​Hej allihopa! Idag började nog dom flesta skolan igen och vi hoppas ni haft en bra dag ändå! Martina började på sin nya skola idag, hon började på ett gymnasium i Eskilstuna där hon går Samhällsvetenskapligaprogramet. Själv har jag varit hemma och sökt jobb och taggigt det lugnt. 

På eftermiddagen så bestämde jag och Martina att vi skulle dra och träna, så jag tog en bil hämtade henne på skolan och åkte sedan till gymmet. Idag körde vi ben och mage och det gick bra. När vi kom hem duschade vi och sedan åt vi middag. Nu sitter Martina och målar och jag försöker lära mig nya korttricks. 

Vi ska bara ta de lugnt nu resten av kvällen och hoppas ni har det bra så hörs vi imorgon! 

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Martina och jag är 16 år gammal. Jag ska väldigt snart börja gymnasiet vilket jag ser fram emot ganska mycket, det ska bli kul att få nya vänner och göra något som intresserar mig lite mer.

När jag inte går i skolan så brukar jag träna en hel del och umgås med Björn. Jag har bloggat förut och nu har jag fått Björn att göra det med så det ska bli mycket spännande att se hur det här kommer att gå. 😂
Jag och Björn har varit tillsammans i 1 år och 4 månader, och han har fått mig att må väldigt bra. Enligt mig så är han den bästa människan som finns. ❤

Hoppas ni vill läsa våran lilla blogg och ta del av våra små historier 😜

Likes

Comments

Hej mitt namn är Björn och jag är 19 år gammal. Jag tog studenten sommaren 2016 som snickare och är arbetslös. Just nu söker jag flera jobb och väntar på svar. Jag skapade denna blogg men min flickvän Martina, vi har varit ihop i 16 månader. På min fritid brukar jag träna och u,mågs med Martina. Jag har nyligen börjat lära mig lite trolleritricks med hjälp av kortlekar. Jag har alltid tyckt om magi och trolleri, även fast jag vet att allt har en logisk förklaring. Jag bor i en liten håla som heter Stallarholmen men är mycket i Eskilstuna för Martina bor där. Jag gillar att träna och ha roligt på min fritid.

Likes

Comments