Hej! Denna dagen har varit sjukt lugn och behaglig. Jag har lite svårt för att njuta av dagar då man knappt gör något när det finns så mycket man bör och vill göra. Men denna dag var verkligen skönt. Jag och min flickvän vaknade i lugn å ro och gjorde en mysig frukost där kaffe låg i fokus. Vi avnjöt frukosten till lite Xbox-spel och en å annan dusch.

Vi åkte runt i bilen med energidricka och pastasallad och bara besökte ställen runtom i Stockholm. På varje location stannade vi och tog lite fina bilder, fångade några pokemon och sedan gled vi bara vidare ditt bilen tog oss.

Det har inte hänt mer än så idag! Än är kvällen ung dock och jag inser nu långsamt att jag skriver detta som om det är nutid men detta inlägg kommer ju faktiskt upp imorgonbitti, nåväl det blir en kul historia ändå!

I afton så har jag planerat att använda en ansiktsmask och bara fräsch upp mig lite. Jag har bestämt mig för att även se på ett avsnitt av Beck.

Svejs!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!

I o m att jag satt i en bil i 12 timmar i fredags så blev det en heldag hemma igår vilket var minst sagt awesome. Jag hann jogga, redigera massa film men framförallt göra massa kul supergoda och inte lika goda smp tapasgrejer! Det jag hade att leka med var avokado, philadelphia, gravlax(<3), lite olives och sedan ett antal såser. Kul och gott och Gin & Tonic!

Jag har ingenting kul att skriva om denna söndagen så jag visar istället några bilder jag fotade på yrket idag på min snygga vän Filip Ceder! Jag har minst sagt saknat denna kärlek ty han har varit borta i ca 1 månad. Denna dagen bjöd alltså på mängder av Filip Ceder, regn och en riktigt lugn dag på jobbet!

SVEJS!

Likes

Comments

Gooooder mörgon!

Idag är en fin dag (tror jag) detta inlägg är faktiskt skrivet just nu vilket är igår kväll! Faktum är att hela dagen igår dvs idag spenderade jag i en hyrbil på färd mot den väldigt västerbelägna byn Arvika.

Jag skjutsade min vän Eskil(som just nu sitter i förarsätet) dit med en bil full av skit och även en säng. Anledningen till varför jag hängde med var dels för att se hans nya hemort men framförallt för att sedan köra hem bilen igen! Färden blev totalt 13 timmar varav 11 spenderade i bilen.

I och med att jag detta inlägg kommer upp imorgon dvs idag så betyder det att jag antagligen är asglad och mår super men var trött och jävlig igår dvs just nu.

Nu ska jag åka och göra något kul eller gå ut och jogga!

Hej svejs!

Likes

Comments

Hej!! Gud så länge sedan det var jag skrev kändes det som, jag ska minst sagt inte bli en bloggare vars inlägg bara handlar om hur denne ber om ursäkt för att sagt människa skriver så sällan!

Nu har det faktiskt varit väldigt intensiva dagar för mig så att jag har en pytteursäkt (Inga ursäkter är rimliga) för att jag har skrivit så dåligt på senaste tiden!

Jag ska fatta mig kort! Mitt nya objektiv kom till kameran så jag har lekt rätt mycket med kameran och jobbat en hel del. Utöver detta så har jag träffat rätt mycket kompisar och kommit igång ganska bra med joggandet! Tanken är nu att jag ska undvika vin och öl ett tag och byta ut det mot joggning. Vi får se hur det går! Här är några bilder från baren och från fina vindrickande vänner!

Ses! <3

Likes

Comments

Hej!

När jag var ute och seglade som jag skrev om nyss så råkade det vara så att en av mina fina vänner Ludvig Börjlind fyllde 21 år! Det ville jag ju självklart inte missa så jag och Alva åkte in och anslöt med ett gäng folk och satte oss sedan och väntade in karln på East!

Kvällen avslutades med samma mysiga gäng på Brillo!

Utöver detta scenario så har jag även gjort en liten film om bar #201 för Joe & The Juice som är fin! Men nu ska jag dra in till stan och träffa några friends.

Svejs

Likes

Comments

Hej!

Jag har bestämt mig för att skriva kortare inlägg för allas skull! Detta blir främst en förkortad bildsammanfattning av min seglingssemester som jag nyss upplevde! Det finns få saker som är bättre än Stockholms skärgård.

Jag har mycket mer bilder men det får komma vid ett senare tillfälle! Nu ska jag åka till jobbet och sedan Mr French!

Ses där!

Likes

Comments

Hej!!! Jag har inte skrivit på jättejättelänge pga att jag kom hem från en lång seglingssemester igår! Lita på mina ord när jag säger att fr o med imorgon så är det återigen gasen i botten. Tills dess så är del 3 av min resfilm redo för allmänheten!

Vi Hörs! Svejs

Likes

Comments

Heeeej! Kuuuul!

Hur mår ni idag? Jag vaknade superglad som fan men sen så mådde jag trist av någon anledning så jag sprang iväg och köpte en whiteboard som jag ska skriva upp alla mina mål 2017 på! Jag kallar den "Tavlan". Alla mina dagar ska nu kretsa runt det som står på "Tavlan" och jag ska sträva varje dag för att komma närmare mina mål! Känns kul!

I nuläget äter jag frukost köpt på Finefoods på hemmaplan i Sjöstaden, mycket behagligt ställe!

Nåväl!

Skansen! Detta mysiga ställe i Stockholm! Vi skapade små picknickmackor och köpte några redbull sedan strosade vi bara runt och hade det supertrevligt. Skansen är verkligen en liten trip tillbaka i tiden och utöver det så är det ju så mycket trevliga djur man kan gå och hälsa på!

Tanken idag är att jag ska städa, packa och sedan möta min fina flickvän för att åka ut till Värmdö. Där kommer vi bli hämtade av mina päron i en segelbåt och sedan ta oss ut till Möjas skärgård! Där ligger 2 av våra familjevänner och väntar på oss vars unga råkar vara några av mina bästa vänner. Jag är minst sagt supertaggad som fasen. Det finns inget bättre än Stockholms skärgård. Det är hands down en av mina favvoplatser!

Jag ska försöka blogga så mycket jag kan ute till havs och kanske redovisa en hel dag i skärgården osv.

Tills dess så ska jag redigera film! Svejs!

Likes

Comments

Gooood Söndag!

Denna dag har varit mycket grå värdemässigt men fantastiskt trevlig ändå! Dagen började med några äggmackor i solen innan jag begav mig in till jobbet för att öppna baren. Väl på jobbet så hade jag årets lugnaste dag i världen. Detta var inte alls något negativt utan just denna dag så kände jag att det var helt okej att det knappt var någon action. Det har varit så intensiva dagar de senaste dagarna så en dag av lugn, ro och gott kaffe var nödvändigt!

När klockan slog 15:00 var min tid kommen och jag gick och mötte min flickvän vid Hötorget då vi sedan gick förbi Zara för en kvick shoppingsession. När klädinförskaffningen var klar så hade vi lite olika idéer i luften angående vad vi skulle hitta på. Några sten närmare Kungsan bestämde vi oss för att turista i vår egen hemstad! Stockholm är fasen en å otroligt cool och vacker stad och jag känner att jag tar det fasen för givet. Vi kände att det var dags att öppna ögonen för hur fin staden är och se till att njuta!

Vi gick inte runt allt för mycket men vi besökte det Kungliga slottet och gick igenom alla smågator i Gamla Stan. Satan vad trevligt.

När vi närmade oss hemma så drog vi kvickt förbi affären för att köpa proviant till kvällen. Kvällen har nu erbjudit filmtittande, en fantastiskt god tryffelhamburgare med ekfatslagrad cheddar och soffhäng. Som jag tidigare nämnde så är detta verkligen behövligt! Hurra för vilodagar!!!

Nu ska vi kolla klart på filmen så hör jag av mig senare!

Sveeeeejs!

Likes

Comments

Heeeej god morgon!

Igår var en fantastisk dag! Jag var jättejätteledig under dagen tills klockan slog ca 15:00 då jag hade bokat en bil i min bilpool för att åka och hämta upp min fina flickvän Alva Lind på Brommas flygplats. Då hon spenderat de senaste dagarna uppe i Norrland. Vi åkte hem och tog det lugnt som fasen under eftermiddagen.

Vi handlade massa viner, lite ost, chark och så gjorde vi bara en kombination av allt kul man kan öta. Vi beställde även hem fantastiskt god sushi utöver det tidigare nämnda kalaset! Fastän allt kanske inte passade med varandra så var upplevelsen i kvällssolen extraordinär!

Alla dessa fantastiska bilder på fantastisk mat är ca alla bilder jag tog igår tyvärr. Jag kan alltså inte demonstrera bildbevis på de andra händelserna som inträffade tyvärr. Men bilder är fina så det får va!

Efter den fantastiska middagen så höjde vi volymen på musiken lite och började fixa oss fräscha för att åka upp till Mister Rickard Sölve i Danderyd. Det vara en fantastiskt rolig kväll tills den slutade förhastat med en Uber hem till det tomma huset Lind.

Med tanke på bildbrist så avslutar vi inlägget här och så lovar jag att göra bättre ifrån mig i framtiden!

Svejs!

Likes

Comments