Header

​Jaha då va det dags för ännu fler matcher i helgen. A-laget kommer bege sig mot Karlskrona och Olofström för dubbelmatch, en match klockan 11 och en match klockan 15. Så tänkte dela med mig av lag uppställningen. Det kommer bli bussresa för A-laget och dom kommer lämna Klippan klockan 9. Själv kommer jag att följa med A-laget och kolla på deras match. Så uppdatering under dagen här på bloggen ska jag göra så gott jag kan. 

A-laget:
Börje Andersson 
Johan Ekelund 
Kent Olsson 
Tony Larsson 
Peter Persson 
Roger Björnstedt 
Bert Lehmann 
Stefan Pettersson 
Reserv: Johan Johansson

F-laget kommer att stanna hemma för att möta Halmia klockan 10.40 så kommer dela med mig att lag uppställningen här till er

F-laget 
Dennis Theisner 
Lina Olsson 
Caroline Engström 
Therese Nilsson 
Thomas Carlsson 
Thomas Svensson 
Michael Karlsson 
Michael Engström 
Reserv: Magnus Blaesbjerg 

Bilder från helgen ska jag försöka lägga upp eller rättare sagt försöka ta iaf, se om laget har någon bra ide på bilder som man kan ta så det händer något roligt här på bloggen! Hoppas dom har något förslag iaf. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Så fort Animals spelar hemma så har dom alltid en speciell låt som spelas för att peppa igång laget. När ni väl hör låten förstår ni nog varför dom valde denna låten. Så detta är lagsången som spelas inför varje hemma match när lagen värmer upp...

Likes

Comments

​Goddagens! 
Då va F-lagets maskot också utdelad och den gick till tränaren själv som spelade två bra matcher. Matcherna slutade på 767 & 710. Och när man plusade det vann han men det skilde inte mycket mellan han och Dennis som kom två totalt. Men alla kämpade på bra trots att laget stod utan avbytare som är tufft. Så försa matchen vann dom efter en super jämn match. Men tyvärr andra matchen blev det förlust men dom hängde med i början av matchen men sen tappade tyvärr. 

Nästa helg spelar A-laget mot Olofström & Karlskrona medans F-laget stannar hemma och möter Halmia. 
Laguppställningen kommer publiceras i veckan, så håll utkik! 

Likes

Comments

Jaha då var första maskoten utdelad till en av spelarna i A-laget. Dagens spelare där spelade 841 på 4 serier vilket va en bra siffra och det va ingen mindre än klubbens ordförande Kent. Grattis till maskoten!

Idag ska andra maskot nummer 2 delas ut till en av spelarna i F-laget som har dubbel match borta i Helsingborg.. Vem som kommer få den återstår att se då båda resultaten kommer att läggas ihop och den som får bäst där får naturligtvis nallen.. Och vem det blir kommer senare ikväll så vi hörs, Hej hej! 🎳

Likes

Comments

​Tjenixen! 
Efter att ha varit spelfria två helger är det äntligen dags igen. Nu ska det spelas både hemma och borta. A-laget spelar hemma mot Falkenberg och F-laget spelar borta i Helsingborg. Det är dubbel match för F-laget denna helgen men det kommer dom klara galant! Men här kommer laguppställningarna: 

A-laget 
Börje Andersson 
Kent Olsson 
Johan Ekelund 
Thomas Svensson 
Peter Persson 
Tony Larsson 
Roger Björnstedt 
Bert Lehmann 
Reserv: Johan Johansson 

Och här kommer F-laget
Johan Johansson 
Dennis Theisner 
Lina Olsson 
Therese Nilsson 
Henning Andersson 
Stefan Pettersson 
Caroline Engström 
Thomas Carlsson 
Reserv: Daniel Ellenheim 

Håller tummarna för båda lagen och naturligtvis följer nallarna med båda lagen, en som stannar hemma och en som följer med till Helsingborg. 

Likes

Comments

Ni vet den känslan när allt börjar gå som man vill och man äntligen börjar nå sina mål? Visst är det en härlig känsla?!

Det är just vad det börjar göra för Johan Johansson, han har haft skavanker så det kallas duga under hela förra säsongen och nu lite lite i början av denna säsongen. Men nu äntligen börjar allt släppa, han har spelat så bra de senaste matcherna precis så som hans tränare vill ha honom han har legat på 806 & 783 på 4 serier på matcher.. Det är en god väg för att få chansen att spela i A-laget. Det är talangen som börjar komma fram och man hoppas att dessa siffrorna fortsätter så han kan hålla sig jämn. 

Med rätt bankamrat ska det funka och rätt push så går allt & att han bara tror på sig själv! Så nu håller man tummarna på att det kommer hålla i sig! 🎳

Likes

Comments

​Tjabba Tjena Hallå! 
Ser ni vilken söt nalle som äntligen har fått sin tröja på sig? Som vi har letat och letat efter någon som kan fixa tröjor och äntligen hittade vi en sömerska i Klippan som fixade det till oss. Det kostade inte oss så många kronor så det va värt pengarna. Nu ska bara trycket på och "A-laget" & "F-laget" på sen är dom färdiga för att användas till matcherna... Strålande! 

Likes

Comments

​Goddagens! 
Oj vad jag har varit dålig på att uppdatera här.. Men det har inte hänt så mycket. 
Dom hade match förra helgen men är nu spel fria till den 15/16 Oktober. Då A-laget spelar hemma mot Falkenberg och F-laget spelar borta i Helsingborg. SÅ då kommer det mer uppdatering. 

Men ska meddela er vem som blev dagens spelare från F-laget. F-lagets dagens spelare blev Johan Johansson med sina 783 följt av Carolines 736. 

Men tyvärr blev det förlust i matchen. Ledde till en början men tappade i slutet och slutresultatet blev 9-11. ​

Jag kommer att komma upp med laguppställningen när matcherna börjar närma sig. 

Likes

Comments

Hej!
Då har A-laget spelat sin match i morse klockan Nio. Det va ett tufft lag dom möte. Dom va väldigt duktiga och spelade bra siffror. Men tyvärr höll det inte till en seger utan blev en förlust på 4-16... Inte alls skoj men bättre lycka nästa gång 🎳

Dagens spelare blev Johan Ekelund på 820 med följt av Roger på 790. Så dagens nalle går till Johan 🐻

Likes

Comments

Gokväll!
Igår va det ju matcher hit och dit. A-laget var uppe mot Göteborg och körde. Först möte det Falkenberg sen möte dom Turbo. Men tyvärr blev det förlust i första matchen med 14-6 men vet att de kämpade på och gjorde så gott de kunde precis som dom brukar göra. Efter matchen hade dom huvudet högt och begav sig till nästa match som slutade oavgjort, så 1 poäng följde med hem till Klippan. Så trots utan avbytare gjorde dom ett starkt arbete och kämpade på.

F-lagets första match blev i Markaryd där det blev förlust med 17-3. Men trots förlusten spelade alla en helt oki match, bra siffror och humöret ändå på topp. Sedan körde bussen mot Tyringe med huvudet högt och tyckte att de hade matchen så dom borde ha vunnit men när Tyringe ställer upp med sitt A-lag mot Animals F-lag blev det svårare. Tyvärr blev det en stor förlust där 19-1. Tror det flesta spelarna spelade mot sig själv till sist för att bättra sitt snitt.

​Lite annorlunda med att utse dagens spelare va att både A-laget och F-laget spelade två matcher och därför blir det ju 4 dagens spelare efter gårdagens matcher. 
Så om vi börjar med A-laget så är det:
Falkenberg - Bert på 785
Turbo - Tony på 779 

& F-laget:
Blir ingen mindre än Therese för hon gjorde en lysande insats i både Markaryd och Tyringe med siffror på 730 & 728. Plus hennes första match för säsong och med det nya laget BK Animals. Otroligt bra kämpat! 

Likes

Comments