Header
View tracker

Här kommer lite information från den flyttade matchen mellan BK Animals och BK Ohm F. Matchen fick spelas om pga maskinhaveri under matchen men när Lejonet möte precis samma lag. Men matchen va en spännande match och slutade lika alltså 10 - 10.

Dagens spelare i matchen blev återigen Johan Ekelund som behåller nallen. Johan spelade 780 följt av Stefan på 743 och Dennis 738. Sen Lina tight efter Dennis på 736 och sen ett hopp ner till Magnus på 707.

Så nu har alltså Tony och Johan E nallen över jul och nyår fram till nästa match den 14/1... Låter långt fram men det tro mig snart är det dags igen för tiden bara springer iväg. Tänk snart att 2016 är över...

Efter många om och men är äntligen bilden tagen. På bilden fattas dock några spelare so som Therese, Magnus, Roger, Thomas S, Pontus, Henning.

Som ni nu också ser så är denna bild som header också, passade perfekt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Goddagens!
Just nu för tillfället befinner vi oss alla i bowlinghallen i Klippan för Animalscupen 2016 spelas. Det är dags att kora en ny vinnare eller kommer Micke Engström behålla titlen sen förra året?
Tänkte att jag skulle här nedan dela med mig hur startlistan ser ut vilka som spelar tillsammans och vad alla spelare har för hcp...

Bana 1 - Tony 19, Carro 35, Micke E 50
Bana 2 - Kent 16, Lina 29, Thomas C 28
Bana 3 - Åsa 49, Dennis 34, Johan 27
Bana 4 - Bert 17, Börje 22, Emelie 36
Bana 5 - Bertil 50, Ann-Marie 50, Tommy 35
Bana 6 - Johan E 16, Eddie 50, Roland
Bana 7 - Jån 22, Magnus B 50, Peter 17

För er som inte vet vad HCP är har det med att göra vad spelaren har för snitt... Ju högre snitt du har desto lägre hcp men ju längre snitt du har desto högre hcp.

Kommer Micke Engström behålla titlen, det är frågan? Resultat kommer!

Likes

Comments

View tracker

Ojoj här har man helt glömt bort att uppdatera om laguppställningen i helgens match men vad säger man bättre sent än aldrig eller hur? 😉

Men här kommer laguppställningen för A-laget som mötet BK grabbers 

Lina Olsson
Thomas Carlsson
Bert Lehmann
Peter Persson
Thomas Svensson
Tony Larsson
Roger Björnstedt
Johan Johansson
Reserv: Caroline Engström

Och hör kommer laguppställningen för F-laget som möter Markaryd BK

Stefan Pettersson
Caroline Engström
Börje Andersson
Emelie Dalhqvist
Micke Engström
Johan Ekelund
Eddie Rosengren
Dennis Theisner
Reserv: Pontus Karlsson

Lovar att jag ska komma med dagens spelare så fort jag vet vilka det blir så vi hörs igen... tingeling 😊

Likes

Comments

Gokväll!
Då va nästsista matchen spelade innan juluppehållet, det va en jämn och spännande match kan jag meddela. Det va ju trots allt topplaget dom möte men A-laget fixade det galant. Men tyvärr i sista slaget tappade dom poäng. Förlorade med två ynkliga poäng alltså blev resultatet 9-11 till BK Borgen.

Nallen idag gick till Bert Lehmann efter att Peter har fått nallen nu 2 gånger i rad. Men det bästa va att dom höll det inom banparen. Och mellan banparet menar jag att Bert & Peter spelade tillsammans under matchens gång.

Topp 3 efter dagens match blev Bert på 851, Peter på 814 & Johan J på 765 med Thomas strax efter sig på 761. Så alla spelare va jämna med varandra idag också... Va väldigt roligt att kolla på...

Tyvärr blev det inget spelade för F-laget idag pga att maskinerna la av och ville inte funka & jag tror nästan att Lejonets match fick avslutas pga detta. Så F-lagets match blev flyttad till den 6 December, samma spelare och hemma förstås. F-laget skulle möta Åstorp.

Nästa match är hemma igen för båda lagen. A-laget möter BK Grabbers(Eslöv) & F-laget möter BK Markaryd..

Även nästa vecka blir det en liten överraskning efter A-lagets match.. & Det är dags att ta foto på alla i klubben!

Likes

Comments

Hesslehomsmixen är en par tävling som spelar över 12 serier med hcp(handicap).. Man kan spela herre-herre, dam-dam & dam-herre. Tävlingen spelas som "skånsk mix" dvs spelare 1 slår första slaget i alla udda serier medan spelare 2 slår första slaget i alla jämna serier.

Mixen spelades om 6000 kr. Men vinnaren får man reda på när alla matcher/dagar är spelade. Resultatet hittar ni här

För Johan och Dennis del gick det väldigt bra tycker jag. Dom spelade hur bra som helst tillsammans. Dom hade en seg start men kom till slut igång och slog strike efter strike och spärrade efter varandra så själva spelet ska dom ta med sig... Iaf dom 9 första serierna för sen va dom trötta och tappade mycket i spelet och mycket poäng. Men på 12 serier hamnade dom på slutsiffrorna 2400.. Så bra jobbat grabbar!

Likes

Comments

Hej!
Jaha då va det dags igen att spela match efter 2 veckors uppehåll. Båda lagen spelar hemma denna helgen.. A-laget spelar mot BK Borgen och F-laget spelar mot BK Ohm F.. Så jag tänkte dela med mig av laguppställningen här nedan...

A-lagets laguppställning är som följer:
Börje Andersson
Johan Johansson
Bert Lehmann
Peter Persson
Caroline Engström
Thomas Carlsson
Thomas Svensson
Tony Larsson
Reserv: Lina Olsson

F-lagets laguppställning är som följer:
Lina Olsson
Stefan Pettersson
Mikeal Engström
Pontus Karlsson
Magnus Carlsson
Dennis Theisner
Therese Nilsson
Emelie Dalhqvist
Reserv: Henning Andersson

Önskar båda lagen lycka till & resultatet kommer efter helgen!

Likes

Comments

Där är två grabbar i år som kommer ställa upp i hessleholms mixen i år... Det är två grabbar som spelar otroligt bra tillsammans, peppar varandra och berättar bra och dåligt! Tror det kommer bli skit bra och det kommer bli bra bowling. Dessa grabbar är inget mindre än Dennis Theisner och Johan Johansson.
Dom kommer ställa upp i Hessleholmsmixen fredagen den 11 November 18.30.. Så har ni vägarna förbi Hässleholm så titta in i Turbanhallen Jag önskar grabbarna Lycka till!

Likes

Comments

Hej och hallå!
Oj vad seg uppdatering jag har här... Har inte uppdaterat om dagens spelare på senaste matcherna. Ber om ursäkt för detta enorma uppehåll som varit här. De senaste matcherna har A-laget spelat borta och F-laget spelat hemma.
I A-lagets match va det ännu en gång Peter som tog hem nallen på sina 825 följt av Johan J på 807 och Roger på 796. Om jag förstod det rätt va det väldigt jämt mellan Peter och Johan i toppen... Johan höll ledningen i 3 serier men sen pallade inte han trycket längre och Peter gick om.
Men tyvärr blev det förlust för A-laget i Ängelholm med 13-7...

I F-laget va det Therese som tog hem nallen på sina 809 följt av Dennis 794 och Stefans 786. Tycker det är bra kämpat av F-laget som vinner hemma derbyt mot Lejonet med 11 - 9.

Nu är det uppehåll fram till den 19 November och då blir det hemma match för båda lagen & laguppställningar kommer jag med längre fram så fort jag vet!

Likes

Comments

Gokväll!
Här kommer laguppställningen jag pratade om i förra inlägget inför helgens matcher då A-laget åker till Ängelholm för att spela mot bottenlaget & F-laget stannar hemma för ett derby mot Lejonet.

A-lagets laguppställning:
Johan Johansson
Thomas Svensson
Bert Lehmann
Kent Olsson
Tony Larsson
Roger Björnstedt
Peter Persson
Börje Andersson
Reserv: Johan Ekelund

F-Lagets laguppställning
Denns Theisner
Stefan Pettersson
Lina Olsson
Magnus Carlsson
Emelie Dahlqvist
Micke Karlsson
Therese Nilsson
Henning Andersson
Reserv: Daniel Ellenheim

Lycka till i helgen båda lagen då jag inte kan vara på någon av matcherna och kolla, men uppdatering kommer ske ändå så fort jag fått information om matcherna och dagens spelare. 

Likes

Comments

​På bild: Roger Björnstedt! 

Pepp pepp pepp "Så håller vi gång Egelund" Här nedan innan Olofström matchen...

Hejsan Hej!
Uppdatering om helgens matcher kanske ni vill veta? Uppdaterade ju om A-lagets första match när vi va i Karlskrona. Och Karlskrona matchen gick inte heller som spelarna ville utan det blev storstryk istället med 18-2, vet inte alls vad som hände men dom kom aldrig in i spelet som vi trodde att dom skulle göra. Men dom va trötta, hade knappt ätit något för ingen av hallarna bjöd på mat så spela på tomma magar är ingen höjdare. Men ingen hängde läpp för det utan dom glömde dessa matcher för att fokusera på helgens match som komma skall.

Dagens spelare blev ingen mindre än Peter som hade bäst siffror i både matcherna, första matchen låg dom på 875 och andra matchen låg dom på 806.

Tpp 3 i Olofström blev Peter som sagt på 875, Börje på 834 & Roger på 833. Och topp 3 i Karlskrona blev det Peter på 806, Roger på 797 och Johan J på 722.
I helgen beger sig A-laget till Ängelholm & F-laget stannar hemma för ett derby mot Lejonet.

F-lagets match blev en stabil seger med 15-4. Andra seger riktigt härligt för laget. F-laget möte Halmia hemma. Dagens spelare blev Caroline på 795 följt av Thomas som gjorde debut så grattis till honom på 757 för en rejält bra start och där efter Lina på 738. Bra spelat allihopa.
Kommer under kvällens gång med laguppställningen inför helgen, så hörs ikväll!

Likes

Comments