofo på bortaplan. Här har vi ett Häger i toppform som kommer slå tillbaka ett sargat hofo.

Så en sluttabell med dessa tips skulle bli:

1. Häger 34p
2. hofo 28p
3. Dun 27p
4. Jetset 25p
----------------
5. Ribban 23p

Vi får se om detta stämmer när sista omgången spelats.

Likes

Comments

BK Häger, Serien

BK Häger går som tåget just nu och inget verkar kunna stoppa laget. På bortaplan i söndags så besegrades Niemisels med 4-0. Målen gjordes av Daniel Tjäderwald som stod för två snygga frisparksmål och Sonny Urbansson som nätade kliniskt 2 ggr. Noterbart är att serieledaren hofo tappade poäng sent så Häger är bara 3p bakom serieledaren.

- Vi har ett bra slagläge just nu. Vi går för seriesegern, sa en väldigt nöjd ägare spjassen via Skype.

Serieledaren hofo har 2 tuffa matcher som kommer och kan mycket väl tappa fler poäng där medens Häger har en ganska ok match hemma mot Ribban och en enkel bortamatch mot seriens sämsta lag.

Likes

Comments