Vi välkomnar Dogan Ecer till klubben. En tung svensk och erfaren ytter som även kan spela på mitten. Vi får se hur övriga situationen ser ut på yttermittfältet då klubben numera har 4 st yttrar men bara behöver 3.

- En klass ytter som kommer från div 2 och kan hjälpa BK Häger upp till div 2, sa ägaren spjassen efter affären blev klar i veckan.

Dogan Ecer kommenterar själv sin övergång:

- BK Häger verkar va en klubb som satsar och sköna snubbar i laget. Jag är ju inte purung så då det inte var så många anbud så kändes BK Häger helt rätt. Laget har ambitioner och på väg upp i seriesystemet. Jg kommer jobba hårt för att bidra med mina egenskaper, sa en glad Dogan.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ikväll så mötte BK Häger bästa tänkbara motstånd i cupen i Inter Draggen. Häger hade ett vägval med att spela serien eller cupen och valet blev serien. Med en TDL så har vi bra läge till revansch mot Anfield på söndag. Dagens match mot Inter Draggen var nyttig för alla i laget som fick sig en tankeställare hur det går till i högre divisioner :)

Likes

Comments

BK Häger är numera i Div 3. Rättare sagt III.3. Efter 3 matcher så har vi inte fått de poäng vi förtjänar. Speciellt i senaste hemmamatchen så var vi klart bättre laget men fick en svidande 1-3 förlust...

Idag nya tag i cupen men tyvärr underläge med 1-2 i halvtid. Vi hoppas laget får lite självfötroende och vänder på detta i andra halvlek.

Likes

Comments

I fredags blev Bajen BoIS klara för div 4 i HT International. Vi tycker det är imponerande då laget kämpat i motvind med massor med skador.

- Vi är klara för top 4:a så är imponerande, sa ägaren Spjassen idag.

Likes

Comments

Södermalm Boys har ännu chansen att vinna Div.627 efter att ha tagit in massor i målskillnad idag. Så inför avslutningen så skiljer det endast 3 mål.

- V kommer göra allt som står i vår makt att vinna med mer än 3 mål, sa en nöjd tränare idag efter matchen.

Likes

Comments

idag blev BK Häger helt klara för div 3! men en gång gång kvar! imponerande!

- Vi spelade SVM idag så då kunde vi dominera som vi ville, sa en nöjd tränare Sergio direkt efter matchen.

I och med segern så kan BK Häger redan planera för nästa säsong. Planer finns inom att bygga ut arenan, köpa in en yngre målvakt, bl a.


Likes

Comments

BK Häger ångar på i serien. Efter 9 omgångar så har laget bara förlorat en match (2-3). Imponerande är att på de 8 vinsterna ås har laget hållit nollan i samtliga. Se hela 38-0 på dessa 8 vinster!

- Vi har ett riktigt bra lag. Att vi kommer är upp är nästan klart. Vi har råd att förlora en match till men ändå gå upp. De kommande 4 matcherna så avgörs allt. Stämningen i truppen är riktigt bra och vi tror på oss själva, sa ägaren spjassen.

I veckan spelar vi omgång 9 av smaragdcupen och ställs mot tufft motstånd i div 1 laget Playboys Us. I serien så möter vi borta Slasktratt FK.

- I cupen har vi slagit alla rekord denna säsong. Nått omgång 6 i Sverigecupen och nu omgång 9 i Smaragdcupen. Vi har dragit in över 12 miljoner kronor på cupen denna säsong vilket är knappt 4 miljoner mer än någon gång tidigare, sa spjassen

Likes

Comments

Vi har vart lite tysta på bloggen men vi är nu tillbaka. BK Häger tog sig till omgång 6 i cupen vilket är rekord för klubben. Det mest imponerande var att vi höll nollan i de 5 första matcherna.

- Ja vi spelade riktigt stabilt i cupen i år. Sen att vi åkt ur i omgång 6 var inget att säga om. Motståndaren var klart bättre samt att vi tyvärr fick en skada på målvakten Gregorz, sa en lätt besviken Spjassen

Häger vann igår i Smaragdcupen så vi är vidare till omgång 7, endast 128 lag kvar. Motståndet i omgång 7 är betänkligt så vi har en bra chans att ta oss till omgång 8.

Likes

Comments

Vi kan idag rapportera om en riktigt, skitig och snuskig affär kring vår super junis Edgar "Super Mario" Kronblad. Han lades ut för 9 000 000 kr och budgivningen rullade på bra. Men sista dygnet spårade det hela ur. Isländska klubben Strummers betedde sig som skit och la först ett mindre överbud på 80 miljoner men sen stund senare så lades knappa 181 miljoner.

Då vi alla vaknade upp på tisdagsmorgonen så såg vi att klubben Strummers var ägarlöst. Så helt enkelt ett sabotage för att förstöra för Sverige och lovande juniorer. Klubben har helt enkelt tröttnat på HT och spenderat sina pengar på att köpa Edgar och hade det hela gått igenom hade Edgar hamnat i glömska utan att någon tränat honom vidare.

Historien slutar inte här utan klubben Söders GoIF klev in och räddade upp hel historien för Edgar! Ett enormt stort tack till ägaren Touchen som fick gräva djupt i fickan för att hosta upp 186 miljoner och därmed vinna budgivningen!

- Vi kan inte annat än tacka managern Touchen för att ha ett enormt stort hjärta och handlingskraft! Vi kommer aldrig gömma denna handling och kommer alltid hjälpa Touchen om et behövs, sa en rörd ägare spjassen.

Vi vill även tacka heden_HT31 (Guttaboys IL) som stöttade bra med att rycka i rätt trådar i landslagsledningen för att få till en lösning.

Även skall nämnas att vi tittar på en intressant mittfältare från Söders GoIF. Han kan va en pusselbit som gör att vi kan ta oss vidare i cupen några extra omgångar.

- Vi skall bjuda en del där för at köpa en bra spelare! men givetvis så stöttar vi Söders GoIF med att betala tillbaks lite pengar på Edgar, sa ägaren spjassen.

Likes

Comments

BK Häger har inlett säsongen på bästa sätt. 3 raka segrar i serien och 3 raka segrar i cupen. Det som mest imponerar är att laget hållit nollan i alla dessa matcher. Målskillnaden är 34-0 !!

- Vi hr en trygghet i spelet och kanske inte mött de svåraste motståndarna men en som kommit in i laget är vår 1:a målvakt Grzegorz Gawrys. Han har ju bra meriter och håller en hög klass men är först denna säsong som han visat vilken fantastiks nivå han håller, sa tränaren Sergi idag.


På onsdag är det omgång 4 av sverigecupen och vi stöter på ett tufft motstånd i Dalbottens BK.

- Vi går för seger! Vi kommer kriga som alltid! , sa ägaren Spjassen när vi stötte på honom i baren vid lunchtid idag.

Likes

Comments