Header
View tracker

Gokväll!
Då va det dags för match igen i helgen. A-laget spelar hemma medans F-laget spelar dubbel match borta. Där dom spelar i Svalöv och Landskrona. Måste säga att det är så bra lag i helgen. Stefan själv hade svårt att ta ut lagen. Men till slut fick han ihop lagen och dom är som följer:

A-laget är som följer:
Kent Olsson
Bert Lehmann
Lina Olsson
Roger Björnstedt
Johan Ekelund
Tony Larsson
Thomas Svensson
Peter Persson
Reserv: Johan Johansson

F-laget är som följer:
Thomas Carlsson
Börje Andersson
Stefan Pettersson
Caroline Engström
Åsa Roslund
Lenny Wennerlund
Dennis Theisner
Mikael Engström
Reserv: Henning Andersson

Jag själv kan tyvärr inte va med A-laget i helgen när dom spelar för jag är iväg på annat håll. Men jag önskar båda lagen lycka till, och låt bästa man/kvinna få nallen!

Likes

Comments

Hej och hallå!
Här va ett tag sen man uppdaterade. Väldigt dåligt måste jag säga. Men det är för att bowlingen har haft uppehåll nu över jul och nyår men som nu är igång igen. Så nu blir det uppdatering igen som vanligt. Tänkte dela med mig om laguppställningen som spelade igår med både A-laget och F-laget.
A-laget spelade borta i Nybro och Kalmar medan F-laget befann sig hemma och möte Höganäs, det va en väldigt bra dag för Animals där det blev seger i alla 3 matcherna. Så A-laget fick med sig 4 poäng hem, helt underbart! Och F-laget tog 2 poäng hemma.

Dom 3 bästa i A-laget i Nybro blev Svenne på 847, Kent på 817 & Roger på 805.... I Kalmar blev det Lina på 849, Bert 790 & Kent 775.
Hemma i Klippan hos F-laget blev det en rejäl seger med 15-5 och där Emelie slog personbästa och det bästa resultatet i Animals denna säsongen på 908, WOW stort grattis till henne... Bra spel av henne! Följt av Emelie blev det Lenny på 896 & Johan E på 891... Sjukt bra siffror av alla som låg efter 3 serier över 650, fantastiskt!

Laguppställningarna va sin följer i A-laget
Kent Olsson
Lina Olsson
Bert Lehmann
Tony Larsson
Peter Persson
Roger Björnstedt
Thomas Svensson
Thomas Carlsson
Reserv: Johan Johansson

F-laget
Åsa Roslund
Therese Nilsson
Eddie Rosengren
Emelie Dahlqvist
Caroline Engström
Johan Ekelund
Börje Andersson
Lenny Wennerlund
Reserv: Pontus Carlsson

Likes

Comments

Gokväll! Ölälskaren Tony på bilden!
Nu tänkte jag meddela er hur det gick i helgen på animalscupen 2016.
Först spelar alla 21 spelare som va uppsatte men av 21 spelare gick 8 spelare vidare. Av dessa 8 spelare som spelade gick 4 vidare och sen blev det 2 kvar som spelade om segern. Dom 4 som spelade va Dennis, Peter, Tony & Thomas C. Thomas möte Dennis där Thomas vann... Sen möter Thomas Peter och där vann Thomas igen... Sen va det bara en man till att möta och det va ingen mindre än vår Ölälskare Tonny Larsson, hahahahhaa... Och vem vann då av dessa två gossar? Jo det blev Thomas Carlsson!

Här lämnar regerande mästaren över Animals priset till den nya segaren Thomas Carlsson!

Första bilden: Gubbarna som slogs i finalen... En oehört jämn final... Men till slut slog Thomas Carlsson Strike efter strike efter strike och bara sprang iväg i poäng ifrån Larsson. Grattis till er båda men extra Grattis till Totte...!

Placering topp 4:
1. Thomas Carlsson
2. Tony Larsson
3. Peter Persson
4. Dennis Theisner

Likes

Comments

Här kommer lite information från den flyttade matchen mellan BK Animals och BK Ohm F. Matchen fick spelas om pga maskinhaveri under matchen men när Lejonet möte precis samma lag. Men matchen va en spännande match och slutade lika alltså 10 - 10.

Dagens spelare i matchen blev återigen Johan Ekelund som behåller nallen. Johan spelade 780 följt av Stefan på 743 och Dennis 738. Sen Lina tight efter Dennis på 736 och sen ett hopp ner till Magnus på 707.

Så nu har alltså Tony och Johan E nallen över jul och nyår fram till nästa match den 14/1... Låter långt fram men det tro mig snart är det dags igen för tiden bara springer iväg. Tänk snart att 2016 är över...

Efter många om och men är äntligen bilden tagen. På bilden fattas dock några spelare so som Therese, Magnus, Roger, Thomas S, Pontus, Henning.

Som ni nu också ser så är denna bild som header också, passade perfekt!

Likes

Comments

Goddagens!
Just nu för tillfället befinner vi oss alla i bowlinghallen i Klippan för Animalscupen 2016 spelas. Det är dags att kora en ny vinnare eller kommer Micke Engström behålla titlen sen förra året?
Tänkte att jag skulle här nedan dela med mig hur startlistan ser ut vilka som spelar tillsammans och vad alla spelare har för hcp...

Bana 1 - Tony 19, Carro 35, Micke E 50
Bana 2 - Kent 16, Lina 29, Thomas C 28
Bana 3 - Åsa 49, Dennis 34, Johan 27
Bana 4 - Bert 17, Börje 22, Emelie 36
Bana 5 - Bertil 50, Ann-Marie 50, Tommy 35
Bana 6 - Johan E 16, Eddie 50, Roland
Bana 7 - Jån 22, Magnus B 50, Peter 17

För er som inte vet vad HCP är har det med att göra vad spelaren har för snitt... Ju högre snitt du har desto lägre hcp men ju längre snitt du har desto högre hcp.

Kommer Micke Engström behålla titlen, det är frågan? Resultat kommer!

Likes

Comments

Ojoj här har man helt glömt bort att uppdatera om laguppställningen i helgens match men vad säger man bättre sent än aldrig eller hur? 😉

Men här kommer laguppställningen för A-laget som mötet BK grabbers 

Lina Olsson
Thomas Carlsson
Bert Lehmann
Peter Persson
Thomas Svensson
Tony Larsson
Roger Björnstedt
Johan Johansson
Reserv: Caroline Engström

Och hör kommer laguppställningen för F-laget som möter Markaryd BK

Stefan Pettersson
Caroline Engström
Börje Andersson
Emelie Dalhqvist
Micke Engström
Johan Ekelund
Eddie Rosengren
Dennis Theisner
Reserv: Pontus Karlsson

Lovar att jag ska komma med dagens spelare så fort jag vet vilka det blir så vi hörs igen... tingeling 😊

Likes

Comments

Gokväll!
Då va nästsista matchen spelade innan juluppehållet, det va en jämn och spännande match kan jag meddela. Det va ju trots allt topplaget dom möte men A-laget fixade det galant. Men tyvärr i sista slaget tappade dom poäng. Förlorade med två ynkliga poäng alltså blev resultatet 9-11 till BK Borgen.

Nallen idag gick till Bert Lehmann efter att Peter har fått nallen nu 2 gånger i rad. Men det bästa va att dom höll det inom banparen. Och mellan banparet menar jag att Bert & Peter spelade tillsammans under matchens gång.

Topp 3 efter dagens match blev Bert på 851, Peter på 814 & Johan J på 765 med Thomas strax efter sig på 761. Så alla spelare va jämna med varandra idag också... Va väldigt roligt att kolla på...

Tyvärr blev det inget spelade för F-laget idag pga att maskinerna la av och ville inte funka & jag tror nästan att Lejonets match fick avslutas pga detta. Så F-lagets match blev flyttad till den 6 December, samma spelare och hemma förstås. F-laget skulle möta Åstorp.

Nästa match är hemma igen för båda lagen. A-laget möter BK Grabbers(Eslöv) & F-laget möter BK Markaryd..

Även nästa vecka blir det en liten överraskning efter A-lagets match.. & Det är dags att ta foto på alla i klubben!

Likes

Comments

Hesslehomsmixen är en par tävling som spelar över 12 serier med hcp(handicap).. Man kan spela herre-herre, dam-dam & dam-herre. Tävlingen spelas som "skånsk mix" dvs spelare 1 slår första slaget i alla udda serier medan spelare 2 slår första slaget i alla jämna serier.

Mixen spelades om 6000 kr. Men vinnaren får man reda på när alla matcher/dagar är spelade. Resultatet hittar ni här

För Johan och Dennis del gick det väldigt bra tycker jag. Dom spelade hur bra som helst tillsammans. Dom hade en seg start men kom till slut igång och slog strike efter strike och spärrade efter varandra så själva spelet ska dom ta med sig... Iaf dom 9 första serierna för sen va dom trötta och tappade mycket i spelet och mycket poäng. Men på 12 serier hamnade dom på slutsiffrorna 2400.. Så bra jobbat grabbar!

Likes

Comments

Hej!
Jaha då va det dags igen att spela match efter 2 veckors uppehåll. Båda lagen spelar hemma denna helgen.. A-laget spelar mot BK Borgen och F-laget spelar mot BK Ohm F.. Så jag tänkte dela med mig av laguppställningen här nedan...

A-lagets laguppställning är som följer:
Börje Andersson
Johan Johansson
Bert Lehmann
Peter Persson
Caroline Engström
Thomas Carlsson
Thomas Svensson
Tony Larsson
Reserv: Lina Olsson

F-lagets laguppställning är som följer:
Lina Olsson
Stefan Pettersson
Mikeal Engström
Pontus Karlsson
Magnus Carlsson
Dennis Theisner
Therese Nilsson
Emelie Dalhqvist
Reserv: Henning Andersson

Önskar båda lagen lycka till & resultatet kommer efter helgen!

Likes

Comments

Där är två grabbar i år som kommer ställa upp i hessleholms mixen i år... Det är två grabbar som spelar otroligt bra tillsammans, peppar varandra och berättar bra och dåligt! Tror det kommer bli skit bra och det kommer bli bra bowling. Dessa grabbar är inget mindre än Dennis Theisner och Johan Johansson.
Dom kommer ställa upp i Hessleholmsmixen fredagen den 11 November 18.30.. Så har ni vägarna förbi Hässleholm så titta in i Turbanhallen Jag önskar grabbarna Lycka till!

Likes

Comments