BK Häger, Serien

​BK Häger spelade oavgjort i den svåra bortamatchen mot Ribban. På förhand så visste vi att det inte skulle bli lätt med deras starka mittfält men trots allt lyckades vi vinna mittfältet ändå. Vi hade ledningen i i halvtid med 2-1 men vi orkade inte riktigt hålla fokus och täppa igen utan Ribban fick in en kvittering i 75:e minuten.

 - Surt då vi betygsmässigt hade nog det strået vassare laget men så är det ibland. Idag vann vi mittfältet med 52-48 och fick 6-7 i chanser men tidigare har vi torskat mittfältet med knappt men haft 0-11 i chanser. Vi tar nya tag mot nästa match hemma mot Niemesels, kommenterade ägaren spjassen matchen.

Likes

Comments

BK Häger

Den sista av BK Hägers bästa supporters är:

Bockarna
Detta lag och manager lärde jag känna i min nuvarande serie i div 4. Ruskigt trevlig kille som är kul att följa, även när vi numera spelar i olika serier. Här är det ingen Bajen-broder utan ett IFK Norrköpings fan!
Ger alltid goda tips och analyser.

Likes

Comments

BK Häger

Nästa supporter till BK Häger är:

HAMMARBY PYROTEKNISKA FC
Med sin erfarenhet och hjärta bidrar denna manager med alla tänkbara tips och idéer i spelet som vart till stor hjälp! Det är alltid skönt att ha stöttning av andra Bajenbröder. Givetvis blir det även en massa surr om allt annat utöver Hattrick! Även om man kan uppfattas som olika så är man nog mer lika än man tror.

Laget spelar just nu i div IIc men kommer nå sitt mål hoppas vi att gå upp till div I denna säsong!
Vi måste medge att det är en grymt snygg logga :)

Likes

Comments

BK Häger

Vi vill lyfta fram 3 av mina bästa supportrar inom Hattrick. Alla bidrar med stor hjälp när det gäller idéer, taktik, spekulation m.m. Detta ger spelet Hattrick en extra dimension som nog många inte tänker på eller ger spelet en chans. Vi inom BK Häger är stolta att ha dessa nära vänner com förgyller varje vecka.

Det är ingen ranking mellan dessa men vi börjar med den första:

Söderbröder FC
En Bajenborder som vart uppe i Allsvenskan i Hattrick och med sin erfarenhet är till stor hjälp. Sen så blir det ju en hel del snack om Bajen som är ett gemensamt intresse :)
Tyvärr är har Söderbröder ingen logga för tillfället men hade en snygg tidigare så vi hoppas den kommer tillbaka :)

Likes

Comments

BK Häger, Serien, Statistik

Det är en stor variation men intressant att läsa lite hur många mål BK Häger gjort i snitt per säsong genom åren.

Som bäst ligger snittet på dryga 7 mål per match men det var i en div 5 som var riktigt dålig.

Detta gör att genomsnittet ligger på höga 3,3 mål. Detta genomsnitt kommer att sjunka i och med att vi kommer högre upp i seriesystemet.

Mål bakåt är viktigt. BK Häger har alltid haft ett starkt försvar och Genomsnittet ligger på dryga 1 mål per match.

Intressant är att snittet sjunker för varje säsong. Så även om vi kommer upp i seriesystemet så kommer vi inte släppa in lika många mål.

Tidigt i karriären så låg vi på knapp 3 insläppta per säsong men det var vår 3:e säsong i Hattrick.

Likes

Comments

BK Häger, Serien

I söndags vann Häger sin första seriematch för säsongen. Laget spelade ut totalt på hemmaplan och besegrade Ibsens Demoner med hela 7-0! Sonny Urbansson och Per-Olof Nillson gjorde båda 2 mål vardera.

 - Skönt att få sätta 2 mål idag. Var ett tag sedan så nu fick jag en rejäl boost, fan blir nog hattrick i nästa match, skrattade Per-Olof när han efter en skön dusch mötte pressen efter matchen.

I nästa omgång ställs laget mot Ribban som blir en svårt nöt att knäcka på bortaplan.

Likes

Comments

BK Häger, Cupen

Nyss blåste domaren av matchen mellan BK Häger och communist garbidge. BK Häger ägde matchen och vann med klara 2-0. 

 - Vi styrde spelet när dem spelade så defensivt med en 550 uppställning,  sa tränaren Sergio direkt efter rmatchen.

Tyvärr så åkte vi på ÄNNU en skada då Sonny Urbansson åkte på en knäskada och är borta i 3 veckor. Vi har nu åkte på på 4 skador denna säsong och totalt 11 veckor på dessa!! Horribelt!

Likes

Comments

BK Häger, Spelare

Det positiva var att Häger tog sig vidare till cupens 4:e omgång. Det tråkiga var att klubben åkte på två skador igår. Tyvärr var det dessutom 2 backar. Lars Jacobsson åkte på 1v och Thomas Håkansson hela 3v.

- Riktigt trist när vi summerar matchen. Skador på två backar är inte vad vi behöver just nu. Men vi hoppas vår läkare kan göra ett bra jobbet med grabbarna, sa Tränaren Sergio efter matchen.

Wiggo är snart tilllbaka i spel vilket gör skadeläget lite ljusare i laget. Viktig match på söndag så alla spelare behövs just nu. FORZA!

Likes

Comments

BK Häger, Spelare

Wiggo är snart tillbaka i laget. Hans 3v skada är snart läkt och vi hoppas han är spelklar till bortamatchen i omg 4 mot Ribban.

- Rehabträningen går bra och skadan läker grymt. Jag saknar att spela match, säger Wiggo på telefon.

Lagets dåliga inledning påverkar Wiggo.

- Fan vi kan bättre! Grabbarna har spelat bra en har max oflyt liksom. I helgen blir det kross. Vi skall äta upp Ibsens jävla demoner, kommenterade Wiggo ytterligare.

Hårdingen och temperamentsfulle Wiggo nr 21 är saknad och vi hoppas han kommer tillbaka snart!

Likes

Comments

BK Häger, Serien

En historisk dag men på fel sätt. Aldrig har BK Häger inlett en säsong med 2 raka förluster och 0-7 i målskillnad. Visst har vi förlorat två raka en gång i tiden men då hade vi ändå gjort 2 mål framåt. Nu har inte laget gjort ett enda mål!

Dagens match var svår och motståndet hade bättre mittfält än vi trott så chanserna att vinna var små. Men att BK Häger inte får en enda chans på hela matchen är märkligt, 0-11 i chanser visar ju att det inte går att vinna matcher om man inte skapar chanser framåt.

- Vi gör en riktigt bra match idag men får ingenting med oss. Allt som kan gå emot oss gör det just nu i serien, sa en besviken lagkapten Matei Idomir efter matchen.

Nu krävs det en rejäl uppryckning om laget skall utmana om seriesegern Trots allt har laget spelat bra fotboll så vi hoppas vi kan få lite flyt med oss framöver.

Likes

Comments